איך אתם קונים מוזיקה, או רכשתי 6 CD חדשים שאינני מכיר ללא האזנה.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ביום שישי עשיתי קפיציה קצרה לאוזן, אני מדבר באמת לקפיצה קצרה, היות ורכשתי 6 CD שאני לא מכיר ללא שמיעה.
אולי לחלק מכם זה נראה לא ברור ולא הגיוני - גם המוכר הביט בי בצורה מוזרה (אחרי הכל, אלו היו המלצות שלו והוא חשש)

האלבומים הם:
Katie Melua- Piece by Piece מתנגן לו כעת ואני אוהב את הצליל והאווירה המינורית שלו.
Anouar Brahem- le pass du chat noir
Abdullah Ibrahim - Dollar Brand at Montreux
Kenny Barron, Dave Holland, Daniel Humair - SCRATCH
Tommy Flanagan - THRLONICA
Ari Hoenig- Bert's Playground

נערך לאחרונה ב:

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
תתחדש!

גם אני לא מכיר אותם...
גם אני קונה לא פעם על פי המלצה (למרות שלאחרונה אני משתדל להקשיב לקטעים באינטרנט, זה מאד עוזר לי לסנן). נראה שהטעם המוזיקלי שלי רק מתרחב, ואני אוהב את זה. אבל בד"כ אני משתדל שזה יהיה לפחות בסגנון שאני מכיר.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יש דיסקים (שהם קלסיקות) שלא מתחברים עליהם בפעם הראשונה ולאחר מספר פעמיים ששומעים אותם פתאום מגלים ש....

...אז אין תשובה חד משמעית לכך וזה גם חלק מהכייף.

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
:בעד:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לצערי לא רכשתי מוזיקה המון זמן וזה בעיקר כי אין משהו שמושך אותי לקניה.
מה שכן בהרבה מאוד פעמים רכשתי אלבומים שלמים עפ טרק אחד או שניים.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
Anouar Brahem- le pass du chat noir
אלבום מצויין!!
בכלל יש לו גם מלא שיתופי פעולה עם המון אומנים,מומלץ בחום כבד.
על סקאלה דומה:
http://www.youtube.com/watch?v=hMuk9XQybGw&feature=related

:בעד:

את MALAK של Dhafer Youssef אני מכיר (ואוהב) כבר תקופת זמן
http://www.dtown.co.il/forum/2867-מחפש-המלצות-למוזיקה-אתנית-2.html

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אני לא מסוגל לקנות על עיוור - אלא אם זה אמן שאני מכיר ואוהב (כל דבר ש luke haines יוציא אני אקנה. אבל ללכת לפי ז'אנר? לא יקרה.

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
היתרון של ללכת לפי ז'אנר הוא בעיקר במקרה בו אתה יחסית חדש בז'אנר הזה, "גילית" אותו במקרה ונדלקת, אז אתה מנסה להרחיב אופקים. זה בהחלט סיכון, אבל כמו שבמסעדה אני משתדל להזמין הרבה פעמים דברים שאני לא מכיר, גם במוסיקה אני מוכן ליפול מדי פעם (גם 50% מהמקרים) תמורת ההפתעות הפוטנציאליות.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני לא מסוגל לקנות על עיוור - אלא אם זה אמן שאני מכיר ואוהב (כל דבר ש luke haines יוציא אני אקנה. אבל ללכת לפי ז'אנר? לא יקרה.

השאלה אם כך היא איך אתה מרחיב את המגוון שלך?

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
השאלה אם כך היא איך אתה מרחיב את המגוון שלך?
אני עוקב אחרי הוצאות חדשות במדורי המוזיקה, אני שומע רדיו, ובחו"ל, בחלק מהחנויות עוד יש עמדות האזנה. בארץ יש גם כמה חנויות (עדיין...עולם הולך ונעלם) בהן אפשר לבקש לשמוע דיסקים. ברוך השם - לא חסרים מקורות.

לצערי - במעט הפעמים שקנית על עיוור או כמעט על עיוור - נפלתי. זה די מעצבן לראות דיסק מעאפן, ולחשוב "ראבאק - במקומו יכול היה להיות פה דיסק אחר מגניב".

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור