תתחדש !אני לא מצליח לעלות. לא יודע למה
מעניין אותי מאוד האם שקלת מגברים של firstwatt שאני מניח שיגאל גם היבואן שלהם ואם כן מה הוביל להעדפה שלך
תתחדש !אני לא מצליח לעלות. לא יודע למה
מאוד עיניין אותי. אני לא בטוח שיש ליגאל הגברה להשוואה... שמעתי את ה 25 ואת סדרות 0.8 ו- 0.5 ... ולטעמי ה 25 מיוחד מאוד... שונה מה 25. הלוואי שיכולתי להשוות בין ה f-3 של first watt מול XA-25תתחדש !
מעניין אותי מאוד האם שקלת מגברים של firstwatt שאני מניח שיגאל גם היבואן שלהם ואם כן מה הוביל להעדפה שלך
הי לקסמן יצרן מעולה, הפעם ההשוואה לא כללה הגברה של לקסמן. כמו-כן, הפעם כיוונתי לפרה פאוור ולא אינטגרייטד (עד כה כל ההגברות שלי היו משולבות).נירו תתחדש,
מאוד מעניינת אותי הבחירה שלך.
יש לנו חדר יעודי בגודל דומה ויש לי מגבר שפופרות קלאס איי. אוהב מאוד את הסאונד שלו.
אם לא המגבר הזה הייתי רוכש את ה 590 של לקסמן, קלאס איי 30 וואט. הדבר הכי קרוב ששמעתי לשפופרות בלי החסרונות שציינת ומגבר אדיר באופן כללי.
לא שמעתי את הפאס אבל מדובר בנתונים דומים על הנייר.
האם יצא לך להשוות ביניהם?
תתחדש ותהנה מלא!
תודה,מאוד עיניין אותי. אני לא בטוח שיש ליגאל הגברה להשוואה... שמעתי את ה 25 ואת סדרות 0.8 ו- 0.5 ... ולטעמי ה 25 מיוחד מאוד... שונה מה 25. הלוואי שיכולתי להשוות בין ה f-3 של first watt מול XA-25
שבוע טוב חגינירצ'ו ...
בשעה טובה.
אהבתי לקרוא.
תודה.
אני לא מצליח להעלות. נותן לי הטגעצ שגיאה. אנסה מהמחשבתודה,
יש מצב שאתה מצלם את החדר?
אני סקרן איך סידרת אותו, זיהיתי שהדיפיוזרים והסופגים ששמת כמו שלי
אחלה קליפ סטייל חול...אבל "יכולות ווקאליות יוצאות דופן"...?תתחדש נירו
ממליץ לך אגב לנסות את שירם החדש של עומר אדם ועדן בן-זקן "קוקוריקו" על ההגברה החדשה.
מדובר בהפקה סופר-עשירה עם טווח דינאמי מדהים בשילוב עם יכולות ווקאליות יוצאות דופן של שני מבצעים מחוננים ובאסים עתירי רבדים.
הנאה מושלמת מובטחת!