רונן ש
חבר משקיען
- מעורבות
- 270
- נקודות
- 63
מכירים את ההוצאה הזו?
Led Zeppelin, ההופעה החיה ב-2007, ב-O2 Arena בלונדון.
שלשה תקליטי 180gr, בהוצאה מהודרת בהחלט עם חוברת צילומים מרהיבה.
קניתי לפני כמה חודשים, ומשום מה זה נשאר בצלופן, על המדף, מביט בי ערב ערב ומחכה להשראה שלי...
הערב זה קרה.
פתחתי בכיף, ושלפתי את אחד התקליטים. הטורנס הענק נכנס לתנועה בחגיגיות, וה-SME הארוכה ירדה לאיטה על Kashmir.
בהתחלה קצת דאגתי. הייתי מצפה מתקליטים חדשים, שאמורים להיות איכותיים, להיות מישוריים יותר... והנה זה האחד קצת גלי, והראש עולה ויורד.
אבל - לא מוגזם, ולא אמור להיות בעיה.
ואחר כך נכנסו שאגות הקהל, והרוק המטורף הזה של שלשה גברים בני 67.
ובמקום המתופף שלהם, שלנצח ישאר בן 32, הופיע בנו שעמד במשימה בכבוד.
ואני אומר לכם:
וואו !
וואו !!!
זו כנראה לא משימה למערכות קטנות, מהירות, אנליטיות ומדוייקות. וגם לא לרמקולים מדפיים שנבנו עם ציוד של רופאי שינים.
לא ממש חשוב פה הדיוק והטיימינג... במוזיקה כזו הכל כנראה צריך להיות גדול ורב הספק.
בסים ובמה!
וגם בירה קרה.
יש לי קצת השגות על ה-Mixing האולפני, ההופעה הזו מן הסתם הוקלטה עם הרבה מקרופונים, וקולו של רוברט פלאנט נשמע פה ושם כאילו "מודבק" מלאכותית בחזית המוזיקה. כאילו הוא לא עומד על הבמה עם חבריו, אלא מרחף 30 מטר קדימה באויר...
נסיונות ליצור soundstage מלאכותי?
קטונתי...
אבל זה באמת בטל בשישים.
תחום דינמי מרשים, עומק והפרדה, בסים שאינם מסתירים פרטים מאחוריהם, ושילוב מוצלח של הקלטת הנגנים והקלטת הקהל.
נהניתי!
עכשיו בשבועות הקרובים כל הרחוב יהנה!
צפה בקובץ המצורף 24218
Led Zeppelin, ההופעה החיה ב-2007, ב-O2 Arena בלונדון.
שלשה תקליטי 180gr, בהוצאה מהודרת בהחלט עם חוברת צילומים מרהיבה.
קניתי לפני כמה חודשים, ומשום מה זה נשאר בצלופן, על המדף, מביט בי ערב ערב ומחכה להשראה שלי...
הערב זה קרה.
פתחתי בכיף, ושלפתי את אחד התקליטים. הטורנס הענק נכנס לתנועה בחגיגיות, וה-SME הארוכה ירדה לאיטה על Kashmir.
בהתחלה קצת דאגתי. הייתי מצפה מתקליטים חדשים, שאמורים להיות איכותיים, להיות מישוריים יותר... והנה זה האחד קצת גלי, והראש עולה ויורד.
אבל - לא מוגזם, ולא אמור להיות בעיה.
ואחר כך נכנסו שאגות הקהל, והרוק המטורף הזה של שלשה גברים בני 67.
ובמקום המתופף שלהם, שלנצח ישאר בן 32, הופיע בנו שעמד במשימה בכבוד.
ואני אומר לכם:
וואו !
וואו !!!
זו כנראה לא משימה למערכות קטנות, מהירות, אנליטיות ומדוייקות. וגם לא לרמקולים מדפיים שנבנו עם ציוד של רופאי שינים.
לא ממש חשוב פה הדיוק והטיימינג... במוזיקה כזו הכל כנראה צריך להיות גדול ורב הספק.
בסים ובמה!
וגם בירה קרה.
יש לי קצת השגות על ה-Mixing האולפני, ההופעה הזו מן הסתם הוקלטה עם הרבה מקרופונים, וקולו של רוברט פלאנט נשמע פה ושם כאילו "מודבק" מלאכותית בחזית המוזיקה. כאילו הוא לא עומד על הבמה עם חבריו, אלא מרחף 30 מטר קדימה באויר...
נסיונות ליצור soundstage מלאכותי?
קטונתי...
אבל זה באמת בטל בשישים.
תחום דינמי מרשים, עומק והפרדה, בסים שאינם מסתירים פרטים מאחוריהם, ושילוב מוצלח של הקלטת הנגנים והקלטת הקהל.
נהניתי!
עכשיו בשבועות הקרובים כל הרחוב יהנה!
צפה בקובץ המצורף 24218