אינטרקונקטים פנימיים

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
הידעתם שברוב הציוד השפופרתי קימים אינטרקונקטים פנימיים?,מדובר בדרך כלל בשתי זוגות ,זוג אחד לאינפוט, וזוג שני לאאוטפוט,
הקןנקטורים הללו מולחמים ישירות בין הפרינט של האאודיו , לבין הפלטה של המחברים החיצוניים, הבעיה עם חוטים אלו , שבדרך כלל בחוט wire-up פשוט, החלפת חוטים אלו תביא ברך כלל לשידרוג דומה להחלפת כבל אינטרקונקט טוב,אני לאחרונה החלפתי רביעיה שכזו בתוך הקדם מכבלי כסף קודמים לכבלי נחושת מודרנים ניפלאים , מה שנהיה זה מכשיר חדש , צליל משופר , והרבה שימחה.

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
אלדר, אכן זה משהו שצריך לעשות עוד לפני החלפת אינטרקונקט

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נראה לי בגיד אכילס.:D

בכל מקרה, נשמע מעניין העניין של הכבל הזה, האם בכל המגברים שנתקלת בהם הוא היה "נחות" או שאולי בחתול שלך {בגלל שזה מגבר מושקע} יש סיבה לאיכות הכבל?

האם זה ממש אינטרקונקט שמוציאים ומחברים {פלאג} או שצריך להלחים?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
נחושת

נראה לי בגיד אכילס.:D

בכל מקרה, נשמע מעניין העניין של הכבל הזה, האם בכל המגברים שנתקלת בהם הוא היה "נחות" או שאולי בחתול שלך {בגלל שזה מגבר מושקע} יש סיבה לאיכות הכבל?

האם זה ממש אינטרקונקט שמוציאים ומחברים {פלאג} או שצריך להלחים?
יש גם במגברֿ,אבל שם לא החלפתי מכיוון שהם של jena labs , אבל בקדם היו כבלי כסף שהכנסתי לפני 6 שנים של cardas , אותם החלפתי בנחושת מודרנית, אגב עם הנחושת הצליל יותר פתוח אבל פחות"רע", זה בדיוק מה שנחושת טובה עושה מעבר לבס משופר ותוספת של המון מיד בס,
האמת שכבר עייפתי מלהמליץ לחברה כאן לעבור לנחושת upocc ,גם בכבלי הרמקול ובקונקטורים, שמה נמצא הצליל האמיתי עם כל הכבוד ל-"ציקי ציקי" של הכסף, ויש לי בבית ערמות מזה, פשוט אין כבל אמיתי בלי נחושת ,
הנה השבוע שמעתי כבלי רמקול eletion של קובלה סוסנה, נראה כמו כבל של רתכת ,כולו מנחושת עצבנית , הצליל מטורף ,פתוח עד הסוף גם למעלה וגם למטה , כבל מטורף בצליל עם עבודה כאילו עשו אותו בדרום יפו ברחוב סלמה.
אבל המחיר סילטקי לגמרי.

נערך לאחרונה ב:

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
ברור שכבלים פנימיים משפיעים לא פחות מכבלים חיצוניים.
איזה כבל פנימי שמת? מאיזו תוצרת?

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
מאיפה אתה מזמין נחושת UPOCC ?
ראיתי שזה נמכר רק בגלילים של 50 מ

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
הידעתם שברוב הציוד השפופרתי קימים אינטרקונקטים פנימיים?,מדובר בדרך כלל בשתי זוגות ,זוג אחד לאינפוט, וזוג שני לאאוטפוט,
הקןנקטורים הללו מולחמים ישירות בין הפרינט של האאודיו , לבין הפלטה של המחברים החיצוניים, הבעיה עם חוטים אלו , שבדרך כלל בחוט wire-up פשוט, החלפת חוטים אלו תביא ברך כלל לשידרוג דומה להחלפת כבל אינטרקונקט טוב,אני לאחרונה החלפתי רביעיה שכזו בתוך הקדם מכבלי כסף קודמים לכבלי נחושת מודרנים ניפלאים , מה שנהיה זה מכשיר חדש , צליל משופר , והרבה שימחה.

OK אני יודע שהשרשור המקורי מלפני 4 שנים (כמעט)
אבל האמת.. לא ידעתי...
השאלה היא איך בוחרים את הכבל? שהרי כבל מסוג X לא יתאים לכל מכשיר. מה הנסיון שלך.
מסכים עם ההגדרה "מה שנהיה זה מכשיר חדש.." זה בטוח.
התהליך גם לא כ"כ הפיך בצורה קלה, בכל זאת הלחמות.

מעניין לדעת האם מאז השרשור המקורי שינית גם במכשירים אחרים שהיו אצלך?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
הו הו ..... באמת הרבה שנים חלפו!!!!
היום יש לי מכשירים שאין בהם צורך כזה ,אבל למה לא תשאל אל יואל פלרמן מה עשה לו השידרוג בקדם שלו ????

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור