אף אחת לא מושלמת....

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אומנם כולנו בטוחים שמערכת האודיו שהרכבנו לנו היא היא כלילת השלימות ואין לה שום חסרונות.

אבל אם אני אנסה להיות גלוי עם עצמי יש למערכת האישית שלי כמה וכמה חסרונות..

נגן הCD מתוצרת audiolad 8000se - החיסרון הגדול ביותר שלו מבחינתי - תצוגה קטנה ובלתי קריאה ממרחק של כ- 3 מ' המרחק בו אני יושב בעת האזנה. גם איכות הייצור אינה כליל השלימות - יש כנראה תקלה בעינית האינפרא הקולטת את פקודות השלט.

המגבר המשולב - plinius 8200 - אומנם יש לו מעגל av המאפשר שירשור וחיבור המגבר לרסיבר קולנוע ביתי אבל המתג המפעיל מעגל זה נמצא בגב המכשיר..כל פעם שרוצים לשמוע סאונד בקולנוע ביתי צריך לגשש בגב המכשיר. השלט אומנם יפה ופלצני (מתכת כבדה ונראה יוקרתי) אבל זוית הקליטה שלו צרה - חייבים לתפעל ממש מול המגבר.

הרמקולים - רצפתיים Dali Ikon 6 - אוהב את חתימת הצליל שלהם ואת השילוב בינם ובין ההגברה שלי אבל הבמה שהם יוצרים קצת צרה לטעמי - משתרעת רק בין הרמקולים ולא מעבר לצדדים שלהם. לא תמיד הם "נעלמים". יש במה אחורית ואופי laid back שאני אישית מאד אוהב אבל לא כולם אוהבים זאת.

אם אינכם מתביישים אנא הוסיפו את המיגרעות של כלילות השלמות האישיות שלכם.

שלמה

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אם אילו כל החסרונות שמצאת במערכת שלך - אתה במצב פנומנאלי נפלא.

לא מכיר מערכות שהבמה נמשכת מצידי הרמקול החוצה, זה רק אילוזיה.

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
רוזי1

אכן, בסה"כ נכון לעכשיו אני די מרוצה ממה שיש. אני בטוח שיש דברים טובים יותר וכו'..

יש הרבה מערכות ובעיקר רמקולים שמראש מתוכננים ליצור במה מחוץ למסגרת שבין הרמקולים - סתם דוגמא שעלתה לי לראש - הרמקולים של דובאל פלאנטס, או נניח הרמקולים של MBL או ה BOSE 901 - כולם מתוכננים מראש לעשות שימוש בהחזרי גלי הקול מהצדדים.

שלמה

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אז זה תלוי בחדר ופחות ברמקולים.

דובאל זה משהו אחר

נערך לאחרונה ב:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אומנם כולנו בטוחים שמערכת האודיו שהרכבנו לנו היא היא כלילת השלימות ואין לה שום חסרונות.

אבל אם אני אנסה להיות גלוי עם עצמי יש למערכת האישית שלי כמה וכמה חסרונות..

נגן הCD מתוצרת audiolad 8000se - החיסרון הגדול ביותר שלו מבחינתי - תצוגה קטנה ובלתי קריאה ממרחק של כ- 3 מ' המרחק בו אני יושב בעת האזנה. גם איכות הייצור אינה כליל השלימות - יש כנראה תקלה בעינית האינפרא הקולטת את פקודות השלט.

המגבר המשולב - plinius 8200 - אומנם יש לו מעגל av המאפשר שירשור וחיבור המגבר לרסיבר קולנוע ביתי אבל המתג המפעיל מעגל זה נמצא בגב המכשיר..כל פעם שרוצים לשמוע סאונד בקולנוע ביתי צריך לגשש בגב המכשיר. השלט אומנם יפה ופלצני (מתכת כבדה ונראה יוקרתי) אבל זוית הקליטה שלו צרה - חייבים לתפעל ממש מול המגבר.

הרמקולים - רצפתיים Dali Ikon 6 - אוהב את חתימת הצליל שלהם ואת השילוב בינם ובין ההגברה שלי אבל הבמה שהם יוצרים קצת צרה לטעמי - משתרעת רק בין הרמקולים ולא מעבר לצדדים שלהם. לא תמיד הם "נעלמים". יש במה אחורית ואופי laid back שאני אישית מאד אוהב אבל לא כולם אוהבים זאת.

אם אינכם מתביישים אנא הוסיפו את המיגרעות של כלילות השלמות האישיות שלכם.

שלמה

אתה רוצה חיזוקים לשידרוג הבא שלך?
סתם,סתם ...

אני באופן אישי מיסתכל על התוצאה הסופית.
לא ניכנס לקטנות.
אם אני יושב שומע ונהנה ,בשבילי זה מספיק טוב.
אם לא נהנה מחפס היכן הבעיה.
כל זה ללא קשר אם מישתחרר קצת כסף ויש רצון לשדרג.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
רוצים להמשיך להוציא פוסטים מן האוב... הנה נושא שפחות משעמם
רלוונטי גם לימינו..

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
החשמל אצלי איום ונורא. ולא ישתנה בשנים הקרובות. זה משליך על הכל. אוף.

Alberto

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
החדר...
בחדר שלי רק אוזניות... :)
מי כאן תותח האוזניות?:)

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אתה צוחק ??
אני יושב בין שתי קופסאות נעליים ענקיות שכאילו נגנבו הרגע מהירקן השכונתי, אין לי טיפול אקוסטי או חשמלי ושומע בווליום שעוד מעט יהפוך אותי חרש ואז אסתכל על העולם כמו על סרט אילם :( ...

Alberto

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
אז זהו לא ממש בא לי להיות חרש...

Alberto

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
אין לי כלום
חושב על זה

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אתה צוחק ??
אני יושב בין שתי קופסאות נעליים ענקיות שכאילו נגנבו הרגע מהירקן השכונתי, אין לי טיפול אקוסטי או חשמלי ושומע בווליום שעוד מעט יהפוך אותי חרש ואז אסתכל על העולם כמו על סרט אילם :( ...
נראה לי כבר נדפק משהו !;)(אומטיקון !!!!!)

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
בטח שנדפק .... עובדה : כולם פה שומעים רזולוציות ובמות והפרדות ומיצלולים ונמוכים וגבוהים ומה לא , ואני עם השמיעה הדפוקה שלי מצליח לשמוע רק דבר אחד - מוסיקה ... מבאס.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור