כבלים אינטרקונקטים מתקלקלים?!

nkorah

חבר משקיען
מעורבות
75
נקודות
28
כבר כמה זמן שבמערכת שלי, מנגנון ההגנה פועל פה ושם בלי הסבר. לפני כמה ימים פירקתי את המערכת ובניתי אותה מחדש (הפטיפון שינה את כל הסדר של הרכיבים :)). ופתאום גיליתי שזוג האינטרקונקטים המשובחים שלי גורמים ל- Hum סטטי מאוד חזק בין קדם המגבר למגבר הכח (קודם הם חברו את ה- CDP לקדם ולא שמעתי השפעה על איכות הצליל). בנוסף, כבר שבוע שהמערכת מסודרת בלעדיהם ולא היו שום אירועים של קיצור.

IMG_20150115_164550.jpg

Audioquest Ruby חביבים ביותר!

דעות? רעיונות? אפשר בכלל "לתקן" אינטרקונקטים?
תודה!

בלי קשר, הרשו לי להמליץ בחום על חנות בכבלים Future Shop - מחירים מצויינים, מחיר משלוח נמוך והוגן והספקה לארץ בתוך ימים בודדים. אני לא ממש "מאמין בכבלים, כך שרכשתי ציוד לא יקר, אבל הם מצויינים בכל טווח מחיר (ורד)

תמונות מצורפות

• IMG_20150115_164550.jpg
    IMG_20150115_164550.jpg
    KB 175.3 · צפיות: 454

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
ניב,
ברור שזה יכול לקרות - אלה אלמנטים שנמצאים כל הזמן "בתנועה", וסובלים כיפופים ומשיכות וחיבורים וניתוקים לציוד.
בכל קצה (מחבר RCA) יש מוליך מרכזי וסיכוך.
אם אחד מהם התנתק, או רופף - יגרם hum.

קל לבדוק עם מד התנגדות. אני מנדב את עצמי לקפוץ אליך באיזשהו יום השבוע לבדוק את זה.
לתקן את זה? - לפי הצילום המחברים נראים לי ברי פירוק, אז גם זה אפשרי - צריך מלחם עדין וסט מברגים.
אז אני מנדב את עצמי...

nkorah

חבר משקיען
מעורבות
75
נקודות
28
אני מאוד אשמח לביקור, אבל רק אם ממש לא טרחה.
העניין מאוד מסקרן אותי, אבל בסופו של יום זה יותר "קוריוז" עבורי, מאשר צורך של ממש (ורד)

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
אני מאוד אשמח לביקור, אבל רק אם ממש לא טרחה.
העניין מאוד מסקרן אותי, אבל בסופו של יום זה יותר "קוריוז" עבורי, מאשר צורך של ממש (ורד)

קטן עלינו...
להחזיק רכיב אודיו שאינו מתפקד - פטיפון, מגבר, כבל - הרי זה בלתי נסבל לחלוטין, ודורש תיקון.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אלוף אתה רונן!

כל הכבוד על ההיענות והרצון הטוב.

nkorah

חבר משקיען
מעורבות
75
נקודות
28
:)

כאילו שהפטיפון שלך עם הבקרה האופטית הממוחשבת צריך את הידים השמאליות שלי...
(ורד)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור