איך קונים מזרן?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מי היה מאמין, אבל מזרן קונים, לאחר ששוכבים עליו

קראתי כמה כמה ביקורות, כבר הגעתי נחוש לקנות את הדגם.. ואופס. לא מתאים, לא נעים, לא תומך בגב תחתון

בקיצר, חזרה לאודיו, או למכוניות, או

רק ניסיון ורק חוויה אישית

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
חד משמעית!!!

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,122
נקודות
113
מי היה מאמין, אבל מזרן קונים, לאחר ששוכבים עליו

קראתי כמה כמה ביקורות, כבר הגעתי נחוש לקנות את הדגם.. ואופס. לא מתאים, לא נעים, לא תומך בגב תחתון

בקיצר, חזרה לאודיו, או למכוניות, או

רק ניסיון ורק חוויה אישית
לא קפצת על המזרן כמו בפרסומות של סימונס? :)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

קפצתי!
הבאתי את אשתי, היא שכבה בצד אחד, ואני קפצתי בצד שני:)

לא כמו בפרסומת אולי, אבל מה שכואב לה ספציפית

פשוט נזכרתי, כמה ההמתנה ו-"מחקר" לפני הקניה הם חסרי ערך.. בהקשר לשרשורים האחרונים

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
וואלה חזק אתה מיכאל(!)
תשמע, לא שונה כהוא זה מרכישת אודיו. הולכים לכמה חנויות שוכבים זמן ממושך ולא יושבים 10 שניות וקובעים שלא מתאים.
אשכרה שוכבים לפחות כמה דקות. יש גם כאלו שמציעים ניסיון בבית ללא התחייבות והחזר כפי של 100%.
אני ואישתי למשל כך הבנו שמזרני קפיצים אנחנו לא אוהבים. אז הלכנו על הספוגים למינהם, בסוף אחרי 2 ביקורים ושעה בהולנדיה וניסיון של 4-5 דגמים רכשנו.
ועכשיו הקטע הכי הזוי בהקשר לאודיו, המזרן הגיע והרגיש קשה. שבוע ראשון קמתי עם כאבי גב אח"כ זה הלך ופחת ואז התחיל שיפור הדרגתי.
כמובן שבתום השבוע הראשון צעדתי להולנדיה ושאלתי כיצד יש הבדל כל כך משמעותי בין הדגם בחנות לבין מה שנרכש? הרי בחנות אשכרה נרדמתי תוך כמה דקות. בבית קם בבוקר כולי עקום.
מה השיב לי המוכר (שהיה אחלה אגב), "המזרן צריך break in, ישתפר במהלך השבועות הקרובים, אם לא תקבל את החוויה שחווית ברכישה, אנחנו ניקח את המזרן".
המזרן עדיין לא חזר.... קטע אמיתי לגמרי!!!

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113

אני קפצתי!! שמתי כוס יין בצד אחד וקפצתי בצד השני. הכוס לא זזה מ"מ!!!!!!!!!
אדיר!!!!!

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
ברור שצריך break in, זה הרי מכאני

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,122
נקודות
113
אני קפצתי!! שמתי כוס יין בצד אחד וקפצתי בצד השני. הכוס לא זזה מ"מ!!!!!!!!!
אדיר!!!!!

כבר מספר שנים ישן על מזרן סימונס וטרם ניסיתי, אפילו לבת שלי אני לא נותן לקפוץ על המיטה (שלה או שלי) :p

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
כבר מספר שנים ישן על מזרן סימונס וטרם ניסיתי, אפילו לבת שלי אני לא נותן לקפוץ על המיטה (שלה או שלי) :p
קנה טמפור הולנדיה ואז תבין.... במונחים שלך זה כמו לעבור מסטריאו לזוג מונו. :D:D:D:D:D

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
ברור שצריך break in, זה הרי מכאני
איזה מכני... כולה ספוג. אבל וואלה באמת יש הבדל. קטע.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
לפני כמה שנים הסתובבתי בקניון של הרהיטים בלחי 4 ב״ב, לא חיפשתי לקנות כלום, סתם רציתי להעביר זמן, עברתי ליד מקום שמוכרים מיטות והמוכר שעמד מחוץ לחמות הציע לי להיכנס ולנסות, כמו אלה שתופסים אותך בבנגקוק שתיכנס למסעדה שלהם היה לי זמן ונכנסתי….. הבנזונה מכר לי את המיטה הכי טובה שמישהו יכול לחלום לעצמו!
https://www.hastens.com/en/beds

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,122
נקודות
113
קנה טמפור הולנדיה ואז תבין.... במונחים שלך זה כמו לעבור מסטריאו לזוג מונו. :D:D:D:D:D

המזרן מורכב ממספר שכבות, שכבת קפיצים ושיכבת חומר עם זכרון בעובי של חצי מזרן רגיל... אם יש משהו שאני לא חוסך בו, זה נוחות.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
ברצינות מדברים על בחירת מזרן?!:) או פספסתי מה זהוא בין השורות? עייף אחרי יום עבודה והשקמה ב5...
אם ברצינות - אנחנו ממש נהנים כבר שנים מזרן של פולירון - גם כחול לבן וגם איכותי ונוח!

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
מזרן, כמו אודיו, אנחנו קונים רק אחרי בדיקה.
אחרי שנים עם הסימונס הקודם ( בדיעבד יותר מידי שנים) ואחרי שלאשתי החלו כאבי גב, הלכנו לבדוק. בדקנו המון מותגים מוכרים, הקפדנו לשכב על כל מזרן. בדקנו גם מיטות מתכווננות, אולי משם תבוא הישועה.
בסוף נשכבנו על הסימונס הכי יקר בחנות, שסוף סוף הרגיש ממש נוח, ואותו קנינו.
מסקנות?
מזרן, כמו אודיו, לקנות אחרי בדיקה.
צודק מי שהמליץ להשקיע כמה דקות טובות, לא להתבייש לשכב בכל מיני תנוחות (תנוחות שינה, נשמות. רק תנוחות שינה).
אחרי 10 שנים, לא להתקמצן ולא להמתין, להחליף. אחרת הגב יתחיל לאותת.
מהנסיון המצטבר שלנו: היקרים באמת טובים. ( לא בהכרח כמו באודיו).

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
חלק ניכר מהמזרונים שנמכרים כיום בישראל, מיוצרים בכלל בחברון, על ידי יצרן-על שבסוף גם תופר לכל חנות בישראל את המיתוג שלה.
https://www.mako.co.il/news-money/consumer-q1_2016/Article-524bd4202a45351004.htm

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
לא יודע מה אנשים מוצאים בקצף זיכרון, מרחץ זעה. אני רק לאטקס עם קפיצים מבודדים קינג קויל.
בתור אחד עם שתי פריצות דיסק לקח לי למצוא את המתאים כמעט כמו הזמן למצוא מגבר שזה אומר שנים.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,604
נקודות
113
קפצתי!
הבאתי את אשתי, היא שכבה בצד אחד, ואני קפצתי בצד שני:)

לא כמו בפרסומת אולי, אבל מה שכואב לה ספציפית

פשוט נזכרתי, כמה ההמתנה ו-"מחקר" לפני הקניה הם חסרי ערך.. בהקשר לשרשורים האחרונים
הבנתי שלנבחרת הבייסבול הישראלי באולימפיאדה יש ניסיון עם מזרנים.
אולי לא בדקתה טוב?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור