אישה נכנסת לחיים...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אה...האהבה אמתית מנצחת. הבחור "הקטין" את המערכת שלו בשביל אהבה אמתית. זאת התוצאה. דירת החבר שלה לפני ואחרי שהיא נכנסה לגור.

קישור לאתר: http://imgur.com/r/pics/1FVUitM

1FVUitM.jpg

מתוך שתי התמונות שמתי לב שהתקליטים והרמקולים נעלמו, הרמקולים התקרבו (טוב/רע?), יש על הרמקולים עציצים (כמה חשוב?) כוננית נוספה בצד ימין, ספה בצד שמאל, שולחן הקפה זה דבר חשוב או לא?

תומר

תמונות מצורפות

• 1FVUitM.jpg
    1FVUitM.jpg
    KB 165.2 · צפיות: 493
נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,951
נקודות
113
באתר המקושר רואים שזו הבחורה שמשוויצה שזה המצב אחרי שהיא עברה לגור איתו, לא הוא אומר שזו אהבת אמת.
  • קירוב הרמקולים בעייתי (תחשבו על נקודת ההאזנה אם זה צריך להיות משולש שווה-צלעות), אם כי מראש המיקום שלהם הייה בעייתי (בפינות, גם קרוב מידי לקיר האחורי וגם לצדדי)
  • הספה יוצרת חוסר סימטרייה
  • אם נקודת ההאזנה היא לפני השולחן (נגיד במקום שבו נמצאה הצלמת בעת לקיחת התמונה), אז השולחן באמצע מפריע,
  • היא כנראה בכלל לוקחת אותו לספה, שזה ממש לא נקודת האזנה אופטימאלית, אבל לדברים הרלוואנטיים עבורה כנראה כן :)
עמיר

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
אני מקווה בשביל הבחור שה XXX שווה את זה :cool:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מעניין לראות את השלב הבא עם תינוק בחדר :)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הבחור לא כל כך שווה XXX אבל הוא בחור טוב מאוד.

תומר

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
ה XXX מיצג את היתרונות של הבחורה בין הסדינים..חח

odedia

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
היום הגיע מעצבת פנים אלינו הביתה כדי לייעץ איך אפשר לשלב את קולנוע ביתי בסלון.

המסקנה הסופית מכל העניין היתה להעיף הכל מהסלון :(. ועוד שילמתי על זה, גוד הלפ מי.

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
לא משנה מה תעשה, הסטנטון הזה פשוט פטיפון זול שאין לי מושג למה בכלל ייצרו אותו...

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,951
נקודות
113
לא משנה מה תעשה, הסטנטון הזה פשוט פטיפון זול שאין לי מושג למה בכלל ייצרו אותו...
כדי למכור אותו ולהרוויח עליו כסף? אולי? :)

עמיר

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
להרוויח לא תוכל, כי ערכו בשוק לא גדול בכלל.

תנסה לפרסם בפורומי DJ, כמו למשל פורום של קילומבו... שם יש הרבה נוער שרוצים פטיפון למתחילים...

זו רק דעתי האישית, כי אני ניגנתי על פטיפונים כאלו בכמה מועדונים ותמיד תמיד הטכניקס היו זמינים להציל את המצב.
לצערי הסטנטון אפילו אם הוא אצליך בשימוש ביתי, לא בטוח שהפיטץ' שלו תקין ואם הוא מזייף אז אתה בבעייה ולמעשה כל התקליטים שלך לא נשמעים כמו שצריך.
מציע לבדוק את תקינותו ואת שוויו בשוק ואז להחליט

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
היום הגיע מעצבת פנים אלינו הביתה כדי לייעץ איך אפשר לשלב את קולנוע ביתי בסלון.

המסקנה הסופית מכל העניין היתה להעיף הכל מהסלון :(. ועוד שילמתי על זה, גוד הלפ מי.

עוד לא שמעתי על מעצבת פנים שלא "המליצה" לתקוע את הרמקולים בקיר ובמקרה ה"טוב" ביותרלעבור לסטליטים....
להזמין מעצבת פנים לסלון שיש בו מערכת ק"ב זה כמו סדין אדום לפר...
ארז

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
שלא נדבר על פתרונות אקוסטיים :)

אשתי מעצבת תעשייתית בהשכלתה מאקדמיה בצלאל (ואדריכלית במקצוע) מזמן ויתרה לי על "עיצוב" הסלון, אבל כשרמזתי כי אני רוצה להתקין כמה פאנלים RPG הבנתי שקצת הגזמתי

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,951
נקודות
113
להרוויח לא תוכל, כי ערכו בשוק לא גדול בכלל.

תנסה לפרסם בפורומי DJ, כמו למשל פורום של קילומבו... שם יש הרבה נוער שרוצים פטיפון למתחילים...

זו רק דעתי האישית, כי אני ניגנתי על פטיפונים כאלו בכמה מועדונים ותמיד תמיד הטכניקס היו זמינים להציל את המצב.
לצערי הסטנטון אפילו אם הוא אצליך בשימוש ביתי, לא בטוח שהפיטץ' שלו תקין ואם הוא מזייף אז אתה בבעייה ולמעשה כל התקליטים שלך לא נשמעים כמו שצריך.
מציע לבדוק את תקינותו ואת שוויו בשוק ואז להחליט
לא מדובר בי אישית: אני לא בטוח שראיתי אחד כזה אי פעם, בטח אין לי כזה, וכנראה לעולם לא יהייה לי, כך שממש אין טעם להסביר לי איך למכור אותו ומה קורה לתקליטים בגללו ושאר קורותיו ותכונותיו.... :)

פשוט אמרת שאתה לא יודע למה יצרו אותו בכלל, ועניתי, עם חיוך, שאלי כדי למכור אותו ולהרוויח עליו כסף -- הרי יש הרבה דברים שמחיריהם וערכם נמוכים, ובכל זאת מרוויחים מהם כסף, במיוחד אם הכמויות עוברות ערך סף מסויים.

אני פשוט מעריך שלא יצרו אותו כדי להפסיד, אלא כדי להרוויח... ואולי לא הלך להם.

לא שאני מוטרד מזה במיוחד, לכאן או לכאן :)

בברכה!
עמיר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור