איפה קונים דיסקים נדירים שאין בארץ?

rel_benrey

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
חוץ מלקנות דיסק חדש באמזון (מישראל הרי לא ניתן לקנות שם יד שניה), הייתי מעניין להכיר עוד דרכים לרכוש דיסקים נדירים ויד שניה בארץ ובחו"ל. מכל הסגנונות אבל בעיקר קלאסי ופסקולים.
תוכלו לשתף אותי בנסיונכם?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
איפה כל המומחים להזמנות?...

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
cdconnection.com
כולל דיסקים בהוצאות יפניות וכו...
בנוסף מצאת דיסק נדיר? אתה יודע מי ההוצאה? גש לאתר ההוצאה. לרוב היום הן מחזיקות חנויות מכוונות ו/או מפנות אותך לאתר המוכר את הדיסק.
כמו כן EBAY. אני הזמנתי לא מזמן, דיסק ניצלתי את שער הפאונד המגוחך , וב42 שקל קניתי דיסק מאוד קשה להשגה בארץ וכשיש אותו הוא עולה 90 ש"ח.

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
SecondSpin.com – The Internet’s Largest Buyer & Seller of Used CDs, Used DVDs & Used Games

קח בחשבון שהם שולחים את הדיסקים + עטיפות הנייר שלהם ללא קופסאות הפלסטיק שלהם...צריך לקנות בארץ קופסאות חדשות בעלות של כ- 1.5 ש"ח לקופסה..

הדיסקים למרות היותם יד שנייה במצב חדש לגמריי ויש להם מבצעים רבים כמו 20% הנחה או ללא דמי מישלוח וכו'..

מאאאאאד משתלם....

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
1.5 לקופסא?
שלמה למה אתה לא מדבר איתי...אני משיג בהרבה יותר זול...

Jazzis

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
<נערך - הודעה פרסומית>

נערך לאחרונה ב:

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
SecondSpin.com &ndash; The Internet&rsquo;s Largest Buyer & Seller of Used CDs, Used DVDs & Used Games

קח בחשבון שהם שולחים את הדיסקים + עטיפות הנייר שלהם ללא קופסאות הפלסטיק שלהם...צריך לקנות בארץ קופסאות חדשות בעלות של כ- 1.5 ש"ח לקופסה..

הדיסקים למרות היותם יד שנייה במצב חדש לגמריי ויש להם מבצעים רבים כמו 20% הנחה או ללא דמי מישלוח וכו'..

מאאאאאד משתלם....
בחלק גדול מהמקרים בהם נשלח הדיסק עם קופסת הפלסטיק, היא ממילא מגיעה שבורה, במיוחד אם נשלחים כמה דיסקים באריזה אחת.

rel_benrey

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
המון תודה לכם...מצאתי וכבר הזמנתי הרבה דיסקים שחיפשתי בנרות. ותודה לכולכם שגרמתם לי לבזבז את רוב המשכורת :)

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
(Y)
מגניב REL אני דווקא אוהב סאונדטרקים.
ממליץ לך בחום על הסאונדטרק של לכשכש בכלב.
ובדיוק עכשיו אני נותן השמעה ראשונה וכבר מוצלחת ל Dan In Real Life Soundtrack

האם אתה יודע אם יצא פעם פסקול לסרט the Italian job המחודש ?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
מצחיק שאך לפני כמה שנים לא ניתן היה להזמין דיסקים לארץ.
אפרופו יש אתרים נוספים ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור