אסף אבידן בבארבי

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
מה אגיד? "פעם ב..." יש לנו אמן/הרכב שמצליחים גם לעשות מוזיקה מקורית, עם טביעת צליל וסגנון ברורים וייחודיים, ועוד יותר נדיר שזה גם הולך יד ביד עם היכולת להופיע. אבידן נפרד מה mojos איתם היה עד לפני בערך שנה (ואתמול גם התייחס אליהם בחום והגדיר אותם "משפחה", יפה), והפעם הופיע עם שלישיה (קרני פוסטל, ועוד שתי בנות ומתופף - סורי, לא קלטתי את השמות למרות שהציג אותם פעמיים) מה שנתן סאונד טיפוסי לאבידן.

אבידן איננו מיק ג'אגר בהופעה, לא אנרגטי בצורה מיוחדת - אבל מכפר על זה ומחזיק את ההופעה בצורה מעוררת הרבה כבוד באישיות נעימה ומעניינת בלי להתנחמד לקהל בצורה מוגזמת אה-לה זמר ים תיכוני. ההופעה עצמה מתאימה לבארבי או מקומות בסדר גודל דומה. באמפי כלשהו היא תלך לאיבוד (תשכחו מקיסריה). הבחור מחובר היטב לקהל שלו, ואף מזהה פה ושם מעריצים שעוקבים אחריו בהופעות כבר שנים, כמו שעשה אתמול.

אתמול הוא ניגן חומר ישן וקצת חדש - אני הולך לקנות את החומר החדש, שיהיה ברור.

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
איזה כיף לקרוא
דרך אגב התמונה הראשונה מדהימה

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
תודה. ראיתי את התאורה נופלת עליו ככה, והיה לי ברור שאני חייב להספיק לתפוס אותה. חבל רק שאלה צילומים עם המצלמה של הנייד ולא מצלמה אמיתית.

הבחור באמת יודע "לעשות מוזיקה" - לעשות מוזיקה זה כנראה מעבר לכתיבה וביצוע: יש מימד שלישי לעניין, והוא מספק אותו. נהניתי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור