Audioaudio
חבר אתר
- מעורבות
- 7
- נקודות
- 8
לאיזה שירות אתם מנויים ועל מה ממליצים?
חברה שבמודע בוחרת לא לספק שירות בישראל, לא הייתי נרשם אליה עם טריקים ולא הייתי נותן לה סנט מכספי.לאוזני, קובוז עדיפה על טידל (עדיף את שניהם, על מנת להשלים את החסר). אבל מבחינת איכות סאונד - קובוז (אם כי, כפי שנאמר- זמינה בישראל רק באמצעות "טריקים").
בטריקים אתה דופק אותם במחיר, אולי בכל זאת כדאיחברה שבמודע בוחרת לא לספק שירות בישראל, לא הייתי נרשם אליה עם טריקים ולא הייתי נותן לה סנט מכספי.
קובוז מנצח כי תומך בפורמטי hi res נייטיב ללא mqa, אבל הם סגורים בישראל וצריך טריקים מעצבנים להרשם לשירות
קובוז (אם כי, כפי שנאמר- זמינה בישראל רק באמצעות "טריקים").
מה הטריק/ים?בטריקים אתה דופק אותם במחיר
כמו בהרבה מקרים של החרמה חד-צדדית מסוג זה, המחרים מוותר על משהו שהיה מעדיף שיהיה לו, בעוד שהצד המוחרם לא מודע לכל העניין ולא מפריע לו לכאן או לכאן. במקרה הזה הם אפילו ממילא ויתרו מראש על הכנסות מישראל, כך שגם אם היו יודעים שמחרימים אותם, זה לא היה משנה להם.חברה שבמודע בוחרת לא לספק שירות בישראל, לא הייתי נרשם אליה עם טריקים ולא הייתי נותן לה סנט מכספי.
Open in France since 2007, Qobuz extended its reach in December 2013 to eight European countries: United Kingdom, Ireland, Germany, Austria, Belgium, Switzerland, Luxembourg and the Netherlands then, in 2017, in Spain and Italy.[17] In 2018, Qobuz was active in eleven countries. In 2019, Qobuz opened its subsidiary in the United States.[18] On April 15, 2021, Qobuz made its streaming and downloading offers available in six new countries: Sweden, Denmark, Norway, Finland, Australia and New Zealand.
אין לי חברים/משפחה בחו"ל.פתיחת חשבון (באחד מאותם 18 המדינות) ע"י חבר/בן משפחה והתחברות מהארץ.
אם אני לא טועה:אני ממליץ על דיזר , אכן תלוי אם אתה משתמש ב roon כי אז דיזר לא יתאים לך,
אבל אם יש לך כמוני סטרימר יעודי שיש לו תכנה מובנית שתומכת גם בדיזר אז דיזר מומלץ (מסלול HIFI) מהסיבות הבאות:
1. איכות המוסיקה מכל הסוגים גבוהה מאוד, נשמע (לטעמי) כמו CD מקורי , ואכן הם משדרים CD בלי פשרות והנחות...
לדעת רבים נשמע יותר טוב מטידל.
2. תמיכה טובה גם בסלולרי, אם יש לך סוללרי טוב אז דרך אוזניות תבחין באיכות של CD ולא MP3 (צריך כמובן להגדיר HIFI דרך הרשת הסלולרית או WIFI )
3. מגוון גדול מאוד של מוסיקה ישראלית באיכות של CD , יש להם כמעט הכל מישראל (נדיר שחסר משהו).
4. מחיר מסלול HIFI בדיזר נמוך ממחיר HIFI של טידל.
בקשר לקיובוז, לדעתי זה לא על הפרק כי הם לא תומכים עדיין במשתמשים מישראל ולא הייתי ממליץ על דרכים עקיפות טריקים ושטיקים על מנת להיות מנוי שלהם, כאשר ירחיבו את השימוש לישראל רק אז יהיה שווה לבדוק...
הם צרפתיםדיזר לדעתי עדיף על טידל
קובוז מעולה אבל לא זמין בישראל
הסיבה שהם לא זמינים בארץ זה לא אנטישמיות. זה בגלל הסכמי זכויות יוצרים שמונעים מהם
בגלל שהם גרמנים , הם שומרים על החוק טוב ומונעים כל מיני טריקים vpn וכד
אני נרשמתי ממש שהתחילו אז לא היו מגבלות אבל היום זה סרט
פשוט נשמע אצלי טוב יותר. ממש השוואה אחד על אחד מאותו מקור.הם צרפתים
במה דיזר עדיף על טידאל?
חפש ב ebay רכישת מנוי, העלויות מגוחכות.אין לי חברים/משפחה בחו"ל.
זה טריק אחד.
האם יש עוד טריק/ים?
עשיתי את זה במשך תקופה, אבל האפשרות הזו נסגרה כבר מזמן.חפש ב ebay רכישת מנוי, העלויות מגוחכות.
הבנתי שקובוז פתוחים במעט מאד מדינות ללא קשר לציונות, אלא לקצב הסגירה שלהם את נושא זכויות יוצרים לכל מדינה.חברה שבמודע בוחרת לא לספק שירות בישראל, לא הייתי נרשם אליה עם טריקים ולא הייתי נותן לה סנט מכספי.