אינרקונקט נחושת שזורה-המלצות?

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
אשמח לקבל המלצות על כבל כזה (לא מכסף ולא חד מוליך) נראה שאין הרבה טובים ניטרליים ומוזיקליים בימינו אלה.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
וכמה כסף אתה מעוניין להשקיע?
מין הסתם ישנם כל מני...
באופן אישי אני אוהב את ג'ורמה וסיינרג'יסטיק..

נערך לאחרונה ב:

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
מדוע דווקא "נחושת שזורה"?? איזה כבל כזה שמעת שאהבת ומה בדיוק אהבת?
איזו כבילה יש לך היום ומה אתה מחפש לשפר?
שואל מתוך רצון לעזור.

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
נראה שאין הרבה טובים ניטרליים ומוזיקליים בימינו אלה.
בהמשך לפוסט הציני בנושא הוינטאג' (לא במובן הרע) שכתבת כאן.... אם כדבריך "אין הרבה טובים ניטרליים ומוזיקליים בימינו אלה" אז אולי "ימים עברו" זה הפתרון הנכון בשבילך, יענו וינאג' - הלא כן?

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
מדוע דווקא "נחושת שזורה"?? איזה כבל כזה שמעת שאהבת ומה בדיוק אהבת?
איזו כבילה יש לך היום ומה אתה מחפש לשפר?
שואל מתוך רצון לעזור.

קצת קשה לי להיזכר עבר המון זמן, היו ואולי יש עדין חברות שמאמינות בנחושת נקיה שזורה כמו אטלס ו xlo למשל. בשנים האחרונות נדמה שרוב הכבילה עברה או למוליך נחושת סינגל קור שטונלית הם טובים אך יש בהם קשיות מסוימת (מבחינת סאונד) או לנחושת בציפוי כסף שהיום כסף כבר לא נשמע ברייט כמו פעם אלא (לדעתי) wooly ויבש דווקא במיד ומטה.
כמו כולם ניסיתי הרבה ותמיד מצאתי שבשורה התחתונה נחושת נשמעת הכי טבעית, כנ"ל לגבי פלאגי חשמל שכל הציפויים המפונפנים הרחיקו אותם מלהישמע טבעיים, מצד שני יש חברות שמייצרות מנחושת בצורה "מוגזמת" ושם יש כבר אובר באס וקולוריישן.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
בהמשך לפוסט הציני בנושא הוינטאג' (לא במובן הרע) שכתבת כאן.... אם כדבריך "אין הרבה טובים ניטרליים ומוזיקליים בימינו אלה" אז אולי "ימים עברו" זה הפתרון הנכון בשבילך, יענו וינאג' - הלא כן?

מה ציני במה שכתבתי ? אודי מ'רדיו כוכב' בשלבי סיום (אלדד האבא שבתכלס הוא הטכנאי כבר עייף) החליט למכור ציוד ותקליטי וינטאג' ששמר כמו במוזיאון, חלק מהציוד הוא פריטים היסטוריים של אומנים ישראלים.

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
מנסיוני החזקתי כבלי רמקולים שזורים מנחושת.
הגבוהים ומיד היו מצויינים אבל היה לי חוסר בתדרים התחתונים, בס ומיד בס.
אני מאמין שכך גם האינטרקונקט למרות שלא היה לי נסיון באינטרקונקט שזור.
כיום יש בשוק אינטרקונטים מצויינים, רק צריך למצוא את מה שהכי מתאים למערכת שלך.
בהצלחה

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
מה ציני במה שכתבתי ? אודי מ'רדיו כוכב' בשלבי סיום (אלדד האבא שבתכלס הוא הטכנאי כבר עייף) החליט למכור ציוד ותקליטי וינטאג' ששמר כמו במוזיאון, חלק מהציוד הוא פריטים היסטוריים של אומנים ישראלים.
OK (ורד)

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
gds,
לא הצלחתי לשלוח לך הודעה בפרטי...ייתכן שחסמת את עצמך מלקבל הודעות פרטיות.
בכל אופן , אם כבל באורך חצי מטר מספיק ארוך לצרכיך אז אולי יש לי משהו שיכול להתאים לך.
ארז

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
סמס לי, טל. בלוחות.
כבל מיקרופון קלוץ, הכנתי ממנו אינט' rca סיכוך סגור צד מקור כרגיל, נשמע לא רע, מתאר לעצמי שהרבה ניסו, אולי מתואם עם הציוד וגם עם דרישת יצרן המגבר להשתמש בנחושת.

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
נסה Mogami, אני חושב שהוא יותר טוב

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
שמעתי לעצתך והכנתי אינט' מ - Mogami W2549 עם פלאגים Amphenol לאחר 50 שעות קצת מביך לשמוע כבלים שעלו 120 ש"ח עושים שיעור לכאלה שעולים פי 10.

Ronnym1964

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
אני משתמש בכבלים האלו כבר שנים, עם סיומת מוכנה מקורית Neutrik xlr. תמורה יוצאת דופן לכסף.
תמיד יש יותר טוב, ולפעמים כבל מסויים ישב מעולה במערכת מסויימת. אבל מומלץ להתחיל ממשהו כזה, ולחפש את השידרוג בניסוי וטעיה על הסטאפ שלך.

Ronnym1964

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
שלא נתבלבל ונחשוב שזה כבל סוף הדרך :)

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
בהחלט לא וממש לא מתקרב לנורדוסט היימדל2 שיש לי אבל בתור כבל נחושת שעולה גרושים ונותן מוזיקליות ופירוט בהחלט סבבה. לאויאדה יצרנית כבלי נחושת מוערכים יש חברת בת שעושה כבלים באדג'ט לחובבי אולפן ביתי, נקראת NEO, גם עולים פרוטות, אהבתי את מוגמי יותר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור