ron_rosensha
חבר מתחיל
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 0
שעות של שיטוטים באינטרנט ועדיין אין לי מושג מה אני רוצה. מזל מאזניים -אני לעולם לא יצליח לבחור. חחח
בקיצור, אשמח לקבל קצת הכוונה ועזרה.
מחירים: מקס' 5000 אבלל עדיף יותר באזור ה4000 (אני חייל משוחרר טרי)
מרחק: 3 מ'. חדר שינה. לא יותר מידי מואר אבל אי אפשר ליצור חושך מוחלט.
הרגלי צפייה: קשה לי קצת להגיד כי אני מאמין שאני אשנה את ההרגלים אם יהיה לי מסך בחדר.הייתי מורגל להורדת תכנים (בעיקר סרטים, אבל גם סדרות) אבל באיכות XVID רגילה. מאמין שאני אתחיל להוריד סרטים בHD.
בקיצר, ככה:
50% סרטים, 20% סדרות, 30% הוט רגיל - מתוכם 80% ספורט. סרטים וסדרות - דרך המחשב ביינתיים, בעתיד אולי דרך PS3 או DVD שתומך בHD.
קיבלתי הצעה כזאת מניופאן ואשמח לשמוע עצתכם:
HAIER L37K1. מפרט: FHD, 1:35,000, 500cd\m2, 5ms.
מסך מתצוגה שהנציג טוען שהשתתף בתערוכה וזהו - הוא לא ישב בחנות או משהו, כולל אחריות 3 שנים ניופאן, מחיר: 3800.
לא מצאתי כלום על הדגם.
ראיתי אותו ב32 אינץ' ערוץ נשיונל גיאוגרפיק HD בחנות ונראה סבבה, אבל אני לא מבין בזה כלום.
המוןןןןןןןןן תודה לעוזרים!!!!
בקיצור, אשמח לקבל קצת הכוונה ועזרה.
מחירים: מקס' 5000 אבלל עדיף יותר באזור ה4000 (אני חייל משוחרר טרי)
מרחק: 3 מ'. חדר שינה. לא יותר מידי מואר אבל אי אפשר ליצור חושך מוחלט.
הרגלי צפייה: קשה לי קצת להגיד כי אני מאמין שאני אשנה את ההרגלים אם יהיה לי מסך בחדר.הייתי מורגל להורדת תכנים (בעיקר סרטים, אבל גם סדרות) אבל באיכות XVID רגילה. מאמין שאני אתחיל להוריד סרטים בHD.
בקיצר, ככה:
50% סרטים, 20% סדרות, 30% הוט רגיל - מתוכם 80% ספורט. סרטים וסדרות - דרך המחשב ביינתיים, בעתיד אולי דרך PS3 או DVD שתומך בHD.
קיבלתי הצעה כזאת מניופאן ואשמח לשמוע עצתכם:
HAIER L37K1. מפרט: FHD, 1:35,000, 500cd\m2, 5ms.
מסך מתצוגה שהנציג טוען שהשתתף בתערוכה וזהו - הוא לא ישב בחנות או משהו, כולל אחריות 3 שנים ניופאן, מחיר: 3800.
לא מצאתי כלום על הדגם.
ראיתי אותו ב32 אינץ' ערוץ נשיונל גיאוגרפיק HD בחנות ונראה סבבה, אבל אני לא מבין בזה כלום.
המוןןןןןןןןן תודה לעוזרים!!!!