אין לי מה לנסוע לחולון.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
זה סיפור של שירות מקצועי מופתי ושל אחד שבשמו לא ננקוב כי הוא יצא אהבל יותר ממה שהחוק מתיר (טוב נו, זה אני).

מיטיבי הזיכרון כאן יזכרו שלפני כשבוע לערך התלוננתי כאן על בעיה בנגן הדיסקים שאיך שהעברתי אותו למקום חדש, התחיל לעשות קונצים (קונצים - עוד מילה לבעלי זיכרון מן העבר הרחוק, מהתקופה בה השתמשו במילים כמו "שאפה") וסירב לקרוא דיסקים. לבעלי הזיכרון החלש יותר: http://www.dtown.co.il/forum/threads/s-o-s-הנגן-לא-מזהה-דיסקים.46294/

בקיצור, כמו שנהגו לומר בקרמלין "החבר רונן ש. המליץ" והגעתי ל "ג.ו אלקטרוניקה" ברמת השרון, שיחנכו את הנגן הסורר בגולאג נגני הדיסקים. עוד באותו היום הוא תוקן. "בוא" אמרו לי, ובאתי. הסבירו שמשהו מכאני נשחק שם, החליפו (עלה פחות ממה שחששתי), חיברו והדגימו כמה יפה הוא עובד עכשיו. אז כמובן שרצתי הביתה, חיברתי לחשמל ו...לא זז רוורס. הפעם לא רק שלא מזהה דיסקים אלא גם עושה קונצים נוספים. כמובן ששבתי עם הסורר, חיברו...ו...עובד יופי. "אבל אצלי בבית הוא סורר!" נשבעתי בנקיטת חפץ.

גדולה התעלומה, וכך התכנס לו שם קוורום חכמים לזיהוי הבעיה - האם זו השראה ממכשיר אחר? שדים ורוחות? בעייה אחרת? לא יודעים. עכשיו כבר נכנסו לאמביציה וקדימה פסע האמיץ מבינהם: "אבוא אליך לראות את זה בעצמי, אולי אגלה מה גורם לבעיה אצלך". כן רבותי, שמעתם נכון: רופאים כבר לא עושים ביקורי בית, אבל אצלם, בשם האמביציה, הרפיוטישן והפרפקציוניזם, כן. לא, הם לא יעשו ביקור בית לכל תקלה, תרגיעו. בקיצור - הגיע הבחור, בדק, ואכן ראה שלא הוזה אנוכי, כי המכשיר אכן סורר. פירק אותו, בדק אותו, חיבר בחזרה והתעלומה בעינה - לא מכנית הבעיה עתה אלא חשמלית.

ואז שאל: "תגיד, יכול להיות שהמכשיר, שעובד על 220V מחובר לשנאי של ה 110V?". בחיל ורעדה בדקתי.

אז כן, הוא גילה מה הבעיה אצלי: אין לי מה לנסוע לחולון.

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
חומוס אני קורא חמאס !!
בלבלת את כל המאזינים והקוראים המסורים
לא אמרת שחיברת למקור חשמל אחר, אלא "שינוי מיקומים ושאר קומקומים"
מזלך שבעוד שבוע אתה ממילא הופך לחמץ, בא לי עכשיו לערבב אותך עם טחינה :p

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
עזוב גרופר, העניין הזה כל כך מביך....אף טחינה לא תסכים.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
אז כן, הוא גילה מה הבעיה אצלי: אין לי מה לנסוע לחולון.

עכשיו שאלה..
מה עניין חולון לסיפור???

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
אהההה...:)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור