אפליקצית YNET ל סמסונג בחו"ל

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
המכשיר שלי מסוג UA (מזרח אסיה) בשונה מהמכשירים שנמכרים בארץ UE
המכשיר שלי לא מזהה אפליקציה של YNET
אני מניח שהאפליקציה פתוחה רק לאירופה?
מה יעשו בני ישראל בגולה?
ליאור האם יש בידך לעזור לפתוח את YNET לכלל העולם.

תודה

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
סמסונג, כהגדרה, מאפשרת הורדת אפליקציות בצורה ספציפית תלויית מדינות בעולם.
זה לא ענין יחודי רק לאפליקציה של YNET, אלא משותף לכלל האפליקציות, יש כאן עניין של זכויות יוצרים, למשל (שמגביל שימוש וצריכת תכנים רק למדינות מסויימות) ושיקולים נוספים (מסחריים, טכניים וכו').
לכל מדינה, יש רשימת אפליקציות יחודית שלה.
לדעתי, גם באירופה לא ניתן להוריד את YNET, זה תלוי בהסכם אותו חתמה החברה עם סמסונג וגם עניינים נוספים מן הסתם.

האפשרות להורדת אפליקציה כזו או אחרת, תלויה בגרסת קושחה של המסך שלך והגדרת מיקום שלו.

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
ליאור תודה.
נראה לי קצת מוזר שבאייפון שלי אין בעיה להוריד APPS ישראלים מכל מקום בעולם ולטלביזיה אי אפשר. אני לא מבין איך זכויות יוצרים של YNET יופרו מחוץ למדינת ישראל, הרי אני יכול דרך הדפדפן לגלוש ל YNET, רק שהגלישה מייגעת ולא נוחה. האבחנה הגאוגרפית הפכה להיות מיותרת בשנים האחרונות, כל העולם הופך להיות גלובלי, אז למה סמסונג לא מאמצים את התפיסה הזאת? מוזר! בסופו של יום זה ייצר עולם של פריצות כמו שקרה לאייפון. אנשים לא יסתפקו רק בתכנים "שנכפו" עליהם מהיצרן ויבקשו להוסיף לעצמם את היכולת לבחור לעצמם את התכנים. אני מעריך שזה רק עניין של זמן עד שתצא "פריצה" לגרסת הקושחה.
עכשיו אני צריך למצוא קושחה מתאימה...

נערך לאחרונה ב:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
איזה מסך יש ברושתך?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש תכנים בעלי זכויות יוצרים שמוגבלים למדינה מסויימת, גם ביוטיוב, יש סרטוני וידאו / אודיו שמוגבלים לצפיה רק בארצות מסוימות בגלל אותם הדברים.
מעבר לזה, זה גם תלוי בהסכם בו חתמה סמסונג מול ספק האפליקציה, אני מניח שיש כאן גם עניינים מסחריים ושיווקיים.
באירוע ההשקה של סמסונג, אמר במפורש נציג סמליין שהיבואן הרשמי מבדל עצמו בעזקת קושחה בעברית ותמיכה באפליקציות מול יבואנים מקביליים.
בענין הזה, חברת סמסונג מגבה אותו עם מגבלות שהיא מטילה על דגמים אשר מיועדים לאיזורים שונים בעולם.

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
תודה.
מדבריך עולה שטלביזיות מסוג UE (אירופה) שמיובאות ביבוא אפור/מקביל לא יזכו לתמיכה עברית ולאפליקציות ישראליות כמו YNET.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כך לפחות הציג זאת נציג סמליין.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
איזה מסך יש ברושתך? D8000?
D7000?
או בכלל D6000?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
מסך טוב...
איך הוא בהשווה לD8000?
ואיזה גודל קניתה?

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
לא השוותי ל 8000 השוותי ל 7000 אין הבדל באיכות חוץ מהעיצוב.
למרות שכסף לא היה שיקול היה נראה לי טפשי לזרוק 500 דולר על עיצוב
ומה גם שאישתי לא אהבה את הרגלים של סידרה 7 (ניקל)
קניתי 46 אינטש ואין מה להגיד היא מ ד ה י מ ה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני לפני חודש רציתי גם לקנות את הטלוזיה הזאותי אבל בגודל 55 מחול אבל המחיר עמד על 1700 דולר לפני מכס ומ"עמ
ומשלוח אז וותרתי והחלתי לקנות בארץ. אני ראיתי את D6200 וראיתי הבדלים די בורוים לטובת D8000 בכול מה שקשור לרמות השחור
האחדות העננות היתה חריפה בשתים אבל עדין התמונה הכוללת בD8000 היתה מדהימה!
אני דווקא אוהב תרגלים האלו זה עושה תמסך יפה אבל גם העיצוב של D6600 מדהים עם תכול לרשום לי חוות דעת מפרוטת עליו +תמונות אני ישמח רק עם בא לך אפשרא גם בפרטי

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אני לא מכיר את ה 6200 כי אין פה את הדגם הזה. סידרה 6, למיטב ידיעתי היא 400 הרץ שההבדל היחיד בין הדגמים הוא לא באיכות אלא בפונקציות. ה 6000 לא יודע להפוך דו-מימד לתלת מימד, ה 6400 כן יודע ול6600 גם דפדפן.
שאלתי את עצמי האם אני באמת זקוק ליכולות הללו ולא ממש ידעתי מה לענות לעצמי. בדקתי גם את סידרה 5, אבל ללא ספק התמונה היתה פחות מוצלחת. אני לא מבין גדול אבל אני יודע להגיד מה אני אוהב ומה לא. אהבתי את התמונה של סידרה 6 ולא הצלחתי למצוא הבדלים באיכות לסידרה 7, מצד שני אני באמת לא מבין גדול. אין חוות דעת יותר טובה משל ליאור. הסקירה שלו לסידרה 7 קלעה בול. הכל תקף ונכון גם למכשיר שלי. אני לא שיניתי כלום בהגדרות התמונה ולטעמי האישי וגם של אישתי (שהיא מפונקת לא קטנה באיכות) התמונה מדהימה. הצפיה היא תענוג אחד גדול. לגבי מחיר, חכה כמה חודשים. הסידרה הזו הושקה בסינגפור בסוף אפריל. תוך חודשים המחיר ירד ב 25%. אני לא הייתי מזמין מחו"ל בגלל האחריות וגם בגלל התמיכה בעברית שלדעתי חשובה (חבל שלי אין). סידרה 8 היא כפי הנראה הטופ האפשרי, הסכום לטעמי היה מוגזם אז אפילו לא בדקתי אותה. אני יודע שהיא מגיעה עם שלט טאצ' מגניב אבל יש גבול להשקעה שלי בטלביזיה למרות שהמחיר הוא לא כל-כך משמעותי עבורי יותר בקטע העקרוני לא להשתגע. כשהחלטתי להחליף את ה SONY 34 אינטש שלי חיפשתי די הרבה וראיתי את כל המסכים האפשרים כדי להחליט מה הכי מתאים לי. בסופו של יום כל אחד והעדפה שלו ולכל טלביזיה יתרונות וחסרונות. משום מה ממש לא הצלחתי להתלהב מטושיבה גם לא מפנסוניק. פיליפס סידרה 8 הייתה סבירה אבל לא מלהיבה, ההתלבטות שלי היתה מול הסוני והשארפ. זה הטעם שלי. אני יכול לסכם שהתמונה של הסמסונג היא פשוט ממגנטת. ברגע שהמחיר שלה הפך להגיוני "נשברתי". שילמתי בערך 8500 ש"ח + 2 זוגות משקפיים (פשוטות 3100) + 4 דיסקים בתלת מימד של "שרק", כבל HDMI + מכשיר BR הכי חדיש שלהם BD-D7500 הובלה תליה ושלוש שנות אחריות. נשמע לי אחלה אז קניתי. הסוני פחות או יותר אותו מחיר והשארפ קצת יותר יקרה. החסרונות העיקרים של ה6600, דפדפן איטי (בניגוד למה שכתב ליאור) ומאוד לא נוח לגלישה. הAPPS של סאמסונג בראשית דרכם ולא ממש "בשלים" חלקם עובדים גרוע, רק אתמול YOUTUBE שידרגו באופן משמעותי את ה APP שלהם. קיימת זליגה של אור בחושך, לא משהו נורא אבל חייבים להגיד שזה קיים. אין אופציה לכבות AUDIO דרך ה HDMI. השלט מגעיל מכוער ולא נוח. וזהו.
מקווה שעזרתי.

נערך לאחרונה ב:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
תודה רבה על החוות דעת המופרטת נשמע מכשיר מדהים...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה שמצחיק זה, שבדומה לאשתך, גם אשתי לא אהבה את רגלי הניקל של ה- D7000...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור