LCD איזה טליוויזה לקחת ( 32-lg vs samsung )

mzlbat

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי
זאת פעם ראשונה לי כאן ,ונרשמתי במיוחד לשאלה הזאת כי אני יודע שזה הפורום הכי מקצועי במדינה ......

אני מתלבט בין שתי הטלוויזיות הללו

הראשונה

טלויזיה Samsung LA32A450 LCD ‏32 ‏אינטש (סמסונג)

http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708106

צבעים יפים , קבלת מעמד לקיר בחינם

והשנייה

טלויזיה LG 32LH23UR LCD ‏32 ‏אינטש

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735996

גם LG -וכאן במקום המתקן לקיר יש את ה USB שכנראה שאני ישתמש בו הרבה

הטלוויזה היא בעיקר לשידורים רגילים וצלחת לווין

mzlbat

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה מרחק הצפיה ?

2-3 מטר יא פאדי

עוד שאלה
אם אני קונה אחת FULL HD האם תעשה לי בעיות בשידורי SD ( אני יודע שלא צריך FHD לגודל הזה ובמיוחד לשידורים רגילים אבל שואל כי יכול להיות שאחבר XBOX או פליסטישן 3 בעתיד)?

או תתן בדיוק אותה תמונה כמו של זאת ה ready hd ?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
במרחקים האלה אפשר לשקול בקלות 37 אינטש ותאמין לי ה 5 אינטש האלה מוסיפים המון. בקשר ל FHD בגדלים האלה אתה לא תבחין בהבדלים בין HDR ל FHD . אתה מתחיל להבדיל בינהם רק 50 אינטש ומעלה כך שזה לא כל כך משנה וכדאי ללכת לכיוון ה HDR. עכשיו אפילו אם אתה בסופו של דבר תקנה בכל זאת FHD בגלל גודלו הקטן (יחסית) של המסך לא תהיה לך בעיות עם שידורים רגילים

mzlbat

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
במרחקים האלה אפשר לשקול בקלות 37 אינטש ותאמין לי ה 5 אינטש האלה מוסיפים המון. בקשר ל FHD בגדלים האלה אתה לא תבחין בהבדלים בין HDR ל FHD . אתה מתחיל להבדיל בינהם רק 50 אינטש ומעלה כך שזה לא כל כך משנה וכדאי ללכת לכיוון ה HDR. עכשיו אפילו אם אתה בסופו של דבר תקנה בכל זאת FHD בגלל גודלו הקטן (יחסית) של המסך לא תהיה לך בעיות עם שידורים רגילים

תודה על התשובה , ואני יודע שהיום אם קונים LCD לא קונים פחות מ 37 אבל זה לא ממש בשבילי ..

עוד כמה שאלות
1. גם ב37 לא מבחינים הבדל בים FH לFHD ?

2. ב 37 תהיה בעיה ב שידורים הרגילים ?

3. אם אני מחבר XBOX על שתי טלוויזיות באותו גודל
(32 ) אחת פול והשנייה רידי אני לא ירגיש בהבדל ?

asaf23

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הסמסונג שאתה מתלבט היא דגם ישן שכבר לא נמכר יותר.

mzlbat

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הסמסונג שאתה מתלבט היא דגם ישן שכבר לא נמכר יותר.

עדיין נמכר באיזה חנות בעכו ...
והמוכר אמר שיש לו מעבד תמונה יותר טוב מהLG וזה טוב לשידורים רגילים מה דעכם ?
סתם דיבורים של סוכן ?

הוא התכוון לזה
+DNLe בלעדי לסמסונג,מעבד מהפכני המשפר את האיכות,החדות וצפיפות התמונה פי 6 וטיפול יסודי במרחבי תנועה

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
תודה על התשובה , ואני יודע שהיום אם קונים LCD לא קונים פחות מ 37 אבל זה לא ממש בשבילי ..

עוד כמה שאלות
1. גם ב37 לא מבחינים הבדל בים FH לFHD ?

2. ב 37 תהיה בעיה ב שידורים הרגילים ?

3. אם אני מחבר XBOX על שתי טלוויזיות באותו גודל
(32 ) אחת פול והשנייה רידי אני לא ירגיש בהבדל ?

כמו שאמרתי בפחות מ 50 אתה לא תצליח להבחין בהבדלים אלא אם תשב סנטימטרים מהמסך. ב37 לא תהיה לך בעיה בשידורים רגילים כי כמו שאמרתי המסך עדין קטן מדי.

בקשר לאקסבוקס זה כמו שידור HD רגיל וכמו שאמרתי אתה לא תצליח להבחין בהבדלים במרחק ישיבה סביר ואפילו אם תתקרב למסך אתה לא תרגיש בהבדל משמעותי

mzlbat

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתמול קניתי toshiba 32xv500 ב 2700 שקל ( זה היה לאחי אבל אני קונה רק LG או פילפס 37 )
כי לא מצאתי LG וזאת נראית הרבה יותר טובה מסמסונג (הכוונה כמובן מבחינת תמונה )

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
תראה תחכה עד שאחיך יקבל אותה ותבדוק אם הגודל מתאים לך ואז תחליט. אבל אני כמעט בטוח שתעדיף 37. ואני במקומך לא הייתי ישר פוסל את הטושיבה יש לי פלזמה טושיבה 42 והיא אחלה טליוויזיה

mzlbat

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תראה תחכה עד שאחיך יקבל אותה ותבדוק אם הגודל מתאים לך ואז תחליט. אבל אני כמעט בטוח שתעדיף 37. ואני במקומך לא הייתי ישר פוסל את הטושיבה יש לי פלזמה טושיבה 42 והיא אחלה טליוויזיה

הגיעה והיא באמת קטנה , השטח הנראה בדיוק כמו לזו שהייתה 29 CRT 4-3
יענו אותו שטח במקום ריבוע הLCD מלבן

אני קונה לפחות 37

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור