איך האוזניות של JBL S300?

naorx007

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני לא מבין כל כך במושגים של אודיו,
אבל אני מחפש אוזניות גדולות כאלה כמו של DJ, עם באס טוב ואיכות שמע טובה.
האוזניות לבית, אין לי כוונה להסתובב איתם.
עכשיו שמתי עין על ה-JBL-S300, כי זאת חברה טובה עם שם טוב.
מה אתם אומרים עליהם? יש משהו יותר טוב באותו המחיר?
תודה.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
naorx007

ה S300 הן מוצר חדש של JBL. JBL שייכת לחברת הרמן קרדון שהיא גם הבעלים של יצרן האוזניות AKG. למעשה מדובר באוזניות AKG עם אריזה קצת שונה. בסך הכל אבא טוב.

יש לאוזניה הזו שני דגמים האחד שמתממשק לאייפון והשני שמתממשק לניידים מבוססים אנדרואיד.

לא שמעתי את האוזניה הזו אבל ממה שקראתי אודותיה היא בעלת אופי סוני דומה לדגמי ה AKG 4XX או 5XX.

אינני יודע מהו התקציב שהקצבת לעצמך אבל,להבנתי,האוזניה הזו צריכה לעלות בישראת בסביבות ה 700 - 800 ש"ח ואם היא מיועדת להתחבר למערכת אודיו בבית יש חלופות אחרות טובות ממנה יקרות ממנה וגם זולות ממנה.

מקד את הדרישות שלך קצת יותר: תקציב,שימוש,סוגה וציוד אודיו שאליו תרצה לחבר אותה - נוכל להציע הצעות יותר מועילות.

מנחם

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
שמעתי את ה S300 בחנות לצד אזניות אחרות, רובן היו זולות יותר
כמו SJ55 של אודיו טכניקה
K518 ו- K619 של AKG
J88 גם כן של JBL

מה שאני זוכר זה שיצאתי מאוכזב מהחנות
אף אחת מהן לא עשתה לי את זה
לא זוכר את ה S300 כ"עליונה" על האחרות
והאחרות כפי שהבנת, אינן עליונות בעצמן

naorx007

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
naorx007

ה S300 הן מוצר חדש של JBL. JBL שייכת לחברת הרמן קרדון שהיא גם הבעלים של יצרן האוזניות AKG. למעשה מדובר באוזניות AKG עם אריזה קצת שונה. בסך הכל אבא טוב.

יש לאוזניה הזו שני דגמים האחד שמתממשק לאייפון והשני שמתממשק לניידים מבוססים אנדרואיד.

לא שמעתי את האוזניה הזו אבל ממה שקראתי אודותיה היא בעלת אופי סוני דומה לדגמי ה AKG 4XX או 5XX.

אינני יודע מהו התקציב שהקצבת לעצמך אבל,להבנתי,האוזניה הזו צריכה לעלות בישראת בסביבות ה 700 - 800 ש"ח ואם היא מיועדת להתחבר למערכת אודיו בבית יש חלופות אחרות טובות ממנה יקרות ממנה וגם זולות ממנה.

מקד את הדרישות שלך קצת יותר: תקציב,שימוש,סוגה וציוד אודיו שאליו תרצה לחבר אותה - נוכל להציע הצעות יותר מועילות.

מנחם
אז ככה...
האוזניות שציינתי עולות 450 ₪ בבאג, והתקציב שלי עד 500 ₪.
האוזניות יתחברו למחשב דרך רסיבר ומיועדות בעיקר לשירים.
שומע שירי שנות ה-80-90 בעיקר ז'אנר פופ, דיסקו, דאנס.
תודה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
akg 240 עדיפות עליו בהחלט.
ואם יד שניה בא בחשבון אז ביירדינמיק בתקציב שלך.

naorxx7

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
יש שינויים בתוכנית.
אני צריך המלצה לאוזניות עד 1,000 ש"ח, בלי שימוש במגבר.
עריכה: אני כבר אפתח שרשור חדש...

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור