LCD איזה LED הכי כדאי לקנות בגודל 40-42 אינץ??

יותי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כבר הייתי נעול על פלאזמה של פנסוניק אבל כשהלכתי לראות אותה בחנות התאכזבתי מההשתקפות שמואד בלטה (אשמת החנות?), החלטתי ללכת על LED בגודל שבין 40-42 אינץ אבל אני מרגיש אבוד בין כל הבחירות.

האם אפשר לסגור את הדיון הזה אחת ולתמיד? או לפחות לנסות?

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
אם 3D לא מעניין אותך (אני למשל לא מעוניין במשקפי 3D בבית) אז הפנסוניק 42 E30 מעולה במחיר טוב. צבעים טובים וזווית ראיה מצוינת. נמצאת אצלי בסלון מאוד מואר. אם אתה רוצה מאט אז יש את LG, לדעתי עם תמונה פחות טובה, ויש את פיליפס אבל המסכים הטובים של פיליפס יקרים בהרבה.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
אולי קצת יותר אינפורמציה

כבר הייתי נעול על פלאזמה של פנסוניק אבל כשהלכתי לראות אותה בחנות התאכזבתי מההשתקפות שמואד בלטה (אשמת החנות?), החלטתי ללכת על LED בגודל שבין 40-42 אינץ אבל אני מרגיש אבוד בין כל הבחירות.

האם אפשר לסגור את הדיון הזה אחת ולתמיד? או לפחות לנסות?

שלום,
החפזון מהשטן..
אולי כדאי להגדיר מראש כמה דברים:
מרחק צפיה
תקציב
מה חשוב (תלת מימד?)
מה ראית ? היכן ראית?
מה אהבת (ולמה ביחס לאחרים)? איך יתכן שאחרי שהיית "נעול" פתאום הפריע לך ההשתקפות? מה המצב בחדר שלך?

יותי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודות ושאלות

קודם כל תודה על התגובות
ה-E30 של פנסוניק מאוד מצאה חן בעיני בחנות וכבר מצאתי אותה במחירים טובים
אם לדעתכם אין LED בגודל 40-42 יותר טובה אני מאמין שאני אלך עליה.

הסיבה שהייתי סגור פלזמה נובעת מהמחקר שעשיתי. היתרונות של רענון תמונה 600HZ והצבעים הטבעיים + היכולת לשדר סצנות חשוכות נראו לי חשובים אבל בחנות ראיתי ששהשתקפות (בלי שהיה חלון - פשוט קיימת השתקפות קבועה) מפריעה לי, הצבעים הטבעיים של הפלזמה הם אמיתיים מאוד אבל זה לא בהכרח כיף גדול. התלהבתי דווקא מהצבעים החייתים של הלד (מצד שני הצבעים של שארפ היו חזקים מדי) ומבחינת החדות אין מה להשוות.
הרענון תמונה והמערכת החלקת תמונה חשובים אבל בזמן שההבדל בין 50HZ ל-100HZ הוא מאוד מורגש, את ההבדל בין 100 ל-600 לא ראיתי.
40-42 זה הגודל שמתאים למרחק שאני מעוניין בו והסכום שאני מוכן לשים מגיע עד 4,000 למרות שלא מאוד יפריע לי להשקיע פחות.

בחנויות אחרות ראיתי שהסמסונג והפיליפס גם טובות אבל לא יכלתי להשוות לפנסוניק
מה דעתכם?

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
אני חושב שהצבעים של ה E30 מאוד נכונים, ולדעתי אין שום משמעות לרענון תמונה בתדר שמספרו X. בסופו של דבר, כל התוכן שאתה רואה מתנגן/משודר ב 24, 30, 50, 60 פריימים לשנייה - תלוי במקור. לומר שיש "קצב רענון 600Hz" זה בסה"כ לספר על התכונות הטכניות של מעבד התמונה במסך. לא חייב להיות קשר בין התדר של המעבד ואיכות התמונה בפועל - כלומר יתכן מסך שפועל ב 50Hz שעדיף על מסך ב 600Hz. לכן בסופו של דבר עזוב אותך ממספרים, ופשוט תראה בעיניך מה אתה אוהב. לגבי ה E30 - זה מסך מעולה למחירו ללא ספק, אבל שאלת אם הוא הכי טוב בגודל הזה. את זה אני לא יודע, ואישית הייתי מעדיף מסך יותר מאט ממנו, אבל כאלו שהם מאט ובעלי איכות תמונה דומה לדעתי עולים הרבה יותר מ 4000. לכן רכשתי את ה E30.

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לך יותי שמע יש ברשותי את הטלוויזיה LW570Y 42 טלוויזיה מצויינת לטעמי אבל במחיר שלך יש את הLW450Y 42
כולל תלת מימד מה שיש לי זה טלוויזיה חכמה + 9 זוגות משקפיים לך תיראה אותה בחנות לפי איכות הצבעים הם אותו דבר 100Hz שזה נחמד ואני לא חושב שאתה צריך יותר מיזה כי מה שמשתמשים היום בארץ זה 50Hz אבל הכי טוב ואני אומר לך היתי נעול על הLW570Y וקניתי אותה בסוף צבעיים מצויינים רק אחד שממש מחפש תפגמים הימצא אותם כמו בכל טלוויזיה הכי טוב קח איתך סרט שאתה רוצה שיראו אותו טוב קח אפילו 3 תיבדוק נקודת זמן שאתה רוצה ליראות ותעשה השוואות מה יותר אהבתה עם אתה מחפש טלוויזיה מצויינת בלי באגים ודברים דומים אז מה שיש לי להגיד לך שזה תיתפתח תכיס יותר עמוק כי הטכנולגיה משתפרת מיום ליום אני הלכתי ראיתי תטלוויזיה היתה לטעמי וקניתי אז תעשה תחושבים שמע בטלוויזיה היום התלת מימד בהרבה יותר טוב מהקולע יש לך עוד הרבה מאוד טלוויזיות מכווה שהצלחתי לעזור לך וליפתוח לך תראש עם יותר אופציות במובן הטוב ומה שתחפש גם בLED זה פנאל IPS שתוכל ליראות מכל זווית בלי שהמסך יהיה כהה או יאבד צבעיים.

בהצלחה גל.

יותי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התגובות - נחשו מה קניתי

באמת תודה על התגובות זה עזר להבהיר כמה דברים ולקבל החלטה

החלטתי לקנות את ה- E30 של פנסוניק. קצת אחרי שהיא תגיע אני אעלה לכאן ביקורת למי שיהיה מעוניין.

בסופו של עניין הלכתי באמת עם מה שהכי מצא חן בעיני בחנות. זה לא שאין טלוויזיות אחרות אבל ב-4000 ש"ח נראה לי שהיא הכי אידיאלית עבורי. היא אכן מצוידת במסך IPS ואפשר להסתכל עליה מזוויות חדות.

הטלוויזיות של התלת מימד יכולות להיות מעולות אבל בהרגשה שלי תלת מימד מיועד רק לסרטי פנטזיה וכל דבר אחר נראה לא לגמרי מציאותי. עדיין.

חבל שאין לה כתוביות בעברית אבל בסרטים אפשר להתקין כתוביות על גבי הקובץ עצמו, לראות באנגלית או לשים דרך הדי.וי.די - לא סוף העולם. - גלישה בפייסבוק רק באנגלית? ננשום נעמוק ונעבור את זה.

אני מאוד מקווה שמצאתי אותה במחיר הכי זול שיש (4100) אבל לכל הפחות אני יודע שקניתי אצל משווק מורשה עם תעודת אחריות שמגיע עם מתקן + התקנה

אם יש שאלות בעניין אז אני עדיין מסתובב באזור ואשמח לענות

jjwz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תתחדש.
מקווה שקבלת אחריות ל5 שנים מחברת יורוקום,
שהיא היבואנית הרשמית של פנסוניק.

mokes

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
חבל שאין לה כתוביות בעברית אבל בסרטים אפשר להתקין כתוביות על גבי הקובץ עצמו, לראות באנגלית או לשים דרך הדי.וי.די - לא סוף העולם. - גלישה בפייסבוק רק באנגלית? ננשום נעמוק ונעבור את זה.
מישהו באמת גולש בטלוויזיות האלה? זו שטות אחת גדולה להכניס מעבד ודפדפן למוצר שאורך חייו הטיפוסיים בסלון הם איפשהו בין 5 ל 10 שנים. ועוד לחשוב שהמעבדים האלה יותר ישנים וחלשים ממה שנכנס כיום לטלפונים. או שזה בעצם נסיון די עלוב מצד היצרניות לגרום לנו להחליף טלוויזיות מהר יותר..... צריך רק להתעלם מהתכונות האלה, לחבר סטרימר או מחשב אם רוצים ולשדרג אותם בלי לגעת במסך. רק שמהסך יהיה טוב, וזהו.

roni 20

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לך יותי שמע יש ברשותי את הטלוויזיה LW570Y 42 טלוויזיה מצויינת לטעמי אבל במחיר שלך יש את הLW450Y 42
כולל תלת מימד מה שיש לי זה טלוויזיה חכמה + 9 זוגות משקפיים לך תיראה אותה בחנות לפי איכות הצבעים הם אותו דבר 100Hz שזה נחמד ואני לא חושב שאתה צריך יותר מיזה כי מה שמשתמשים היום בארץ זה 50Hz אבל הכי טוב ואני אומר לך היתי נעול על הLW570Y וקניתי אותה בסוף צבעיים מצויינים רק אחד שממש מחפש תפגמים הימצא אותם כמו בכל טלוויזיה הכי טוב קח איתך סרט שאתה רוצה שיראו אותו טוב קח אפילו 3 תיבדוק נקודת זמן שאתה רוצה ליראות ותעשה השוואות מה יותר אהבתה עם אתה מחפש טלוויזיה מצויינת בלי באגים ודברים דומים אז מה שיש לי להגיד לך שזה תיתפתח תכיס יותר עמוק כי הטכנולגיה משתפרת מיום ליום אני הלכתי ראיתי תטלוויזיה היתה לטעמי וקניתי אז תעשה תחושבים שמע בטלוויזיה היום התלת מימד בהרבה יותר טוב מהקולע יש לך עוד הרבה מאוד טלוויזיות מכווה שהצלחתי לעזור לך וליפתוח לך תראש עם יותר אופציות במובן הטוב ומה שתחפש גם בLED זה פנאל IPS שתוכל ליראות מכל זווית בלי שהמסך יהיה כהה או יאבד צבעיים.

בהצלחה גל.

גם אני מעוניין לקנות טלויזיה והבנתי שזו טלויזיה טובה
עשית בדיקה מעמיקה לפני שקנית אותה?ובכמה ומאיפה קנית אותה?

תודה מראש

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
mokes
user-offline.png
כל מילה בסלע יש טלוויזיה כזאת שמעו טלוויזיה חכמה זה חרטה לעשות עוד כסף למרות שזה נחמד
להיכנס לפיסבוק שאתה רושם הודעה למישהוא והוא לא מקבל אותה חחחח מה זה שווה רק להיכנס להיסתכל ולא לגעת?
היוטוב ממש מצויין אבל חבל שהוא לא רושם בעברית כן עשיתי בדיקה מעמיקה וLG הכי מצאו חן בעני קניתי אותה ב5300
כולל אחריות של ח.י כולל התקנה 9 משקפים ומשלוח הלכתי לחנות שלהם בכפר סבא המוכרים שמה תותחים אחד אחד שאין מילים!!!
בעייה בטלוויזיה בהתחלה חשבתי שהתלת מימד לא טוב אבל אחריזה שאתה מבין שהיסתכלתה על טלוויזיה בגודל 55 אינץ אתה מבין שהתלת מצויין!! לפי דעתי הכי טוב שתילך ותיראה קח דברים(סרטים שאתה מכיר סרטי תלת שראיתה בטלוויזיה אחרת)וצא לדרך ושאף אחד לא יעצור אותך צא לסבב בדיקת טלוויזיות ותיראה מה אתה הכי אוהב כמו שכן העניים קונות ולא דיבורים תחייב ליראות לפני שאתה קונה בענין התלת הוא מצויין כל עוד אתה לא שוכב על הריצפה או שאתה מסתכל עלייה מהירח(מהגובה יותר מידי) לפי דעתי מצויינת רק חבל שUSB לא תומך בDTS שזה ממש מאכזב אבל כמו שאני אומר אין כמו לחבר תמחשב שתומך FULL HD 1080i כמו שכן יש מאמר על הטלוויזיה שליאור כתב בביקרות כנס ותיראה
לקחתי הרבה דברים לצומת ליבי וזה עזר לי ברכישה השחורים שמה אני לא ראיתי כל בעייה כמו שהוא רשם כי אני רוצה LED ולא פלזמה פלזמה זה כבר משהוא אחר אבל לשבת בחדר כל היום בחושך מצטער זה לא אני אוהב אור ורק בסרטים אני מכבה תאור ושאני הולך לישון טלוויזיה מצויינת לפי דעתי ולגודל הזה ושאני אומר LED היא מעיפה את שאר הטלוויזיות אחרוה לגודל שלה ככה אני חושב וזאת דעתי בעייה בUSB .,ועם התלת כמו שאמרתי למטה וגובה עם אתה תולה אותה למעלה ממש אז שיהיה מתקן שיעשה שתיהיה מול העניים שלך כי אחריזה אתה תיראה כפלויות שזה מעצבן לא קורה לי
כי שמתי אותה מולי כאילו תלוייה על הקיר אבל בגובה מצויין מולי וגם שאני שוכב ממש נמוך התלת עובד
לא לקחתי את ההזה של האינטרנט שלה שרוצים עליו 200 שקל זה למי שרוצה יופי אבל אני מחפש איכות אז חיברתי אותה עם כבל רשת יש תוכנה ששמה פילקס שהיא עדיפה על מה שמקבלים באריזה שזה nero home madia משהוא כזה שהוא איטי לטעמי סרטים של 1080P יהיו לך קצת עם תקיעות כל 30 דקה 2 שזה מעצבן ליפעמים תלוי כמה המחשב חזק
ערוצים רגילים כמו 22 24 10 11 וכל השאר רואים סבבה לגמרי אני מחובר דרך ממיר הוט HD ואני אומר לך כבר
שעם הילך לך מה שלא קרה לי רק משמועות יש ממירים של הוט ששורפים תיציאה של HDMI וגם של יס תיזהר מיזה מאוד מאוד בכלל בכללי לכל הטלוויזיות אני לא חוויתי את זה ולא רוצה לחוות את זה כי כל הצדדים לא לקחים אחריות ועוד משהוא שהיתי מוסיף זה חיבור DVI שממש חבר לי בטלוויזיה אה ודרך הפליקס זה תומךDTS ודרך הנרו לא תעשה תשיכולים שלך קח חומר ותיבדוק עם העניים ואל תיסתכל על משהוא גדול יותר מימה שאתה צריך כי בתלת כמה שיותר גדול יותר טוב
אבל תחשוב על צפייה יומיומית שלך הרי כמה כבר אתה תיראה בתלת מימד כמו כן לטעמי הטלוויזיה עונה על כל הצפויות חוץ מהדברים שאמרתי ועוד משהוא יש לה שלט שהוא כמו ווי מבחינת הלאג שמשחקי סוני הוא ממש נמוך.

כל עזרה שתיצטרך תוכל לירשום לי בפרטי ואני יענה מייד.
שמח ומקווה שיכולתי לעזור כמו שעזרו לי אחרים.
בהצלחה ברכישה לא חשוב איזה טלוויזיה תירכוש גל.

יותי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה וכמובן - בחרתי את ההכי זול מבין המשווקים המורשים

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בהצלחה מצפים לתמונות ועידכונים
תיתחדש :)

הכי זול ליפעמים הוא הכי נכון .
תמיד הכול יהיה עניין של כסף.

יותי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
איך לקנות טלוויזיה במחיר הכי טוב

בדקתי וחקרתי הרבה ובסוף הלכתי על שילוב של טלוויזיה שהיתה מאוד מומלצת (אם כי לא מספר אחד ברוב הדירוגים) וגם מצאה חן בעיני בחנות.

אחריי שהחלטת איזה טלוויזיה אתה קונה, לך לאתר האינטרנט הרשמי של החברה שמייצרת את הטלוויזיה שלך. תחפש שם את רשימת המשווקים המורשים ובמיוחד את המשווקים המורשים באינטרנט כי שם בדרך כלל נמצא הדיל הכי זול. ובלי קשר חשוב שתקנה ממשווק מורשה.

חזרה לעניין המחיר - אני קניתי פנסוניק וכשהחלטתי ישר הרצתי את המחירים של הדגם שרציתי בזאפ ובאמת ראיתי טווח מחירים גדול (יש כמעט 2000 שקל הבדל בין היקר ביותר לזול ביותר שמצאתי) אבל כשנכנסתי לאתרים כמו wallashops ו-Olsale ראיתי שהם מתחילים במחיר טוב יותר. למקרה שאתה לא מכיר את האתרים האלה, מדובר בסוג של מכירה פומבית שבה הם נותנים מחיר התחלתי ואתה מציע את המחיר שלך. אחרי שהצעת הם מסכימים או מסרבים.

בפועל, חשוב שתדע שהם נלחמים על כל לקוח והדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה להציע מחיר נמוך, קצת מעל מה שהם מציעים באתר. הם יגידו לא ואתה פשוט צריך לכבות את המחשב וללכת לראות טלוויזיה. תוך עשר דקות הם ייצרו איתך קשר ויגידו לך שההצעה שלך נמוכה ב-200 כי יש לך הנחה מיוחדת או שקר כלשהו. אל תתפתה להציע עוד הצעות אם ההצעה הראשונה לא התקבלה - הם יחזרו אליך בוודאות ואם לא אז יחזרו אלייך תוך יום יומיים תציע עוד קצת אבל אל תעלה למחירים שאתה לא רוצה לשלם. ---- אתה לא תאמין איזה מחירים טובים אפשר להוציא שם.

בעניין הטלוויזיה עצמה - בסוף של שעה שבה הסתכלת על טלוויזיות בחנויות יהיה לך כאב ראש נוראי. בחנוות מקצינים את החדות והצבעים בשביל השואו וזה לא איך שזה יראה בבית - אתה תמיד יכול לבקש מהמוכר לאפס את ההגדרות, להעביר את המצב צפייה לנורמאלי או לנגן דיסק שהבאת מהבית. אני מציע שגם תבקש ממנו לשים ערוץ שלא משודר ב-HD כדי לראות אם זה לטעמך

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור