אני לא מכיר את ה 6200 כי אין פה את הדגם הזה. סידרה 6, למיטב ידיעתי היא 400 הרץ שההבדל היחיד בין הדגמים הוא לא באיכות אלא בפונקציות. ה 6000 לא יודע להפוך דו-מימד לתלת מימד, ה 6400 כן יודע ול6600 גם דפדפן.
שאלתי את עצמי האם אני באמת זקוק ליכולות הללו ולא ממש ידעתי מה לענות לעצמי. בדקתי גם את סידרה 5, אבל ללא ספק התמונה היתה פחות מוצלחת. אני לא מבין גדול אבל אני יודע להגיד מה אני אוהב ומה לא. אהבתי את התמונה של סידרה 6 ולא הצלחתי למצוא הבדלים באיכות לסידרה 7, מצד שני אני באמת לא מבין גדול. אין חוות דעת יותר טובה משל ליאור. הסקירה שלו לסידרה 7 קלעה בול. הכל תקף ונכון גם למכשיר שלי. אני לא שיניתי כלום בהגדרות התמונה ולטעמי האישי וגם של אישתי (שהיא מפונקת לא קטנה באיכות) התמונה מדהימה. הצפיה היא תענוג אחד גדול. לגבי מחיר, חכה כמה חודשים. הסידרה הזו הושקה בסינגפור בסוף אפריל. תוך חודשים המחיר ירד ב 25%. אני לא הייתי מזמין מחו"ל בגלל האחריות וגם בגלל התמיכה בעברית שלדעתי חשובה (חבל שלי אין). סידרה 8 היא כפי הנראה הטופ האפשרי, הסכום לטעמי היה מוגזם אז אפילו לא בדקתי אותה. אני יודע שהיא מגיעה עם שלט טאצ' מגניב אבל יש גבול להשקעה שלי בטלביזיה למרות שהמחיר הוא לא כל-כך משמעותי עבורי יותר בקטע העקרוני לא להשתגע. כשהחלטתי להחליף את ה SONY 34 אינטש שלי חיפשתי די הרבה וראיתי את כל המסכים האפשרים כדי להחליט מה הכי מתאים לי. בסופו של יום כל אחד והעדפה שלו ולכל טלביזיה יתרונות וחסרונות. משום מה ממש לא הצלחתי להתלהב מטושיבה גם לא מפנסוניק. פיליפס סידרה 8 הייתה סבירה אבל לא מלהיבה, ההתלבטות שלי היתה מול הסוני והשארפ. זה הטעם שלי. אני יכול לסכם שהתמונה של הסמסונג היא פשוט ממגנטת. ברגע שהמחיר שלה הפך להגיוני "נשברתי". שילמתי בערך 8500 ש"ח + 2 זוגות משקפיים (פשוטות 3100) + 4 דיסקים בתלת מימד של "שרק", כבל HDMI + מכשיר BR הכי חדיש שלהם BD-D7500 הובלה תליה ושלוש שנות אחריות. נשמע לי אחלה אז קניתי. הסוני פחות או יותר אותו מחיר והשארפ קצת יותר יקרה. החסרונות העיקרים של ה6600, דפדפן איטי (בניגוד למה שכתב ליאור) ומאוד לא נוח לגלישה. הAPPS של סאמסונג בראשית דרכם ולא ממש "בשלים" חלקם עובדים גרוע, רק אתמול YOUTUBE שידרגו באופן משמעותי את ה APP שלהם. קיימת זליגה של אור בחושך, לא משהו נורא אבל חייבים להגיד שזה קיים. אין אופציה לכבות AUDIO דרך ה HDMI. השלט מגעיל מכוער ולא נוח. וזהו.
מקווה שעזרתי.