LCD אני מתלבט בין 2 דגמים עד שבוע רוכש ולא יודע על מה ללכת?

xbox360D

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
טוב אחרי המוןןןןןן זמן שבדקתי והשוותי החלטתי והגעתי לשני דגמים ואני לא יודע מה יותר טוב...
אחת טושיבה ואחת LG בגודל 42 אינ'ץ
הטושיבה:
42xv635 הבנתי שהמהירות מעבד שלה הוא 100HZ לתמונה חלקה... אבל יש כמה דברים שמפריעים לי כמו 2 חיבורי HDMI הקטע שזאפ לא מדייק האם יכול להיות שיש לטלויזיה הזאת יותר כניסות HDMI? כי כתוב שיש 2!~ למרות שזה בידיוק מה שאני צריך אני חושב שזה לא הגיוני שיש רק 2 בגודל של 42 אינ'ץ וכמה זמן תגובה??
הLG:
42ld560 טוב בדגם הזה גם יש 2 HDMI אותו דבר כמו שכתבתי בטושיבה אבל היא עולה 300 שקל פחות השאלה כמה מהירות מעבד? 50HZ או 60HZ או 100? לא כתוב בזאפ

לאיזה טלויזיה יותר שווה ללכת עליה כי בא לי טלויזיה טובה חשבתי על הTOSHIBA בגלל 7שנות אחריות אבל אין הרבה HDMI וזה מעצבן השאלה אם באמת באמת יש פה רק שני HDMI??? נשמע קצת הזוי אבל אני יכול להיסתדר עם זה....
אם יש לכם טלויזיות בגודל הזה בתקציב של עד 5000 שיותר טובות או ברמה שלהם הם התקבלו בשימחה...
סליחה על החפירה אבל אני חייב לקבל תשובה במיידי

m3csl

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
התשובה שתקבל (ממני ובטח מעוד הרבה חברי פורום) היא ששיעורי בית לקניית טלווזיה לא עושים רק בזאפ .. חייבים ללכת לחנות לראות בעיניים .. שם גם תוכל פיזית לקבל תשובות לשאלות שהעלית..
אגב , למה אתה צריך יותר מ-2 חיבורי HDMI ??

אורי_נציג_חי

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום xbox360D

לגבי הדגם של LG,
ישנו דגם LD650 שהוא בעל מעבד 200 הרץ והיא בהחלט טלוויזיה מעולה משולבת netcast וחיבור לסטרימר.

אם כוונתך היא לדגם LD550 אז טלוויזיה זו מגיעה עם מעבד 100 הרץ וחיבור לסטרימר.

בכל מקרה לשתי הטלוויזיות יש שלוש כניסות HDMI.

אשמח לענות על שאלות נוספות.

אורי, נציג ח.י

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור