- מעורבות
- 751
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: אייפון 3GS מגיע לישראל - אל חברת פלאפון
אוי.
עכשיו אני אצטרך לראות עוד יותר אנשים עם האסון הזה..
אז אתה בעצם טוען שהמליונים שרכשו את המכשיר הזה מהיום שהוא יצא בעצם קנו אותו רק בשביל "שיראו אותם" מדברים עם מכשיר של 'אפל'? כלומר, אף אחד לא באמת נהנה ממנו, או חס וחלילה מאוד מרוצה ממנו?
נוקיה N95 בזמנו לא סימל סטטוס מסוים? מכשיר הבלקברי, בכל העולם, גם לא? ואם נלך עוד אחורה למכשירים האנלוגיים האגדיים: המילניום והסטאר-טק של מוטורולה, גם הם היו רק "בשביל הפוזה"?
תגיד , מה ההבדל בין זה ובין העובדה שאנשים מגיעים לחברות הסלולר וקונים את הנוקיה הכי יקר לילדים ? כמה כבר ההבדל הכספי ?ועכשיו כל ילד וילדה שני יסתובב עם זה, כי זה "אייפון" , אנשים שאין להם כסף (בתור עובד לשעבר בחברה סלולרית נתקלתי בזה בלי סוף) יקנו את זה בשביל סמל סטטוס מסויים, יקנו לילדים שלהם , וזה בכסף שאין להם.
אני שמח שאתה שמח . רק אני חושש שטעית בי , למרבה הצער ו/או הכנות אנני מעריץ שלךמאוד מחמיא לי שאתה שם פעמייך בכל פעם מחדש בכזו אהבה והתרגשות להגיב לכל פוסט שאני כותב. מודה לך על כך.
באמת שזמן רב לא נתקלתי בהערצה כזו
התייחסתי להערתך לגבי אנשים עניים שקונים מכשיר כי יש עליו הייפ . ועל זה הערתי שכמעט כולם עושים את זה ממילא . ולכן אין טעם לומר/ל"האשים" את האייפון בתופעה הזולצערי לא התייחסת לשום עובדה.
(Y) על זה אנחנו מסכימים בהחלטאינך חייב ואיש לא חייב להסכים, וזהו אך ורק דיון בריא על השקפות עולם והתרשמות ממכשיר.