אשמח לדעה לגבי sigma 18-35 f1.8

עמית93

חבר אתר
מעורבות
6
נקודות
3
אם מישהו מכיר או התנסה בה .. מה אתם חושבים עליה ? יתרונות וחסרונות ?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
עמית אתה שואל שאלה שלי אישית היא מאוד מוזרה - היא בסגנון שאני רוצה לקבל רושם כללי על מוצר, אבל לא בגלל שאני רוצה לרכוש אותו בחיבור למצלמה שיש לי עבור צילומים כאלו או אחרים - אני פשוט רוצה לדעת מידע על המוצר מה אחרים חשובים והמה היתרונות וחסרונות שלה - למה?

אם כך הביקורות על העדשה הזו מאוד מוצלחים וחיוביים היא לא עדשה זולה, אבל עדיין נחשבת מוצלחת למחירה.

האשלה שאתה צריך לשאול ולא שאלת האם העדשה הזו מתאימה לצרכים שלי? וכאן זה כבר מתחיל להיות מורכב והתשובה לא פשוטה - למה אם היא עדשה טובה, אז למה זה לא פשוט? בגלל שהיא לא מתאימה למצלמות FF למי שרוצה להתקדם בעתיד, בגלל שהיא רק זום כפול 2 ואז אולי עדשת פריים טובה עדיפה (כמו סיגמא 35 F1.4) או שאולי עדשת זום סיגמא 17-50 F2.8 תתאים יותר (היא גם עולה כחיצי מחיר) ואלי לצרכים שלך עדשות אחרות ולא סיגמא יתאימו יותר - אני אל יודע היות ואני לא מבין למה אתה מיעד אותה

עמית93

חבר אתר
מעורבות
6
נקודות
3
מבחינת הטווחים ממה שאני מבין היא די קרובה ל17-50 , נניח והייתה אופציה לקחת אותה במקום ה17-50 באותו מחיר ולהשלים עם 70-300 זה סט טוב ? הכיוון כמו שנגעתי כבר בשרשור קודם הוא גם טיולים בסופי שבוע וגם טיול גודל בחו"ל

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
העדשה יחד עם ה 70-300 זה סט מוצלח מאוד רק נוצר קצת חור בתחום בין 35 ל 70, אפשר לחיות עם זה? - אני מאמין שכן, אבל זה מאוד תלוי בשימושים שלך.

השאלה היא מה ערך המוסף של 18-35 מול ה 17-50 עבורך ששוה את התוספת במחיר מול ההפסד בטווח - אני לא בטוח שיש לי תשובה חד משמעית כאן.
לפ הביקורות ברשת האיכות האופטית שלה מוצלחת מאוד ויכולת לקבל צמצם יותר גדול או יתרונות.
מצד שני יכול להיות שצמד עדשות כמו סיגמא 17-50 יחד עם סיגמא 30 F1.4
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882860
יכול להיות גם סט מוצלח במחיר מאוד דומה, גם מקבלים עדשת פריים עם צמצם גדול וגם טווח גדול יותר עם 17-50, אבל אז יש יותר עדשות לקחת

כאמור אין לי תשובה חד משמעית - אתה צריך לשאול את עצמך - מה יהיה חסר לך 17-50 (האם אני צריך צמצם 1.8), מצד שני האם החוסר בטווח בין ה 35 ל 50 זה משהו שאתה יכול לחיות עם זה - אני חושב שאלו הנקודות העיקריות

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור