איך הפך דיון להאם הייתם לוקחים משכנתה עבור מערכת ל-למי יש יותר גדול בהבנה בהלוואות

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
לא מעניין כמה פריים פלוס וכמה עשה ה S&P וכמה אתם מבינים בזה, היתה כאן שאלה עד כמה תלכו רחוק לשעבד את עתידכם הכלכלי עבור סטריאו.
כתבתי בעבר ואכתוב על זה שוב, אין שום הצדקה לשלם 12 אל"ש על מגבר רמת כניסה או ממיר, כאלה שלא באים בקופסת אלומיניום תעופתי בדיוק של מיקרונים, עשר, שניימעשר שמונה עשר וכו' אלפי שקלים. לי נמאס. לא אקנה יותר שום רכיב בסכומים שאפשר לצייד בהם מטבח בדירת קבלן או מסך ענק וטוב פלוס הדייסון האחרון ומייבש ש כביסה או חופשה משפחתית במלון טוב בחו"ל לשבוע.
מי שרוצה ורוצה לקנות תיק ונעליים של לובוטן או מנולו בלאניק שיבושם לה כמו למי שקונה שעון יד בשלושים אלף, לא שהיי פיי זה מוצר צריכה כמו מילקי אבל קופסת פח שעושה צליל סבבה ככל שיהיה שסכום הרכיבים האלקטרונים וה CNC כולל הפרשנות של מעצב הצליל שהמחיר שלה מתחיל בסכומים האלה באיצטלה של מי שקונה הוא בטח אודיופיל-לא בבית סיפרי.
אני יודע שאתר זה הוא מסחרי ויש סיכוי טוב שפוסט זה לא יראה את המחר אבל חלאס, נמאס לי שמז.... אותי על עוד קצת שיפור בצליל שבעוד חודשיים כבר אמצא את הדפקות שלו ואשים בארון ליד שמונים זוגות של נעלי מעצבים.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אישתי עובדת בנק, אחותה גם, אחותה השניה גם, שני הגיסים שלה גם. תאמין לי אם יש שיחה ביום שישי בארוחות ערב זה על הלוואות ריביות ובנקים.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
צר לי נמר, אתה תמיד יכול ללכת לחדר צדדי ולהתקשר אלי ונדבר על כל מה שתרצה.
משפחה עיראקית...?

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
מעניין מה אתה תחטוף על דברים שאני פחות או יותר אמרתי לפני שבוע

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
@gds הפוינטה הייתה כזאת - אם יש לך מזומן לקניית נגיד מגבר, הגיון כלכלי יהיה להשקיע את המזומן ב-S&P ולקחת הלוואה מקרן השתלמות.. מעניין או לא, אותי זה מעניין.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
בסדר, gds, מחאתך תועדה בדפי הפורום.
מה עכשיו ?
רוצה לארגן חרם צרכנים ?
רוצה להציע אלטרנטיבה זולה באותה רמת איכות?
רוצה לקבל אישור מחברי הפורום להחלטתך ?

לא ממש ברור לי מה מטרת השרשור הזה.
ארז

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
צר לי נמר, אתה תמיד יכול ללכת לחדר צדדי ולהתקשר אלי ונדבר על כל מה שתרצה.
משפחה עיראקית...?

פולנים - גם הגיסים!!!

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
מסכים עם כל מילה,
יש לי יותר מתחושה שגם היבואנים לא מחזיקים בבית הפרטי שלהם מערכות עם ציוד הקצה שהם מייבאים אלא מערכות שפויות הרבה יותר מבחינת עלויות.
לא נתקלתי באף תחביב שמשלמים בו ככ הרבה כסף על ככ מעט תמורה.

ליאור

חבר משקיען
מעורבות
410
נקודות
63
@gds ארבע הערות:

1. הגופים שמעניקים הלוואות חיים מאנשים ש"לא מעניין כמה פריים פלוס".

2. כשמישהו כותב "למי יש יותר גדול" ו"תחרות מי מבין יותר", זה מותיר רושם הפוך ממה שנדמה לו. לתשומת ליבך. אופ-טופיק הזוכה יהיה בד"כ התימני בתחרות.

3. כשעונים ומנסים להסביר לחבר'ה שלא בהכרח חייבים "לשעבד את העתיד הכלכלי", זה דבר חיובי. לטעמי לפחות.

4. אין ספק, אודיופיל אמיתי ידע לדקלם מה ההבדל בין סוגי האלומיניום בבניית מארז. מאידך אין שום סיבה שהוא לא ידע כמה דמי הניהול ביטוח המנהלים שלו גובה מההפקדה, וכמה מהצבירה. אם בכל זאת בא לו להידפק, יותר פשוט ופחות כואב לגשת לתימני מסעיף 2.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור