איזה פלאזמה כדאי לקנות??

shaharatia

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור שלום רב
אני רוצה לקנות מסך לבית ונראה לי שבפלאזמה רואים יותר טוב מאשר בlcd
אז ככל הנראה אני אקנה פלאזמה.
השאלה שלי היא כזו,
המטרה שלי היא להתחבר עם המחשב למסך, יש לי מקבוק פרו עם רזולוציית מסך 1280x800 איזה מסך אי צריך בשביל לראות הכי טוב את התצוגה של המחשב על המסך?, אני צריך מסך עם רזולוצייה זהה או גבוהה יותר? או שאולי אפשר לראות טוב גם במסך עם רזולוצייה נמוכה יותר?
תודה מראש על העזרה.
נ.ב
האם אתה מסכים שרואים טוב יותר בפלאזמה?
שחר עטיה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
השאלה היא מה הם השימושים שלך בחיבור מחשב, אם מדובר על עיבוד תמלילים למשל, אז פלזמה פחות תתאים מחשש לצריבה.
עבור משחקים או סרטים, לא אמורה להיות בעיה.
לגבי רזולוציה, אין קשר לרזולוציית המסך של המחשב משום שבחיבור למסך, המחשב יתאים עצמו (צריך להגדיר) לרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה.

shaharatia

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני מתכוון בעיקר לראות סדרות וסרטים דרך הטלויזייה, יש המלצה לטלויזייה מסוימת עד 5000₪?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
יש לך את ססמסונג C550
שהיא מלכת העלות תעעולת והממולצת ביותר עד 8 אלף שקל
אבל היא סובלת מבעית צריביות וזימזום

shaharatia

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ראיתי כאן סקירה על פלאזמה של פנסוניק v20 למישהו יש נסיון איתה? איך היא?

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
הפנאסוניק V20 היא הפלאזמה אחת הטובות כיום (לפי דעתי הטובה ביותר) אבל המחיר בהתאם , איזה גודל מסך ? 42 או 50 ?
לי יש את ה 50 אינץ, רואים חבל על הזמן, גם שידורי SD רואים מצויין ...

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
פנסוניקקקקק ורק פנסוניק . תבדוק את ה 46U20 4 , היא עולה באזור ה 5K והיא FHD ( ה 50 אינטש מאותה הסדרה עולה באזור ה 6K ) . ה V20 עולה בסביבות ה 7500 ל 42 אינטש, אבל היא מכשיר ברמה אחרת לגמרי .

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
V20 היא טלוזיה מציוניות וכדי לך לרוג ל10 אלף כדי לקנות אותה היה לך שעות הנה מבטחות

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור