רציתי להזכיר אותו...אבל חשבתי שזה אגדה אורבנית...בלתי אפשרי להשיג בפעם האחרונה שניסיתי..זה בטידאל?יש אלבום אחד שהוא לטעמי הרפרנס בין ההקלטות הישראליות:
צבי בומס - מקומות אחרים, אלבום כמעט לא מוכר מסוף שנות השמונים. מוקלט נפלא ונמצא בשירותי הסטרימינג.
צבי בומס היה חבר בסוף שנות השבעים בשלישית פולק-רוק ישראלית בשם ״קצה השדה״, גם האלבום היחיד שלה מוקלט נהדר ונמצא גם הוא בשירותי הסטרימינג.
בועז שערבי הקליט מעולה עד התקליט שלו ״שאת נוגעת בי״ שמוקלט הרבה הרבה פחות טוב.
אבל המשובח ביותר, בפער גדול מכל היתר, הקלטת על - הכבש השישה עשר!!!
באמת מוקלט יפהרציתי להזכיר אותו...אבל חשבתי שזה אגדה אורבנית...בלתי אפשרי להשיג בפעם האחרונה שניסיתי..זה בטידאל?
דווקא אצלי נערתי נשמע טוב יותר משמעותיתבכל אלבום יש הקלטות טובות יותר וטובות פחות. בתקליט של כספי, ילדותי השניה, שיר הנושא מוקלט מדהים אבל שירו ״נערתי״ מוקלט בינוני מינוס. ריקי גל לא רע עד ששומעים את שירה ״על ראש שמחתי״ שנשמע פחות מבינוני.
אתי אנקרי מקליטה וואו. נדיר למצוא הקלטה לא משובחת שלה.
אתניקס - וואו וואו וואו. הפקות על פשוט!
בועז שערבי הקליט מעולה עד התקליט שלו ״שאת נוגעת בי״ שמוקלט הרבה הרבה פחות טוב.
חווה אלברששטיין השתמשה בטכנאים שכנראה לא היה בא להם להקליט. אחד משריה הטובים, צמח בר, הוא פספוס מוחלט של טכנאי. אי אפשר להקשיב לו.
אבל המשובח ביותר, בפער גדול מכל היתר, הקלטת על - הכבש השישה עשר!!!
כן בדקתי, יש שיר אחד שמסתבר לי שמושמע תכופות ברדיו בתחנה שאני מאזין לה ובאמת נשמע טוב. הבנתי שיש לו תקליט סולו ואותו אני לא מוצא.באמת מוקלט יפה