ברשותי רסיבר MARANTZ SR5006 שהוא לפי דעתי רסיבר טוב ואפילו מקצועי .בקולנוע ביתי הוא מצויין
וגם במוסיקה בסטריאו הוא לא רע ביכלל ונותן תוצאה טובה בהתחשב שמרנץ מכוונים לסטריאו
הרמקולים שיש לי מוניטור אודיו RX6 סילבר
ממיר מג'יק HD ו-DVD שמשמש גם כנגן CD ה-DVD של פיוניר דגם 430 מחובר לרסיבר עם כבל HDMI
ומחובר ל-DAC חיצוני של MF (דגם V-DAC) ומה-DAC שוב לרסיבר בצורה אנלוגית בשביל לשפר עוד את המוסיקה
אני מרוצה אבל בכל זאת הייתי רוצה להוסיף מגבר משולב אנטגרייטד אבל אני לא יודע אם זה ישפר משמעותי
האם ע"י הוספת מגבר משולב אני אבחין בהבדל?בשלב זה אני לא רוצה לקנות נגן CD
עליי לציין שאני רוצה מגבר משולב שכולל BYPASS האם הוא יקר?ואילו דגמים מומלצים?
אילו נתונים עליי לבדוק במגבר?הרסיבר שלי נותן הספק 180W ב-6 אוהם ו100W ב-8 אוהם
הרמקולים בהספק של 125W ב-6 אוהם
האם אני צריך מגבר שיעבור בהספק את עוצמת הרמקולים?
והאם נכון הדבר שרק בקניית מגבר שעולה 5000 ש"ח וצפונה ארגיש את ההבדל או שגם מגבר ב1500-2000 ש"ח
יורגש הבדל?
אשמח לקבל תשובות ובבקשה תתייחסו לכל השאלות ומצטער שאני חופר אבל רק בזכותכם הגעתי לתוצאה
שכזו לעת עתה להזכירכם היה לי רסיבר דנון 1611AVR ורמקולים של וורפידל
תודה והמשך שבוע טוב
וגם במוסיקה בסטריאו הוא לא רע ביכלל ונותן תוצאה טובה בהתחשב שמרנץ מכוונים לסטריאו
הרמקולים שיש לי מוניטור אודיו RX6 סילבר
ממיר מג'יק HD ו-DVD שמשמש גם כנגן CD ה-DVD של פיוניר דגם 430 מחובר לרסיבר עם כבל HDMI
ומחובר ל-DAC חיצוני של MF (דגם V-DAC) ומה-DAC שוב לרסיבר בצורה אנלוגית בשביל לשפר עוד את המוסיקה
אני מרוצה אבל בכל זאת הייתי רוצה להוסיף מגבר משולב אנטגרייטד אבל אני לא יודע אם זה ישפר משמעותי
האם ע"י הוספת מגבר משולב אני אבחין בהבדל?בשלב זה אני לא רוצה לקנות נגן CD
עליי לציין שאני רוצה מגבר משולב שכולל BYPASS האם הוא יקר?ואילו דגמים מומלצים?
אילו נתונים עליי לבדוק במגבר?הרסיבר שלי נותן הספק 180W ב-6 אוהם ו100W ב-8 אוהם
הרמקולים בהספק של 125W ב-6 אוהם
האם אני צריך מגבר שיעבור בהספק את עוצמת הרמקולים?
והאם נכון הדבר שרק בקניית מגבר שעולה 5000 ש"ח וצפונה ארגיש את ההבדל או שגם מגבר ב1500-2000 ש"ח
יורגש הבדל?
אשמח לקבל תשובות ובבקשה תתייחסו לכל השאלות ומצטער שאני חופר אבל רק בזכותכם הגעתי לתוצאה
שכזו לעת עתה להזכירכם היה לי רסיבר דנון 1611AVR ורמקולים של וורפידל
תודה והמשך שבוע טוב