נתחיל מחניות:
1. ארמגגדון רמת גן שירות אדיב ומקצועי דבר עם קובי וזוהר
2. היי פי תל אביב תדבר עם כפיר בחור עשר סבלני מאוד ועזר לי המון עם שאלות חופרות במיוחד והרבה הצקות לא התייאש ממני
3. פי"ציר תל אביב חנות מציוניות תדבר עם איתי מקצוען אמתי
4. עם אתה יכול בראשון לציון אולי חשמל נטו תתאים
5. סלון חלית 45 שנות ניסיון אין סופר מסכים בתצוגה שירות אמין ומקצועי
זה החניות שאני מכיר במרכז.
בקשר להמלצה :
1.בתקציב שלך אפשר לרכוש את E550 גודל 51 עם הצפייה היא הרבה HD אז היה טוב לרכוש מסך בגודל כזה תבחין בכול הפרטים אני אשית יושב מ47 במרחק מטר וצי ונהנה אז בטח 51 למרחק כזה יתאים לפחות לפי דעתי שווה לצפות
יש לה SMERT TVה שזה יכולות הזרמה מהרשת יש לך דפדפן חופשי עם אתרים פתוחים כמו יוטב טיוטיר סקייפ ועוד ועם אני לא טועה גם בדגם הזה ש VODעם סרטי תלת מימד ועוד צופר המסך ברזולוציה טבעית ל 1080-1920P
מה שאומר שתכול להנות מסרטי FULL HD איכותיים בלי לרדת בפרטים ו וללא לעשות המרה. שזה טוב מאוד לדעתי.
לסיום המסך עולה 5 אלף קל או אולי כמ המאות יותר והוא מציון
2. עם אתה באמת נרתע מגודל כזה אולי ES6200 תתאים גודל 46 עולה 5750 שקל והיא 3D
עיצוב יפיפה ודק SMERT TV ויכולת סטרימיר מעלות עם כתוביות בעברית ופס קול DTS יא כמו רבים מסכי. הLED Aשל סמסונג מציגה עוצמת ההארה מרשימה ומתמודדת הטיב עם תנאי תאורה קשים כמו אור יום וצפייה .
עם נרות יש לה עומק שחורים טוב ואפשר לראות פרוט בחלקים הכהים ולא ראיתי שנעלמים פרטים רבים .. יש לה
תלת מימs איכותי ונפטרו מהבעיות שהיו בדגם הקודם D6400 למיטבי מיטיב הבנתי ויש לה צבעים בהרים חדים וסגוגנים מאוד בגון כחול אבל לא יותר מדי מוגזם זה רק מצפייה קצרה בה אולי יש עוד תכנות טובת/רעות ומבקרות מודבר
במסך באמת בעל עלות תועלת טובה אבל הגודל קצת קטן לעומת 51 של E550
בהצלחה תראה את המסכים ותנסה תבדוק את LGLM620 גודל 47 אולי היא תתאים לא ראיתי אותה לכן לא יכול לתת חוות דעת אשית מניסיון
שהיה לך חד ששמח ומתוקבברכה מתן עם תצריך עוד עזרה אני בפרטי או בסקייפ הזה MATAN6589884