אפריקה

noahar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן,

אני מחפשת מצלמה שתשמש אותי בטיול גדול באפריקה (בתכנון הרבה נופים, תרבויות וספארי).
ולכן חשוב לי (מסודר מסדר עדיפויות הכי גבוה להכי נמוך):
- מצלמה קומפקטית וניידת עד כמה שאפשרי (לא DSLR ובלי להחליף עדשות רק משהו שיהיה סמי DSLR באיכות גבוהה).
- זום טוב.
- איכות גבוהה של תמונה, כמה שפחות גרעינית (וכאן אני יודעת שעניין הזום פוגם בנושא).

יש לי עבר בצילום ואפשר להגיד שאני חובבנית ולכן אני אשמח גם למצלמה שבה אפשר לשחק עם האפשרויות, כלומר אני לא חייבת point&shot.

חשבתי על canon SX280 (הבנתי שפתרו את באג הסוללה?) או panasonic TZ40.
אבל בתכלס אני גם פתוחה להמלצות ואם למישהו יש רעיונות נוספים למצלמה קומפקטית שתתאים לצילום טבע אז בכיף..
:)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני מבין שהתקציב הוא בסביבות ב 1000 ש"ח
אז באמת ה SX280 היא מצלמה קטנה ומוצלחת עבור כך עם טווח זום יפה
לא יצא לי לשחק עם TZ40 אז אני לא יכול לחוות דעה, אבל היא נחשבת מצלמה מוצלחת

אם התקציב יותר גדול אז יש כמובן את http://www.dtown.co.il/articles/3062.html המעולה :)
כמו כן קצת יותר זולה ה http://www.dtown.co.il/articles/3052.html לדעתי אופציה מוצלחת

nlevi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לא מבין גדול במצלמות לכן לא יכול להמליץ על דגם מסויים, מה שכן אני יכול להמליץ מניסיון הוא רכישת מצלמה עם העדשת זום הגדולה ביותר שאת יכולה להרשות לעצמך,

תמי ליבנה

אוהב את התחום
מעורבות
40
נקודות
28
מניסיון כדאי לקחת מצלמה עם זום טוב.

noahar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האמת שהתקציב פחות משחק פה ויותר חשוב לי מצלמה עם זום טוב ואיכות תמונה כמה שיותר גבוהה.
אבל הsony שפירסמת נראית לי גדולה וכבדה מדי ואני הולכת לטרק הרבה...
לניקון שפרסמת יש הרבה פחות זום (7.1X) מאשר לtz40 למשל (X20) כמה ההבדל הזה משמעותי?
ברור לי שמבחינת איכות תמונה במיוחד בתנאי תאורה קשים הS110 תעשה ביצועים טובים יותר לעומת הTZ40 השאלה כמה משמעותי ההבדל באיכות ביניהן וכמה באמת משמעותי ההבדל בזום (5X לעומת 20X) במיוחד בטיול כזה?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לניקון חיישן יותר גדול וזה חושב, אבל כאמור אם את רוצה טווח זום ה SX280 (או TZ40) היא קטנה נוחה לשימוש עם טווח זום יפה.
אין מצלמה מושלמת, יש פשרות :)

נערך לאחרונה ב:

noahar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כמו תמיד הכל פשרות!
אני חושבת שאני בכל זאת יותר נוטה לTZ40 אחרי שקראתי ביקורת של איזה בריטי אחד מאוד מפורטת שמשווה אותה ראש בראש עם הSX280.
יש פה מישהו שרכש אותה ויכול לספר על החוויה שלו?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
את יכול להביא קישור לבריטי שלך?
:)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
באמת מי שעומד מאחורי האתר הזה גורדון ליין, הוא באמת בריטי, ויש לו ביקורות מאוד מוצלחות ומעמיקות

noahar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז אתה אומר ללכת על ההמלצה שלו?
ולהתפלל שהיא תצלם באיכות מספיק טובה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
הבריטי הזה יודע כמה דברים על צילום :)
אישית לא מכיר את המצלמה הזו, אבל בביקורת שלה טובות

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור