איך אני יודע איזה גירסא של hdmi יש לי?

• פותח הנושא rom
  • פורסם בתאריך

rom

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הבנתי ש 1.3 הוא העדכני ביותר .איך אני בודק מה הגירסא שלי במכשירים השונים?
תודה ושבת שלום.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
באילו מכשירים מדובר?
בד"כ כתוב במפרט.

rom

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
דיוידי של פיוניר דגם 410 וטלויזיה של שארפ 32 דגם d44
לא ראיתי את זה רשום במפרט.

dvirkatz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שארפ? או אה! אני מקווה שיש לך אחריות ארוכת טווח.....

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בחייאת דביר, מה קרה לך עם שארפ? אם יש לך עובדות בדוקות או חווית משהו על בשרך, אתה מוזמן לספר, אבל סתם לזרוק משפטים חסרי תוכן ממשי לאויר לא עוזר לאף חבר פורום.

לחבר rom, אני לא יודע אם יש למכשירים שציינת HDMI 1.3, אבל זה גם לא ממש רלוונטי אליהם, משום שהיתרון הגדול ביותר של 1.3 הוא העברת פורמטי אודיו HD של Blu-ray (שזה לא רלוונטי לנגן DVD וגם לא למסך שאינו כולל מערכת רמקולים 5.1).

rom

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בחייאת דביר, מה קרה לך עם שארפ? אם יש לך עובדות בדוקות או חווית משהו על בשרך, אתה מוזמן לספר, אבל סתם לזרוק משפטים חסרי תוכן ממשי לאויר לא עוזר לאף חבר פורום.

לחבר rom, אני לא יודע אם יש למכשירים שציינת HDMI 1.3, אבל זה גם לא ממש רלוונטי אליהם, משום שהיתרון הגדול ביותר של 1.3 הוא העברת פורמטי אודיו HD של Blu-ray (שזה לא רלוונטי לנגן DVD וגם לא למסך שאינו כולל מערכת רמקולים 5.1).
סבבה . תודה
לחבר דביר אשמח לשמוע מה הבעיות שניתקלת עם שארפ כמו שליאור אמר חברה מצוינת ואמינה עם שרות מצוין.

dvirkatz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
גיס שלי קנה טלויזיה שארפ כבר בשבוע הראשון היא נתקעה לפעמים.
תוך חודשיים הטלויזיה מתה.
מה אני אגיד לכם לא שמעתי טובות על החברה מאף אחד ואני תמיד מעדיף לקנות של חברה יותר מוכרת כמו LG סוני סמסונג כזה אני ראש בקיר...

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור