אשמח לעזרתכם בנושא רכישת מסך טלוויזיה LCD (נערך)

נתי3011

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום, שמי ענת, נעים להכיר......
אני מהדור הישן, עד היום הסתדרתי עם טלוויזיה ענתיקה של יונדאי 25". לקראת שיפוץ עתידי הוחלט להתקדם סוף סוף מימי הביניים ולרכוש פלזמה / LCD . הבעיה, אין לי מושג וחצי מה לקנות. לאחר קריאת מדריך בסיסי הוחלט לרכוש "40 או "42 LCD והוצעו לי בחנויות הדגמים הבאים:
*טושיבה 40AV700
*פנסוניק "42 מסדרת U20
*הייאר L42K30B
*סמסונג 40C530
* הבנתי שבשופרסל מוכרים פיילוט, עדיין לא בדקתי שם, האם ממולץ?
בחנויות שביקרנו בהם המסכים נראו דומים והתקשנו להחליט במה לבחור. מאחר ואתם מומחים ונטולי אינטרסים ( בניגוד למוכרים בחנות) אשמח לשמוע את המלצותיכם.
חשוב לי לציין שה LCD ישמש כרגע לצפייה בממיר של יס שכרגע לא HD ( אולי בעתיד נשדרג אך לא בקרוב) ,לצפייה בערוצים 2 ו 10 ולצפיה בסרטים או סדרות שאנו מורידים מהמחשב ( כך שיש יתרון ב LCD בעל USB שקורא קבצי וידאו).
החלטנו על LCD אך כרגע עלתה ההתלבטות אם לא עדיפה בכלל פלזמה, אומנם הצפיה תהיה גם בשעות היום וגם בערב והחדר יהיה די מואר ביום , מצד שני הבנתי שבפלזמה רואים הרבה יותר טוב באופן כללי אז אולי שווה להחשיך את החדר בשביל זה.
ולשאלות:
1. האם גודל של "40 או "42 מתאים למרחק צפיה של 3 מטר (פחות או יותר)?
2.האם עדיפה פלזמה בגדלים של "40 ו "42 , למרות שביום החדר קצת מואר? האם הן יותר יקרות או יותר זולות
מ LCD?
3.במידה וכן, אשמח להמלצות על פלזמות בגדלים כאלו שמתאימות לשימושים שלי
4. במידה ועדיף LCD, איזה מן הדגמים שהוצעו לי הוא המועדף והמתאים לי ביותר ( לא אהבתי את LG וסוני ופיליפס יקרים).
5. אחרונה חביבה, האם יש מוצר מדבקה ברשימת ה LCD שלי ואיך מזהים כזה?
אודה לכם אם תוכלו לעזור לעלמה במצוקה :lol

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
הבנתי שבשופרסל מוכרים פיילוט, עדיין לא בדקתי שם, האם ממולץ?
תשובה: פילוט לא כדיאית היא חברת מדבקה ולא כדי לקנות מוספסל אלה רק מחנות מקצועית ואמינה כמו פוציור
ארמגדון DVD סנטר היי פיי ועוד

2.1. האם גודל של "40 או "42 מתאים למרחק צפיה של 3 מטר (פחות או יותר)?
תשובה: 42 יכול להספיק אבל למען איכות צפייה מהנה יותר אני ממליץ על לפחות 46-50 ויותר ככול שתצופה יותר ב1080P ככה זה מצריךף ישבה קרובה יותר או מסך גדול יותר עם זה רק SD או 1080I אפשר להסתפק ב42 לא ב40

3.2.האם עדיפה פלזמה בגדלים של "40 ו "42 , למרות שביום החדר קצת מואר? האם הן יותר יקרות או יותר זולות
מ LCD?

5.5. אחרונה חביבה, האם יש מוצר מדבקה ברשימת ה LCD שלי ואיך מזהים כזה?
אודה לכם אם תוכלו לעזור לעלמה במצוקה :lol

אין שום צוצר מדבקה ברישית הLCD שלך מוצרי מדבקה הם ססנוני פילוט
הנסניס ועוד כולמני שמות לא מכורים מתןוגים מוכרים: הייר- סמסזונג- LG-טוישיבה- סוני- פלפיס-שארפ
וזהו.

מה התקציב שלך?
עם התקציב 6 אלף אני ממליץ על פנסוניק S10
גודל 42 טלוזיה מעולה עם שני כננסיות סקרט איכות HD טובה למדי SD מציון ושללל חיבורים
עם את רוצה עוד המלצות תגידי לי תתקציב
בהצלחה
תשובה: זה שאלה קלוקטיבסית שנהם מעולות אבל עם החדר מאור היות ולפלזמה יש פאנל מבריק( זכוכית מבריקה)
היאא סובלת מהשתקפיות אז עדיף LCD עם תוכל לתלות וויליון ותמעונין באיכות נעימה יותר לעין ותמונה יותר טבעית ו'וסנטרט יותר גבוה היות והתאורה האחורית לא פולטת אור יש קוסטטרנט גבוה יותר ושחורים עמוקים יותר מטבטים בתמונה נפלא אבל היות וזה פלZמה עוצתמת הבירות בתמונה לא גבוה כמו בLED או LCD החדות גם פחות לפי דעתי זה ענין של טעם אישי אני אישית מעדיף LED מפלזמה אפילו שהביא סובלת ממחלות ילדות.

4.4. במידה ועדיף LCD, איזה מן הדגמים שהוצעו לי הוא המועדף והמתאים לי ביותר ( לא אהבתי את LG וסוני ופיליפס יקרים).
מה התקציב שלך התנאים בחדר תכן הצפייה ואז אני ימליץ לך וLG בכלל לא יקרים הם זולים וגם סמסונג
הפנסוניק U20 הוא הפלזמה הטובה ביותר פה מבין הLCD הוא מציע איכות נהדרת ואכותית
אבל הS10 מציע איכות הרבה יותר טובה
כול שאלה בפרטי או באשכול

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור