איפה אפשר להקשיב לרמקולים ומגברים במרכז?

noam123123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אהלן אני מחפש להשתדרג. יש לי כרגע רמקולים מוגברים.. אז יש לי רק כרטיס זול באלף שקל. מחפש ציוד בסך 6000 שקל. מגבר פלוס זוג חמודים. בעיקרון הbuchardt 400 הכי עושים לי את זה מהחיפוש הקטן שעשיתי. אני שומע אלקטרונית. ומפיק אלקטרוני. אוהב באסים תמונה רחבה ועמוקה, וכמו כולם.. רמקולים מפורטים.יש לי חלל מאוד קטן. משהו כמו 3 על 3 לא מטופל וכנראה גם לא יטופל אףפעם. איפה אפשר ללכת להקשיב למערכות וקומבינציות בשביל להוציא את המיטב מהכסף. או אפילו רק להאזין בשביל לדעת מה יותר עושה לי את זה . אלף תודות תבורכו

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
הי נעם, אין לי מישהו מסוים להמליץ עליו, אבל תקרא פחות ותשמע יותר, ותהיה מודע שחלל זה רכיב קריטי, אצלך כנראה תהיה הדגשה של בס בגלל שזה חדר קובייתי. חשוב לשמוע את הציוד אצלך אם אפשר, דבר עם בעלי העסקים, זה אפילו שווה לך קצת כסף הביטחון הזה.
אגב אם אתה מכיר ציוד אולפני, אין איזה זוג מוגברים טובים יותר שיחסכו לך בלאגן?

noam123123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מאה אחוז תודה רבה. ונראה לי שעולם המוגברים פחות דינאמי מבחינת שידרוגים עתידיים, תקן אותי אם אני טועה

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
מאה אחוז תודה רבה. ונראה לי שעולם המוגברים פחות דינאמי מבחינת שידרוגים עתידיים, תקן אותי אם אני טועה
יס צודק. אבל אם אתה בעניין של שדרוגים עתידיים אז יש הגיון לקנות יד שניה. אבל כאמור הכי חשוב לדעתי לשמוע אצלך, ביחוד בחדר קטן.

noam123123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מדהים. אז בהנחה שאני מביא את הBUCHARDT 400 . ב4וחצי.
נשאר לי 1500-2500 שקל למגבר "זמני" לשנה הקרובה. ואיפלו יותר.. אני סטודנט.
יש לך המלצה לתת לי? כמובן שיד 2.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור