איך לחבר רסיבר ישירות לטלויזיה (ללא שימוש בDVD)?

niminim81

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם.
רכשתי טלוויזית LED חדשה לפני שבוע. היום קיבלתי מאחי רסיבר ימאהה 540 וזוג רמקולים רצפתיים. אין לי צורך בדי וי די מכיוון שיש כניסת USB בטלויזיה וכך אוכל לראות סרטי דיוידי וHD.
חיברתי את הרמקולים לרסיבר ואת הטלויזיה לרסיבר ישירות ע"י הכבל האופטי (יציאת הOPTICAL בטלויזיה אל כניסת ה-optical d-tv/cable) . לצערי לא בוקע שום צליל מהרמקולים (ניסיתי להעביר את כל המצבים ברסיבר ועדיין לא שמעתי). לאחר מכן ניתקתי את הטלויזיה וניסיתי לחבר ליציאה האופטית שיוצאת מהממיר של הוט ועדיין לא שומעים כלום.
למה אני לא מצליח לשמוע כלום ואיך אני אמור לחבר את הרכיבים כדי שהרמקולים יעבדו (במיוחד כשאני יראה סרטים בUSB) ?

תודה מראש
נימרוד

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אם אין לו יציאת HDMI (עדיף) נסה דרך קומפוזיט (הכי פשוט)
http://www.dtown.co.il/articles/466.html
בשביל שתשמע דרך OPTICAL אתה צריך להגדיר ברסיבר את היציאה.

niminim81

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לצערי עדיין לא יוצא סאונד מהרמקולים. אין לי מושג מה הבעיה.
כרגע היציאות שפנויות בטלויזיה שלי הם Pb,Pr, ארבע יציאות HDMI, יציאה אופטית, פי סי אודיו וVGA , ויציאת SCART. לאחר חיבור עם כבל אופטי בין הטלויזיה לרסיבר לא היה סאונד ברמקולים וניסיתי לחבר גם את הכבל האופטי בין הרסיבר לממיר הוט ועדיין לא שמעו.
מישהו יכול לעזור לי? או לחילופין מישהו מכיר טכנאי אודיו שיכול לחבר לי את הרמקולים ולפתור לי את הבעיה? (מישהו יודע כמה זה אמור לעלות בערך) ?
נימרוד

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
תנסה להגיר ברסיבר שהוא יקבל את האות בכניסה האופטית, ואת המסך שהוא יוציא את השמע באופטי.
אחרי שברסיר יהיה לך חיווי דיגיטאלי תוכל לשמוע.

media-center

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עזרה בחיבור

דבר איתי בטלפון 0774567008 אילן -מדיה-סנטר רמת גן

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור