אם אני רוצה לגלוש ממרחק 2.7 איזה גודל מסך מומלץ

shmulik98

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם
אני מעוניין במסך לחדר שינה. השימוש העיקרי שלו יהיה לצפיה בסדרות DIVX. פלוס מידיי פעם גלישה באתרי חדשות. חשוב לי שאני אוכל לקרא דפי אינטרנט בצורה נוחה. אני מתכנן לתלות את הטלוויזיה מהתקרה בגלל אילוצי מקום. מדדתי את המרחק והוא בסביבות 2.7 מטר. איזה גודל מסך צריך כדי לקרא ממרחק כזה דפי אינטרנט? אני לא משתמש היום בכלל בכבלים או לווין אלא רק באנטנה.

אשמח לדעת מה גודל המסך המומלץ.או/ו המלצות נוספות

תודה

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני יכול להגיד לך שאני צופה ממרחק דומה {מעט יותר} ואני ממש לא מצליח לגלוש עם מסך 37 אינטש. חבר קרוב {שכן} גולש בבית מולי {סלון זהה} עם מסך פלזמה 50 אינטש ואצלו ממש נוח לגלוש.

ניתון מהמרחק הזה לגלוש בנוחות יחסית עם מסך 42 אינטש אך זו נוחות מתפשרת. 50 אינטש או טיפה פחות הוא פיתרון נוח מאוד ואם תקציבך יכול להביא אותך למסך איכותי גדול יותר מה טוב.

במילים אחרות. יותר גדול יותר טוב.

Roy

חבר משקיען
מעורבות
32
נקודות
28
בעייתי מאוד.
היתה לי תקופה ארוכה (שנים) של שימוש במסך גדול למחשב, בהתחלה 32 אינץ' ואח"כ 42, ממרחקים של סלון.
לצערי, זה לא מתאים לעבודה רציפה. ממשק המשתמש של המחשב לא מתאים לזה. בפיירפוקס אפשר להגדיל טקסט בקלות וזה מהווה פיתרון חלקי, אבל כל המימשק מסביב (מה Start ועד האיקסים בחלונות) בונה על זה שאתה עם הפרצוף בתוך המסך. יש פתרונות חלקיים כמו ממשקי מדיה סנטר וכו', אבל הם לא מעניקים את הגמישות של המימשק הרגיל.
לכן, הייתי ממליץ על מסך כמה שיותר גדול שנכנס בתקציב, ושיהיה LCD (מניסיוני, פלזמה אינה מפיקה לבן מספיק בהיר לשימושי אינטרנט, מה שמקשה מאוד על הקריאה). אני בכל אופן חזרתי למסך מחשב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור