אמינות 2 עצות בנוגע ל-HD ושיא של מחירים

Odonian

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אנחנו עומדים לקנות טלוויזיה, אבל קיבלנו עכשיו 2 עצות מאדם קרוב, והיינו רוצים לבדוק את האמינות של העצות.

העצה הראשונה היא שלא שווה לקנות HD READY כי עוד חצי שנה הכל יהיה בFULL HD וזו טלוויזיה לטווח הארוך.

העצה השנייה שעכשיו יש שיא של מחירים בעקבות היורו 2008, ושכדאי לחכות חודש נוסף עד שקונים, כי תהיה נפילת מחירים.

מה אתם אומרים? הייתם חותמים על העצות האלו?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לפי דעתי:
א) לבחירת רזולציה של המסך חשוב גודלו ואני הסביר: HD READY בסופו של דבר זו רזולוציה של 720 שורות ו FULL HD זו רזולוציה של 1080 שורות. ככל שהמסך גדול יותר כך עבור רזולציה מסוימת גודל כל פיקסל הוא גדול יותר כך שבמסכים גדולים לדוגמא של 50'' חשוב יותר ש FULL HD היות ו HD READY הפיקסלים יהיו גודלים יותר. מצד שני עבור מסך 32'' אני לא חושב שבכלל ניתן למצוא מסך FULL HD

ב) לבחירת רזולציה של המסך חשוב מה אנחנו רואים בו ואני הסביר: שידורי הטלויזה הרגילה כעת ורוב בשיודרים ובשנים הקרובות לא יהיו של HD (בעיה של עלות של הציוד כל תהליך יצור סדרה או תוכנית, העריכה והשידור) צריך לקחת בחשבון ש DVD הוא בסופו של דבר גם ברזולוציה של שידור רגילה - כעת עבור כל תמונה של שידור רגילה יש צורך להגדיל אותה לרזולציה של HD READY או של FULL HD. עבור FULL HD יש צורך בהמרה גדולה יותר ויותר ויש סיכוי שנראה את זה פחות טוב.

ג) שידורי ה HD ב YES וב HOT גם שהם HD הם עדיין לא באיכות 1080p ורק באיכות 1080i (ראה הסבר http://www.dtown.co.il/index.php?news=126) ובגלל בעיות של רוחב פס זה ישאר כך הרבה שנים. במצב זה ההבדל בין מסך FULL HD ל HD READY יהיה קטן מאוד.

ד) לדעתי יותר חשוב לרכוש מסך שנותן תמונה אכותית מזה שיש לו רזוליציה גבוהה יותר

ה) היות ולא היו מבצעי מכירות לקראת היורו (לא שאני ראיתי) ולא ראיתי יותר לחץ של אנשים לרכוש מסך בגלל היורו. כמו כן לאחר המונדיאל שכן היה לחץ לרכוש מסכים גם אז לא ראיתי ירידה חדה במחירי המסכים לאחר סיומו - נכון שאם הזמן מחירי המסכים יורדים, אבל זה נכון תמיד!

ו) חושב יותר לבדוק איזה טכנוליגיה יותר מתאימה לך LCD או פלזמה ולראות מה נראה טוב בתקציב שלך.

כך שבצורה עדינה אני יכול להגיד שאני לא חותם על העצות שקיבלת

נערך לאחרונה ב:

offirs

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
לגבי ההבדל בין מסך HD לFHD הרי זה פונקצייה של מרחק הצפייה וגודל המסך.

ככל שהמסך גדול יותר ומרחק הצפייה קטן יותר,ההבדל יהיה הרבה יותר בולט לעין.

אשר ל 32 אינטש יש מסכי FHD של שארפ,וגם לקורו החדש שיגיע לשוק באוגוסט,יש מסך LCD FHD

נפילת מחירים,לא נראה לי שתהיה בכלל,ואין כל סיבה לכך.דווקא היו מבצעים והנחות לקראת משחקי היורו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור