איזו טלוויזיה טובה יותר ? פיליפס 9705 או סאמסונג 55 D8000 והכוונה היא איפה רואים

Batman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מדהיםםםםם ואיכותי יותר !!! ??
איפה רמת הפרטים טובה יותר !!!
איפה רואים חד יותר !!!!
לאיזו טלוויזיה יש את הצבעים היפים ביותר ????
איפה רואים FULLHD טוב יותר ???
הפיליפס זכתה בEISA ויש לה מעל ל 1400 נורות לד !!!!
מצד שני הסאמסונג אם אני לא טועה חדשה יותר... והיא 55 אינצ....עם עיצוב יפהפה...( אבל מה שחשוב זה איפה רואים טוב יותר ולא עיצוב...)
לסאמסונג יש נורות לד רק מסביב למסגרת...
בקיצור איפה רואים טוב יותר ואיכותי יותר !!!!
איזו טלוויזיה תפיל את הלשון שלך ושל האורחים שלך לרצפה !?????
איפה יהיה מדהיםםםםם לראות את ברצלונה נגד ריאל עונה הבאה ב HD ????
ולמה לעזאזל עובדים עלינו וממשיכים לתת לנו ערוצים בשידור SD ששייך לתקופת האבן...(שחור לבן ) ???

נערך לאחרונה ב:

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
1. ברוך הבא לפורום
2. אם אפשר בעתיד, תכתוב בסגנון קצת יותר פורמאלי
3. על מנת שנוכל לעזור לך, תן לנו את התקציב שאתה מעוניין להשקיע בטליוויזיה. מה מרחק הצפייה ? באיזה תכנים אתה צופה בעיקר ?

ובקשר לשאלה האחרונה שלך, התשובה לכך היא, שלא לכולם יש טליוויזיות FHD ,וגם בגלל שאתה צריך משכנתא בשביל לקנות את חבילות ה HD

Batman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
איפה רואים מדהים יותר ?
אני צופה בעיקר בHD.
ספורט HD ופלייסטיישן או אקסבוקס HD
בקיצור...איפה רואים חד יותר ?
לאיזו טלוויזיה איכות התמונה טובה יותר ???
איזו טלוויזיה מציגה את התמונה הרשימה ביותר והיפה ביותר ???
תקציב : 12,000 עד 15,000 ש"ח ולא אגורה שחוקה אחת יותר.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
דבר ראשון מודבר בשתי טלוזיות מדהמיות....
אחד עם מנגנון FULL HD
ואחד עם מקירו פלוס שעושה פעולה דומה אבל לא אותו דבר בדיוק בD8000
הנרות מסדשרות למטה ולמטה ולא בצדדים ובפליפחיס הם מסדרות לרוחב ולארוך גב המסך..
בקשר למי שיותר טוב..
מבחינית חדות בהירות עומק בתמנונה ב2D אני מעדיף את D8000 שמציג תמונה יותר חיה ומצאותית מאשר הפליפיס 9705
מבחינית SD אני מעדיף את D8000 שמציג תמונה הרבה יותר טובה
מבחינית תלת מימיד אני מעדיף את D8000 שלא צריך לקנות קיט נוסף וגם המשקפים יותר נחות וקלות ויש מנגנון שמעלה תבהירות מה שאומר שהתמונה יותר בהירה חדה ועמוקה בD8000 מאשר בפליפיס
בענין השחורים הפליפיס מציע שחורים אבסלוטים מה שגם D8000 כמעת מגיע לזה יש יתרון קל לטובת הפליפיס אבל באחדות הוא לוקח ובגדול... קיוצר אני מליץ יותר על D8000 טלוזיה יותר חדשה מעוצבת יפה מאוד ומאוד אכותית
בהצלחה.
בברכה מתן.

erezben

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
בטמן- לדעתי הפיליפס 9705 טובה הרבה יותר.
יש לה מעל ל 1400 נורות לד שנמצאות על גב הטלוויזיה ובעצם מאירות בחוזקה כל נקודה ונקודה על גבי
המסך בנפרד. מה שנותן לבן איכותי יותר ושחור הכי טהור ונקי שיש.
פיליפס גם ממציאות כל מיני מעבדים שמשפרים את התמונה וכמי שיש לו את הטלוויזיות של פיליפס - רואים בהם הכי טוב נקודה !!! הבעיה היא המחיר ובעיה נוספת זה הגודל הקטן ביחס לטלוויזיות היום.
תלת מימד אגב עדיף לראות בסאמסונג.
בקיצור תבדוק מה התקציב שלך... ולך על הפיליפס.

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אני אומר לך לראות בעינים ואז תחליט! תקנה טלביזיה על סמך משהו שכתב מישהו שאתה לא מכיר באיזה פורום?
אל תסתמך רק על מפרט טכנולוגי (לדים ככה ולדים ככה...) זה לא אומר כלום.
הפנל והמעבד של שני המכשירים שונה והתמונה שתקבל תהיה שונה במקצת. אני באופן אישי לא אהבתי את התמונה של הפיליפס (סידרה 8) ומאוד אהבתי את הסמסונג (סידרה 6). לך תראה ואז תחליט.
בכל מקרה, כל אחת מהם תהיה בחירה טובה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני לא חושב שראיתהאת D8000 לעומת פליפיס 9705 כדי להשוות אתה הולך יותר מדי על נתונים יבשים סמסונג עשו קפיצת מדרגה משנה שעברה על דגם C8000 ושפרו הרבה דברים וגם ציניו באחד הבקרות שזאות הטלוזיה הטובה בעולם אני ראיתי את פליפיס 9705 מול D8000 והעדפתי את D8000 הרבה יותר אכותית לטעמי וזה שמעלי צודק אל תסמוך על מה שאני או אחרים אומרים לך תלך תראה בענים ותחליט...

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור