לא הגבתי מכמה סיבות:
א' אין לי כוח לויכוחים מיותרים ולזה שאומרים לי שהדעה שלי לא לגיטימית ושמקווים שיעיפו אותי מכאן על כלום ושומדבר
לא הבנתי את הגישה וההתנהגות הזאת בכלל
ב' אם מדובר כאן בדיקטטורה ואין זכות להביע דעה שונה משל הרוב אז אין לי ממש מוטיבציה או חשק להשאיר או להגיב כאן, זה הכל.
כשאתה מצטט ומדקלם כמו תוכי מה שהגורו אמיר כותב, שולל או מתייחס בזלזול לגישות אחרות בבחינת ״יש אמת אחת ואני מייצג אותה וכל השאר אהבלים שעובדים עליהם בעיניים״ וכל זה בלי שום ניסיון מעשי בהאזנה למערכות שונות ובלי הבנה בסיסית שעיוותי חדר הרבה יותר קריטיים מעיוותי מכשירים , שרובם בטלים בשישים, אז דעתך בהחלט מיותרת פה.
הדוגמא שעמיר הסביר לך בפירוט רב (שכמובן לא טרחת להגיב עניינית…) לגבי המושג המומצא של ״נאמנות למקור״ (אגב, ביטוי שיווקי שהומצא בשנות ה 70 על סמך הכיתוב על המערכת המשולבת של סוני שהייתה לי כשהייתי בן 13….) רק ממחישה שגם אין לך פרספקטיבה של האזנה מעשית וגם בידע התיאורטי שלך אתה לוקה בחסר.
מילא אם היית מגיב עניינית ובא עם ראש פתוח לשקול את גישתך לאור מה שנכתב לך ואם היית מנצל את ההזדמנות להתארח אצל מישהו בעל סטאפ רציני אז בכלל היית מראה נכונות להתנסות מסוג אחר שזה תמיד מבורך בתחום הזה.
אבל זה בכלל לא הכיוון שלך.
אין לך כוח לויכוחים מיותרים אבל יש לך המון כוח לפזר אמירות לא קשורות (ומעשית לא נכונות ) ללא צורך והציטוטים שעמיר הביא פה קודם הם דוגמא מצוינת.
אתה פה בשביל לדקלם אמירות תיאורטיות שכולם פה כבר שמעו ומכירים ותנחש מה ?
לא מרגישים שום צורך לטחון אותם שוב ושוב.
עכשיו הבנת ?