LCD אפשר בבקשה המלצה לטלויזיה חדשה 42-46 אינץ', הצרכים שלי:

AviDigitali

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מרחק הצפייה הוא בערך 3 מטר מהספה,
כרגע יש לי טלויזיית LCD שהיא 32' מחוברת לHTPC עם XBMC בכבל HDMI...
העיניין הוא ש32' כבר ממש קטן לי, הוא לא FULL HD וחויית הצפיה ב1080P לא משהו... אם כי 720P בסדר גמור.
אין לי YES \ HOT ותוכן SD לא בא בחשבון ככה שזה ממש לא נכלל בצרכיי, DTT כן אבל 99% מהזמן צריכת התוכן שלי היא מהHTPC שלי וזהו...

אז על איזו טלויזיית LCD\LED אתם ממליצים בגדלים של 42-46 אינץ' מבלי לקרוע את הכיס יותר מדי?
דברים כמו חיבור USB וקריאת MKV, ו- 3D, ו- "טלויזיה חכמה" עם אפליקציות וכל זה - זה ממש לא חשוב לי, מאחר ויש לי HTPC עם XBMC שאני ממש מרוצה ממנו...

אני בד"כ נעול על סמסונג וLG, אבל אתם המומחים והבנתי שיש פה תותחים, אז אסמוך על המלצותייכם.
תודה רבה!

oryo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
בלי לדבר על תקציב, לאיזו תשובה אתה מצפה..?

אני בדיוק רכשתי טלויזיה של פנסוניק - THL42E30. גודל 42 אינץ', תאורת לד, עם המון פיצ'רים (אם כי אני כמוך - הם לא מעניינים אותי). התמונה נהדרת, העיצוב מצויין, והמחיר היה אטרקטיבי עבורי (4500 כולל הובלה והתקנה). מה גם ש5 שנות אחריות מבטיחות לי ראש שקט עד גיל 30 בערך.. :)
אני חקרתי המון, ולדעתי בתקציב של 4-5 זו הטלויזיה הכי טובה. כמובן שזה בהתאם לדרישות שלי.

AviDigitali

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שמע, ציינתי "מבלי לקרוע את הכיס יותר מדי" אני רואה בZAP המחירים נעים בין 3000-4000 +
אבל אני לא רוצה לחרוג מ3.5-4000 , לכן ציינתי שכל הפיצ'רים האלה שהם "נייס טו האב" לא מעניינים אותי, כי בסלון תמיד יש לי HTPC וזה סוגר את הפינה, אז ע"ח הפיצ'רים האלה אני מעידף לחסוך כסף ולקנות דגם נטול פיצ'רים כאלה...

הובלה והתקנה - גם משהו שאני יכול להמנע ממנו, בהנחה שעם הקופסא ה42' יכנס לבאגג' של המאזדה 3 שלי חחח...
אם לא אז אצטרך הובלה...אני גם ככה לא תולה אותה... ולהרכיב ולחבר בשבילי משחק ילדים...

אז הסכום שלי בין 3.5 ל 4 בסדר מבחינתי.
תודה!

yuvaly

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
לילה טוב,

אפשר לדעת היכן רכשת אותה במחיר כזה? נשמע מחיר מצויין.

תודה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
ב4 אלף יש טלוזיות נהדרות עבורך ואלהם יפרט כעת:
1.יש לך את סמסונג C6200 גודל 40 טלוזיה בעלת תאורת LED טלוזיה מאוד אכותית בHD
בSD התרשמתי פחות יש לה כניסית USB HD תומך DTS ון4 כנסיות HDMI ועולה 4000 אלף שקל

2.יש לך את סוני EX402 טלוזיה מציוניות מבית סוני טלוזיה אכותית בSD בעלת מתיחה חכמה מוצלחת מאוד ואיכות מאוד טובה
בHD עם צבעים חמים וטבאעים ולא מדיגשה גווני צבעים לא טבעים ולא הבחנתי בגרעניותץ מוגזמת כמו סמכי LED שונים חיסרון אין מנגנון 100 הרץ ואין תמיכה בתרגום בנגן הפנימי

3.יש לך את L;G LE5500 טלוזיה מעולה בעלת טכנלוגיה LED רגיל משולב עם שליטת עמעמום על התאורה האחורית מה שנותן שליטה מדיוקתץ על הנרות וככה מתפשר יכולת לכבות את התאורה האחו8רית שיש רקע שחור ומקבלים שחור מציון פירוט ועומק יש לה 4 כנסיות HDMI שני כנסיות USB HD תומך בכתביות אבל ללא DTS הוא בעל פאנל מט אכותי שמתמוד היטיב עם תנאים קשים יש לו יכולת כוויול מתקדמות למתחיל ולמתקדם וממשק קל ופשוט יש לו יכולת שחור טובות למדי אבל בתנאי תאורה קשים השחור הופך לגוון אפרפר כחלל המסך סובל מזליגות אור באופן יחיסי לא נורא...
שאפשר לחיות אותו אבל הבחנתי בשחור לא אחיד ובצבעים לא אחדים שיש מצב דנמיק או שיש מצבים קיצונים.
יש לו איכות טובה למדי בSD ממליץ לסים על מצבי המתיחה יש לו איכות מציוניות בHD עם כמעת ולא נטיה לגרעניון ולהליות סביב השחקנים יש לו מנגנון 100 הרץ שפועל היטיב ומחליק תתמונה בצורה די טובה אבל לעתים יש מריחות בSD
קיוצר מסך מציון תשווה אותו לC6200

4.ייש לך את D5000 יצא לי אתמול סוף סוף לראות אותו על פניו נרראה מסך יפיפה מעוצב בטוב טעם האיכות בSD מציוניות אבל חשבתי בתמונה די קרה ופלסטקית ולא בגוונים טבעים די דומה למסכים עם הארבע צבעים של שארפ תראה עם תאוהב את זה מולו עמד C5000 וישר הבסחנתי שיש שיפור לעומתו שלו התמונה סבלה מפלקציה מריחות וטוטושים ואשר D5000 כמעת ולא סבלה מזה השחור שלו מאוד אכותי אבל שמתי לב לזלידגות אור ממקמות בארבע פיניות המסך יש לו כנסיות USB HD אכתיות יש לו 4 כנסיות HDMI קיוצר מסך נהדר....
בHD לא יצא לי לראות אותו אז לא יכול לתת לך חוות דעת עליו

danl

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הכי חשוב לוודא שלא מדובר במסך גדול מידי כשמדובר במרחק כזה מהספה. אנחנו עשינו טעות וקנינו מסך גדול כי רצינו טלויזיה מפנקת מול מערכות ישיבה מעור שגם כן היו רכישות חדשות לחדר הסלון אז גילינו שזה קרוב מידי ומאוד לא מפנק כך שנאלצנו להחליף לגודל קטן יותר.

AviDigitali

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אוקי חברים, תודה רבה לכם בשלב זה

לא ממש קיבלתי החלטה עדיין, הצגתם פה מבחר דגמים, כנראה שאצטרך לקפוץ לחנות אחרי שסיננתי בZAP מה שבאמת מתאים לי (בלי כל הפיצ'רים המיותרים של USB וכל שאר הדברים שאני לא צריך) ולבחור בעצמי מה שהכי נראה לי...

אגב באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות? כל החנויות חשמל הגדולות בטח יקרות יותר לא?
תודה...

AviDigitali

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
טוב ניסיתי לפלטר בזאפ בהתאם לפרמטרים שלי וזה מה שיצא:

השאלה אם יש כאן משהו מומלץ שאתם חושבים שיהיה שווה? או שלעלות במחיר ולחרוג קצת כדי ללכת על 46' ולהשתדל שזו תהיה LG או SAMSUNG בכל זאת? מסך המחשב והLCD שבסלון בבית שלי הם סמסונג ואני מאוד מרוצה כבר שנים, סמסונג וLG הכי חביבות עליי, כי במשרד אצלנו גם הכל LG...

מה דעתכם?

תמונות מצורפות

• TVs.jpg
    TVs.jpg
    KB 159.7 · צפיות: 452

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור