כל מילה בסלע יש טלוויזיה כזאת שמעו טלוויזיה חכמה זה חרטה לעשות עוד כסף למרות שזה נחמד
להיכנס לפיסבוק שאתה רושם הודעה למישהוא והוא לא מקבל אותה חחחח מה זה שווה רק להיכנס להיסתכל ולא לגעת?
היוטוב ממש מצויין אבל חבל שהוא לא רושם בעברית כן עשיתי בדיקה מעמיקה וLG הכי מצאו חן בעני קניתי אותה ב5300
כולל אחריות של ח.י כולל התקנה 9 משקפים ומשלוח הלכתי לחנות שלהם בכפר סבא המוכרים שמה תותחים אחד אחד שאין מילים!!!
בעייה בטלוויזיה בהתחלה חשבתי שהתלת מימד לא טוב אבל אחריזה שאתה מבין שהיסתכלתה על טלוויזיה בגודל 55 אינץ אתה מבין שהתלת מצויין!! לפי דעתי הכי טוב שתילך ותיראה קח דברים(סרטים שאתה מכיר סרטי תלת שראיתה בטלוויזיה אחרת)וצא לדרך ושאף אחד לא יעצור אותך צא לסבב בדיקת טלוויזיות ותיראה מה אתה הכי אוהב כמו שכן העניים קונות ולא דיבורים תחייב ליראות לפני שאתה קונה בענין התלת הוא מצויין כל עוד אתה לא שוכב על הריצפה או שאתה מסתכל עלייה מהירח(מהגובה יותר מידי) לפי דעתי מצויינת רק חבל שUSB לא תומך בDTS שזה ממש מאכזב אבל כמו שאני אומר אין כמו לחבר תמחשב שתומך FULL HD 1080i כמו שכן יש מאמר על הטלוויזיה שליאור כתב בביקרות כנס ותיראה
לקחתי הרבה דברים לצומת ליבי וזה עזר לי ברכישה השחורים שמה אני לא ראיתי כל בעייה כמו שהוא רשם כי אני רוצה LED ולא פלזמה פלזמה זה כבר משהוא אחר אבל לשבת בחדר כל היום בחושך מצטער זה לא אני אוהב אור ורק בסרטים אני מכבה תאור ושאני הולך לישון טלוויזיה מצויינת לפי דעתי ולגודל הזה ושאני אומר LED היא מעיפה את שאר הטלוויזיות אחרוה לגודל שלה ככה אני חושב וזאת דעתי בעייה בUSB .,ועם התלת כמו שאמרתי למטה וגובה עם אתה תולה אותה למעלה ממש אז שיהיה מתקן שיעשה שתיהיה מול העניים שלך כי אחריזה אתה תיראה כפלויות שזה מעצבן לא קורה לי
כי שמתי אותה מולי כאילו תלוייה על הקיר אבל בגובה מצויין מולי וגם שאני שוכב ממש נמוך התלת עובד
לא לקחתי את ההזה של האינטרנט שלה שרוצים עליו 200 שקל זה למי שרוצה יופי אבל אני מחפש איכות אז חיברתי אותה עם כבל רשת יש תוכנה ששמה פילקס שהיא עדיפה על מה שמקבלים באריזה שזה nero home madia משהוא כזה שהוא איטי לטעמי סרטים של 1080P יהיו לך קצת עם תקיעות כל 30 דקה 2 שזה מעצבן ליפעמים תלוי כמה המחשב חזק
ערוצים רגילים כמו 22 24 10 11 וכל השאר רואים סבבה לגמרי אני מחובר דרך ממיר הוט HD ואני אומר לך כבר
שעם הילך לך מה שלא קרה לי רק משמועות יש ממירים של הוט ששורפים תיציאה של HDMI וגם של יס תיזהר מיזה מאוד מאוד בכלל בכללי לכל הטלוויזיות אני לא חוויתי את זה ולא רוצה לחוות את זה כי כל הצדדים לא לקחים אחריות ועוד משהוא שהיתי מוסיף זה חיבור DVI שממש חבר לי בטלוויזיה אה ודרך הפליקס זה תומךDTS ודרך הנרו לא תעשה תשיכולים שלך קח חומר ותיבדוק עם העניים ואל תיסתכל על משהוא גדול יותר מימה שאתה צריך כי בתלת כמה שיותר גדול יותר טוב
אבל תחשוב על צפייה יומיומית שלך הרי כמה כבר אתה תיראה בתלת מימד כמו כן לטעמי הטלוויזיה עונה על כל הצפויות חוץ מהדברים שאמרתי ועוד משהוא יש לה שלט שהוא כמו ווי מבחינת הלאג שמשחקי סוני הוא ממש נמוך.
כל עזרה שתיצטרך תוכל לירשום לי בפרטי ואני יענה מייד.
שמח ומקווה שיכולתי לעזור כמו שעזרו לי אחרים.
בהצלחה ברכישה לא חשוב איזה טלוויזיה תירכוש גל.