אני מעוניין לקנות 37PFL3403D PHILIPS

amramm

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האם מישהו מכיר את הטלויזיה וצפה בה?
רציתי לדעת מה דעתכם לגבי הטלויזיה? חיבורים, איכות תמונה וכו'..

והאם ישנם דגמים טובים ואחרים שמומלצים בסדר גודל של 500 שקל?

המרחק שלי בין הספה לקיר הוא 3 מטר ואני מתכנן קניה של PS3 בקרוב.

תודה

amramm

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האם מישהו מכיר את הטלויזיה וצפה בה?
רציתי לדעת מה דעתכם לגבי הטלויזיה? חיבורים, איכות תמונה וכו'..

והאם ישנם דגמים טובים ואחרים שמומלצים בסדר גודל של 500 שקל?

המרחק שלי בין הספה לקיר הוא 3 מטר ואני מתכנן קניה של PS3 בקרוב.

תודה

תיקון - סדר גודל של 5000 שקל כמובן :)

aviram_1

אוהב את התחום
מעורבות
8
נקודות
18
אני מחפש גם מסך 37 או 42, יש לה תמונה טובה? ראית אותה עם סרטי HDTV ?

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
amramm ראית את הטלוויזיה במציאות? אם אהבת, אני לא רואה סיבה למה לא לקנות. למרות שלפני הקניה לדעתי כדאי שתראה גם דגמים נוספים.

המחיר הנמוך ביותר של ה-LCD שבחרת לפי זאפ הוא 5889.
אם התקציב הוא כזה יש מסכים עדיפים לדעתי.

ראיתי לפני מספר חודשים את Philips PFL5322 בגודל 32" וראו ממש לא טוב. איכות צפיה בינונית ומטה. אבל מצאתי אותה רק בחנות אחת שבה כל הטלוויזיות נראו באיכות נמוכה אני לא יודע למה. יכול להיות שהבעיה היא לא בטלוויזיה אלא באיכות השידור שמועברת לחנות אין לי מושג..

בכל מקרה תבין שהדגם שראיתי נחשב משוכלל יותר מהדגם שהזכרת, ככה שאתה עלול להתאכזב..

אני במקומך הייתי בודק את Samsung LA37A550. יכולה להיות אופציה לא רעה בכלל במיוחד ל-PS3.

amramm

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ראיתי אותה בשקם אלקטריק ב-5140 ויש להם מבצע דמי חנוכה, על כל 1000 שקל 200 שקל החזר בקניה הבאה. במכירות אישיות באינטרנט היא קיימת החל מ-3500.

השאלה היא מה רמת הצפיה שלה בסלון ביתי עם תאורה רגילה ולא כמו בחנות....

ובקשר ל-SAMSUNG שציינת , 5700 זה מחיר סבבה? ותאמת האיכות שראיתי בחנות ב-PHILIPS היתה טובה יותר :(

נ.ב. המבצע בשקם הוא על דגמי PHILIPS ו-TOSHIBA

נערך לאחרונה ב:

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
רגע ראית גם את ה-סמסונג LA37A550 ואהבת יותר את הפיליפס? הפיליפס הזאת בכלל לא נחשבת משהו לפי מה שאני יודע זה מוזר...

amramm

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
רגע ראית גם את ה-סמסונג LA37A550 ואהבת יותר את הפיליפס? הפיליפס הזאת בכלל לא נחשבת משהו לפי מה שאני יודע זה מוזר...

שני שיקולים:
1. הכספי - PHILIPS יותר זולה מ-SAMSUNG בשני הדגמים המדוברים.
2. ההנאה - רוב הצפייה היא של שידורי HOT ולכן אין לי צורך כמעט ב-FULL HD ובנוסף בשידורים הרגילים נהניתי יותר לצפות ב-PHILIPS.

השאלה היא האם ישנו עוד דגם מומלץ בטווח המחירים של עד 5000 שקל בערך בגודל 37, או שכדאי ללכת על ה-PHILIPS וזהו.

דרך אגב, מבחינת חיבורים יש ל-PHILIPS יתרון בגלל כל חיבורי הצד שיש בה. יש גם הכנה להתחברות עתידית לשידורי YES ללא ממיר.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם אהבת את הפיליפס בשידורי טלויזיה, לא רואה סיבה מיוחדת מדוע לא לרכוש אותה.
בנוגע לרמת התאורה בחנות, זה לא הגורם שיהווה הבדל רציני לעומת צפיה בבית, מה שחשוב זה לצפות במסך כשהוא מחובר אל ממיר הוט או יס ולא רק בסרטי HD.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור