רכשתי בטעות תקעים בתקן גרמני וחשבתי שאולי במקום לקנות אחרים אולי כדאי להשקיע בשקע בתקן הזה !
tzachi חבר משקיען הודעות 2,412 מעורבות 386 נקודות 83 27/10/13 #1 רכשתי בטעות תקעים בתקן גרמני וחשבתי שאולי במקום לקנות אחרים אולי כדאי להשקיע בשקע בתקן הזה !
igal.l עוסק בתחום הודעות 531 מעורבות 40 נקודות 28 27/10/13 #2 יש לי במלאי Oyaide swd-xxx e עם אתה מעוניין ? יום טוב יגאל תמונות מצורפות OYAIDE SWD-XXX-E.jpg KB 35.4 · צפיות: 418
kyroz חבר משקיען הודעות 861 מעורבות 51 נקודות 28 27/10/13 #3 לחלופין אם תרצה ל- Furutech יש סדרה "עממית" יותר בציפויי רודיום / זהב: FI-E30, עולים סביבות ה-40$ לשקע, לי יש 2 כאלו (טרם חיברתי).
לחלופין אם תרצה ל- Furutech יש סדרה "עממית" יותר בציפויי רודיום / זהב: FI-E30, עולים סביבות ה-40$ לשקע, לי יש 2 כאלו (טרם חיברתי).
אורי_ו כתב האתר צוות האתר הודעות 12,760 מעורבות 315 נקודות 83 27/10/13 #4 נכתב ע"י kyroz: לחלופין אם תרצה ל- Furutech יש סדרה "עממית" יותר בציפויי רודיום / זהב: FI-E30, עולים סביבות ה-40$ לשקע, לי יש 2 כאלו (טרם חיברתי). לחץ כדי להרחיב... מה נותן לך שקע בציפוי רודיום או זהב בחשמל?
נכתב ע"י kyroz: לחלופין אם תרצה ל- Furutech יש סדרה "עממית" יותר בציפויי רודיום / זהב: FI-E30, עולים סביבות ה-40$ לשקע, לי יש 2 כאלו (טרם חיברתי). לחץ כדי להרחיב... מה נותן לך שקע בציפוי רודיום או זהב בחשמל?
kyroz חבר משקיען הודעות 861 מעורבות 51 נקודות 28 27/10/13 #5 נכתב ע"י אורי_ו: מה נותן לך שקע בציפוי רודיום או זהב בחשמל? לחץ כדי להרחיב... עוד לא יצא לי להשוות שקעים \ תקעים מדגמים זהים בעלי ציפוי שונה, כך שלא יודע לומר לך - אבל יש לא מעט אנשים כאן בעלי נסיון עשיר יותר שיוכלו לומר לך. בכל אופן, מישהו מכר במחיר טוב - קניתי, כשנעשה את השיפוץ המתוכנן - אמקם אותם בקיר ונראה. מאחר וגם ככה יש לי כבלים עם סיומות אירופאיות- schuko (עד היום פשוט הוספתי פין באמצע כך שיתאים לשקע הישראלי) אז יהיה נחמד להשתמש בשקע ייעודי.
נכתב ע"י אורי_ו: מה נותן לך שקע בציפוי רודיום או זהב בחשמל? לחץ כדי להרחיב... עוד לא יצא לי להשוות שקעים \ תקעים מדגמים זהים בעלי ציפוי שונה, כך שלא יודע לומר לך - אבל יש לא מעט אנשים כאן בעלי נסיון עשיר יותר שיוכלו לומר לך. בכל אופן, מישהו מכר במחיר טוב - קניתי, כשנעשה את השיפוץ המתוכנן - אמקם אותם בקיר ונראה. מאחר וגם ככה יש לי כבלים עם סיומות אירופאיות- schuko (עד היום פשוט הוספתי פין באמצע כך שיתאים לשקע הישראלי) אז יהיה נחמד להשתמש בשקע ייעודי.
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 27/10/13 #7 נא לשמור על שפה הולמת, ההודעות הפוגעניות נמחקו.