LCD איזה LCD עדיף???

barakor123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום אבא שלי מתלבט לאחרונה איזה LCD לקנות ואם עדיף בכלל לחכות ל3D

אז ההתלבטות זה בין ה-46 ex505 של סוני

או ה46w5500 של סוני

או האם בכלל שווה לחכות אך יהיה לי חשוב שתענו לי בנוסף מה יותר טוב בין שתי הטלויזיות והאם ההבדל ביניהם כל כך גדול!!!! תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה הדרישות והתקציב?

barakor123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
התקציב הוא לא בעיה אני מאמין עד 16 אלף והשני זה שזה חייב להיות 46 אינץ

זה לשידורי HD וSD כאחד PS3 וגם תחובר מערכת קולנוע ביתי אם אתם ממליצים טלויזיות אחרות תגידו למה עדיף סוני ואם תוכלו בכל זאת להגיד מה עדיף בין השתיים ואם שווה לחקות לטלויזיות 3D והאם שווה בכלל לחכות ליוני אולי יצאו טלויזיות חדשות תודה.....

barakor123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אמממ תודה אחי אבל אבא שלי די מתלהב מסוני חחחח אז אם אפשר דעה מה עדיף מהטלויזיות שהצעתי ואם שווה לחכות שחצא משהו יותר טוב מזה חחחח תודה

דרך אגב האינטרנט במסכים האלו הוא אינטרנט מלא?

ychen

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
barakor123

אפשר לדעת איפה ראית ex505 בגודל 46 ומה מחירו?
לא ראיתי באתר של ישפאר או בחנויות את הדגם הזה.

jjwz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
עדכון אחרון מחברת סוני ,טלויזיות מ-40 אינטש ומעלה מסידרת EX-505 אמורה להגיע לארץ לקראת סוף יוני תחילת יולי.
לגבי שאלתך השניה בטלויזיות של סוני מהדגמים החדשים האינטרנט לא מלא בכלל,וכמובן אין דפדפן,אתה יכול להכנס רק לאתרים שסוני הכינה מבעוד מועד.
הניווט הוא בעזרת השלט, והאתרים רק באנגלית.
אינטרנט מלא יש בטלויזיות של פיליפס סידרה 9 ,בעזרת מקלדת וירטואלית בלי תמיכה בעברית.

barakor123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הלכתי לרשת החנויות ליאור והם סיפרו לי פחות או יותר על הטלוויזיה ואמרו שהם יוכלים להזמין לי במקרה וארצה את הטלויזיה והראו לי מפרט ותמונות לכן שאלתי לגביה.

רק אני רוצה תשובה לשאלה אחרונה מה יותר טוב מבין שתי הטלויזיות של סוני שהצגתי בראש הדף ועוד משהו האם הפיליפס לוקחת אותם בהליכה מבחינת מראה ומעבד ומה ממוצע המחירים שלה ב46 אינץ תודה!!!!!

ואם יצא עוד דגמי LCD של סוני ששווה לחכות בשבילם תודה!!!

barakor123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אפשר עזרה על השאלה האחרונה ששאלתי שהיא בכל זאת מה ותר טוב מבין שתי הטלויזיות שציינתי?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור