אני רוצה לקנות LCD לחדר אבל איזה?מה אתם ממליץ

• פותח הנושא lklk2
  • פורסם בתאריך

lklk2

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אני רוצה לקנות LCD לחדר המרחק צפיה שלי ממנו יהיה 2.25 מטר הבנתי שאני צריך לקנות 32 אינטץ.
איזה LCD אני צריך לקנות?של איזה חברה? אני רוצה גם לחבר את הLCD למחשב ולגלוש ממנו באינטרנט ושיהיה אפשר לשחק משחקים שיראו טוב!מה אתם ממליצים?
משהו במחיר סביר שיחזיק לאורך שנים.
תודה!!!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה התקציב?

lklk2

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
שאיפה ל3500 אבל אפשר קצת יותר...

גיא_ב

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אם אתה רוצה טלויזיה טובה עם מותג עלייך לעלות את התקציב בלפחות 1000 ש"ח.
אני רכשתי לחדר שינה שלי 32 TOSHIBA C3500 ב 4500 ש"ח. טלויזיה מעולה עם תמונה חדה ועשירה.
יש לה חיסרון שאין לה חיבור SCART אך גם עם כבל איכותי של SCART ל S-VIDEO אתה תקבל ביצועים מעולים

יונתן

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני קניתי עכשיו 32A450 של סמסונג בעקבות המלצות פה בפורום, ורואים איתה פשוט מעולה. אני כרגע מחובר למחשב עם VGA-VGA ומתאם DVI-VGA, אני מתכנן לקנות בהמשך כבל DVI-HDMI ואני מקווה שהאיכות תשתפר אפילו יותר לאחר מכן.

היא עלתה לי 4050 שח' דרך וואלה שופס. יש לציין שהפסדתי במכרז והתקשרו אלי יום למחרת וניסו לשכנע אותי לעלות במחיר כדי לזכות. אמרתי לנציג ש4050 זה המכיר הכי גבוה שאני מוכן לעלות וזכיתי במכרז. הטלוויזיה הגיעה אחרי 4 ימים (אתמול).

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
תתחדש ותיהנה אגב איך רואים איתה בשידורי טלוויזיה רגילים(יס או הוט)?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
ליאור למה לא מקרן?

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אני קניתי עכשיו 32A450 של סמסונג בעקבות המלצות פה בפורום, ורואים איתה פשוט מעולה. אני כרגע מחובר למחשב עם VGA-VGA ומתאם DVI-VGA, אני מתכנן לקנות בהמשך כבל DVI-HDMI ואני מקווה שהאיכות תשתפר אפילו יותר לאחר מכן.

אני חושב שהאיכות לא תשתפר אם תחבר אותה דרך dvi-hdmi כי הטלוויזיה תומכת ב-NR רק דרך VGA אני טועה?

rafi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0

היא עלתה לי 4050 שח' דרך וואלה שופס. יש לציין שהפסדתי במכרז והתקשרו אלי יום למחרת וניסו לשכנע אותי לעלות במחיר כדי לזכות. אמרתי לנציג ש4050 זה המכיר הכי גבוה שאני מוכן לעלות וזכיתי במכרז. הטלוויזיה הגיעה אחרי 4 ימים (אתמול).

גם לי זה קרה.
מיד אחרי שניסיתי ולא זכיתי במכירה הפומבית שלהם התקשר אליי אחד מוואלה וניסה בכח לשכנע אותי לקנות כמעט באותו מחיר שניסיתי אבל בגלל שהוא היה כל כך לא מנומס לא הסכמתי.

נערך לאחרונה ב:

lklk2

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אז מה אתם ממליצים?
אין לי בעיה לשלם גם 4000 זה כולה הפרש של 200 שקל.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
וואו זו הודעה מלפני שנים...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור