איזה פטיפון מומלץ

eldo

חבר משקיען
מעורבות
134
נקודות
43
איזה פטיפון חדש מומלץ לרכוש היום, במחיר של עד 7-8 אלף שקל? הכוונה למחיר המכשיר בלבד, לא חייב לכלול ראש ולא קדם-מגבר יעודי. יכול להיות גם רכישה בחו"ל דרך האינטרנט.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני הייתי בודק קודם כל את ההיצע שיש בדוק אצל היבואנים.

יש לך את הנוטינגהם אייס ספייס (מבוסס מסה) - אודיוזיפ
יש לך את המישל ג׳יירו (מבוסס קפיצים) - אודיופריק
יש לך אצל ארמה אודיו מבחר מרשים של סוליד אקוסטיק.
אצל קודו אודיו יש לך את הפרוג׳קטים (פטיפונים מוצלחים ביותר)

פטיפונים קונים בארץ. בשוק הישראלי המחירים פשוט מעולים.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
כשאתה כותב המכשיר בלבד האם הכוונה כולל זרוע?

ARIMAR

עוסק בתחום
מעורבות
121
נקודות
43
well tempered פטיפונים מצויינים
אבל לא נראה לי שבתקציב שלו

lion77

חבר אתר
מעורבות
3
נקודות
3
מכל ההמלצות פה יצא לי לשמוע את הפרוג'קט ויש להם דגמים מעולים.
פטיפון ממש מומלץ נוסף ששמעתי הוא של חברת clear audio, היבואן הוא רן שביט, סאבו אודיו, יכול להיות שדגמי הכניסה ישבו בתקציב, בהצלחה.

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
אני ממש ממליץ לך על יד 2. גם תקבל בתקציב שלך פטיפון הרבה יותר טוב וגם אם תרצה לשדרג או למכור לא תפסיד הרבה. אם אתה קונה פטיפונים מהדגמים החדשים יחסית הוא יעבוד בשקט עוד כמה עשרות שנים והיום לא בעיה לבדוק דיוק של מהירות וwow and flutter עם אפליקציות בטלפון.
זה גם יקל עליך להשאיר 2000-2500 לראש mc כמו שצריך ואתה תהיה ברמת סאונד אחרת לגמרי מאשר אם תקנה חדש.
באנלוגי הקפיצות באיכות משמעותיות מאוד כשמעלים את התקציב. בהצלחה

eldo

חבר משקיען
מעורבות
134
נקודות
43
תודה לכל המשיבים והממליצים.
כשאתה כותב המכשיר בלבד האם הכוונה כולל זרוע?
כן, ודאי.

אני ממש ממליץ לך על יד 2. גם תקבל בתקציב שלך פטיפון הרבה יותר טוב וגם אם תרצה לשדרג או למכור לא תפסיד הרבה. אם אתה קונה פטיפונים מהדגמים החדשים יחסית הוא יעבוד בשקט עוד כמה עשרות שנים והיום לא בעיה לבדוק דיוק של מהירות וwow and flutter עם אפליקציות בטלפון.
זה גם יקל עליך להשאיר 2000-2500 לראש mc כמו שצריך ואתה תהיה ברמת סאונד אחרת לגמרי מאשר אם תקנה חדש.
באנלוגי הקפיצות באיכות משמעותיות מאוד כשמעלים את התקציב. בהצלחה
אתה צודק בהחלט (וזה נכון לא רק לגבי פטיפונים כמובן), אבל שאלתי עבור קרוב משפחה שהוא יהודי מבוגר שפחות מתמצא בענייני הרשת (לגבי קנייה בחו"ל בנו יכול לסייע לו) והוא כרגע מעדיף חדש. גם אין לו יותר מדי אמצעים ואפשרויות לשוטט בחיפוש אחר יד שניה. נראה לי שאעניין אותו קודם כל בדגמים הרלוונטיים של פרוג'קט.

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
153
נקודות
43
ממליץ לך לשמוע את Ingenium של חברת AVID hifi אצל מארק or audio
פטיפון מעולה בתקציב שלך.
https://www.or-audio.co.il/avid-hifi/ingenium-from-6-500-to-9-500

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
אתה צודק בהחלט (וזה נכון לא רק לגבי פטיפונים כמובן), אבל שאלתי עבור קרוב משפחה שהוא יהודי מבוגר שפחות מתמצא בענייני הרשת (לגבי קנייה בחו"ל בנו יכול לסייע לו) והוא כרגע מעדיף חדש. גם אין לו יותר מדי אמצעים ואפשרויות לשוטט בחיפוש אחר יד שניה. נראה לי שאעניין אותו קודם כל בדגמים הרלוונטיים של פרוג'קט.[/QUOTE]

בעיני, מכל מה שרשמו לך כאן ה 9.3 musichall לוקח בגדול, שמעתי כמעט את כל מה שהוזכר כאן.
הוא נשמע טוב יותר בעיקר, לדעתי כי הבסיס שלו בנוי הרבה הרבה יותר טוב מהפרוג'קטים המקבילים והוא משתמש באותה סוג של זרוע פרוג'קט שיש בדגמים שהוזכרו.
הוא גם נשמע לאוזניי למשל, הרבה הרבה יותר טוב מהמישל ג'ירו ומהנוטיגהם אייס ספייס, למרות שהם עולים הרבה יותר ממנו ובודאי מהסוליד אקוסטיק המקבילים לו במחיר והקשבתי לכל הדגמים האלו עם מספר ראשים ובכמה סט-אפים.
בהצלחה

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,892
נקודות
113
להלן שני דגמים מעולים. אני לא סגור על התמחור שלהם בארץ. שווה בדיקה:
Clearaudio Concept
או מעט יקר יותר:
VPI Aries Scout
(עם זרוע JMW-9)

באופן כללי אני מצטרף לדעת קודמיי שהמוצרים של פרוגקט טובים עם תמורה מצויינת לכסף. הrpm5 הוא דוגמא לפטיפון טוב לדעתי.

נערך לאחרונה ב:

Juiced

חבר משקיען
מעורבות
417
נקודות
83
Michell Gyro SE
יד שניה עם זרוע נכנס בתקציב

תיצור קשר עם עירן מאודיופריק

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
אתה צודק בהחלט (וזה נכון לא רק לגבי פטיפונים כמובן), אבל שאלתי עבור קרוב משפחה שהוא יהודי מבוגר שפחות מתמצא בענייני הרשת (לגבי קנייה בחו"ל בנו יכול לסייע לו) והוא כרגע מעדיף חדש. גם אין לו יותר מדי אמצעים ואפשרויות לשוטט בחיפוש אחר יד שניה. נראה לי שאעניין אותו קודם כל בדגמים הרלוונטיים של פרוג'קט.

בעיני, מכל מה שרשמו לך כאן ה 9.3 musichall לוקח בגדול, שמעתי כמעט את כל מה שהוזכר כאן.
הוא נשמע טוב יותר בעיקר, לדעתי כי הבסיס שלו בנוי הרבה הרבה יותר טוב מהפרוג'קטים המקבילים והוא משתמש באותה סוג של זרוע פרוג'קט שיש בדגמים שהוזכרו.
הוא גם נשמע לאוזניי למשל, הרבה הרבה יותר טוב מהמישל ג'ירו ומהנוטיגהם אייס ספייס, למרות שהם עולים הרבה יותר ממנו ובודאי מהסוליד אקוסטיק המקבילים לו במחיר והקשבתי לכל הדגמים האלו עם מספר ראשים ובכמה סט-אפים.
בהצלחה[/QUOTE]

היי אד

פטיפון בנוי גם מזרוע וראש , ואליו מחובר סט אפ שלם .

על מנת לומר בוודאות ובאחריות שפטיפון X נשמע יותר טוב מפטיפונים A,B,C,D , עליי לשמוע את כולם
ב-סט אפ אחד , עם אותו הפונו סטייג , ועם אותה הזרוע, ואותו הראש, ובאותה אקוסטיקה , ובאותו הזמן פלוס מינוס .
זה טסט נכון , ולא לומר : שמעתי בסטאפים שונים, עם ראשים שונים, ובמועדים שונים, וככה הגעתי למסקנה.
כמובן שאתה יכול לומר את דעתך ובאיזו צורה שבא לך , אולם הקביעה הזו לדעתי איננה מדוייקת ומקצועית.
כל רכיב בסט אפ משנה את התמונה לחלוטין , כאשר רמקול X יכול להשמע במערכת אחת מדהים ובמערכת אחת סביר ובמערכת אחרת , לא טוב, ועל אחת כמה וכמה בפטיפון שהוא מורכב יותר מרמקול,כאשר אותו הפטיפון יכול להיות אצלי עם זרוע של SME וראש Mc ברמה גבוהה , ואצל אחר עם זרוע פשוטה וראש Mm וזה עוד לפני שהגענו לסט אפ .

אמיר

נערך לאחרונה ב:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,610
נקודות
113
המיוזיק פטיפון מצויין למחיר רק שעולה 2300$ ללא ראש זרוע
עובר כבר את התקציב של הבחור.
הנוטינגהם המישל שלעצמם טובים מאוד
יוצרים סאונד מצויין נכנסים בגבול העליון של הבחור...

נערך לאחרונה ב:

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
בהצלחה

היי אד

פטיפון בנוי גם מזרוע וראש , ואליו מחובר סט אפ שלם .

על מנת לומר בוודאות ובאחריות שפטיפון X נשמע יותר טוב מפטיפונים A,B,C,D , עליי לשמוע את כולם
ב-סט אפ אחד , עם אותו הפונו סטייג , ועם אותה הזרוע, ואותו הראש, ובאותה אקוסטיקה , ובאותו הזמן פלוס מינוס .
זה טסט נכון , ולא לומר : שמעתי בסטאפים שונים, עם ראשים שונים, ובמועדים שונים, וככה הגעתי למסקנה.
כמובן שאתה יכול לומר את דעתך ובאיזו צורה שבא לך , אולם הקביעה הזו לדעתי איננה מדוייקת ומקצועית.
כל רכיב בסט אפ משנה את התמונה לחלוטין , כאשר רמקול X יכול להשמע במערכת אחת מדהים ובמערכת אחת סביר ובמערכת אחרת , לא טוב, ועל אחת כמה וכמה בפטיפון שהוא מורכב יותר מרמקול,כאשר אותו הפטיפון יכול להיות אצלי עם זרוע של SME וראש Mc ברמה גבוהה , ואצל אחר עם זרוע פשוטה וראש Mm וזה עוד לפני שהגענו לסט אפ .

אמיר[/QUOTE]

הי אמיר, עקרונית ודאי שאתה צודק,
אבל השוואות כאלו הרבה פעמים לא אפשריות ולכן כולנו כאודיופילים עושים כל הזמן הערכות ומנסים לאפיין צליל של רכיבים מסויימים באמצעות שמיעה של אותו רכיב על סט-אפים שונים וע"י כך אתה יכול להבין השפעה של אותו רכיב ולאפיין את הצליל שלו, להבין חסרונות, יתרונות וכולי ועל בסיס זה אנחנו מעריכים רכיבים, ממליצים ורוכשים, למעט מקרים מצומצמים יחסית שבהם השוואות כאלו כן מתאפשרות.
אחרת, כל פעם כשהיה בא אליך לקוח לשמוע פטיפון, או מגבר, או רמקול, בכדי לשדרג מה שיש לו בבית היית צריך לגרור אל כולם הביתה את הרמקול או המגבר או הפטיפון שאתה רוצה למכור, כדי שהוא ישווה אותם ראש בראש, או שכולם יגררו אליך.
מהר מאוד היית מחליף את הטייטל "עוסק בתחום" ל "פרש מהתחום".
ובכל זאת כולנו מגבשים דעות על רכיבי אודיו ואחד ביחס לשני.
אי אפשר כמובן להבין מה עושה נניח פטיפון מסויים אם שמעת אותו על סט-אפ ספציפי אבל ששמעת אותו על 4-5 סט-אפים עם ראשים שונים וזרועות שונות, אתה מתחיל להבין מה הוא יודע לעשות.
אדי

נערך לאחרונה ב:

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
המיוזיק פטיפון מצויין למחיר רק שעולה 2300$ ללא ראש זרוע
עובר כבר את התקציב של הבחור.
הנוטינגהם המישל שלעצמם טובים מאוד
יוצרים סאונד מצויין נכנסים בגבול העליון של הבחור...

עולה 2200$ וזה 8000 שח..
וזה כן כולל זרוע.. (מע"מ אמריקאי יורד בצ'ק אאוט ומחוייב מע"מ ישראלי עם קבלת המכשיר בארץ)
https://www.musicdirect.com/turntables/music-hall-mmf-93-turntable
ויש גם ביותר זול באיביי אם ממש רוצים
ביקורת:
https://positive-feedback.com/reviews/hardware-reviews/music-hall-mmf-9-3-turntable/

למיטב ידיעתי אין יבואן בארץ ? הייתי מאוד רוצה לשמוע את ה 11.1

eldo

חבר משקיען
מעורבות
134
נקודות
43
יש כאן כבר הרבה המלצות... התקציב הוא כאמור 8 מקסימום, רצוי קצת פחות. נביא בחשבון כל דבר רלוונטי בטרם החלטה.

אד ליב: מיוזיק-הול אכן אינם מיובאים לארץ.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור