איזה גודל מסך מומלץ למרחק צפייה של 5-5.5 מטר?

• פותח הנושא samg
  • פורסם בתאריך

samg

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב!

אני מתעניין ברכישת מסך טלויזיה לסלון בביתי ורציתי לשאול איזה גודל מסך מומלץ למרחק הנ"ל? ואיזו טכנולוגיה עדיפה יותר?

התעניינתי במסכים של טושיבה בגדלים "47 ו"46 שהאחרון הוא יותר חדש, האם גודל כזה יספיק? או רצוי להעדיף את ה"52? או אפילו יותר

אשמח גם להמלצה לדגמים ספציפיים.

רב תודות!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
במרחק כזה לדעתי לפחות 52" (אם לא יותר...).
מה התקציב?

samg

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
התקציב הוא עד 20,000. ממה שהבנתי, ראיתי את הדגמים החדשים של טושיבה מסכי הLCD בגדלים של "52 ו "57 שמחיריהם 25,000 ש"ח ו50,000 ש"ח בהתאמה. שוב השאלה שלי מה הגודל המומלץ למרחק צפייה כזה? והאם מחירי המסכים הגדולים הללו ובכלל יכולים לרדת לרמת המחיר שאני הקצבתי לדוגמא בעוד שנה? אני מניח עקב כך שמסכים אלה חדשים המחיר שלהם עדיין גבוה אך השאלה אם בנוסף יש צפי לירידה רצינית במחיר במהלך השנה?

תודה רבה!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
גודל מומלץ למרחק כזה יכול לנוע סביב 60"... אבל זה יקר מדי כרגע.
מומלץ שתגיע לחנות ותבדוק לגבי מסך 50" ממרחק כזה, זה גם עניין של טעם אישי.
לגבי ירידות מחירים, דגם ה- 52" סביר להניח שמחירו ירד לסביבות התקציב שלך בשנה הקרובה, קשה לי להאמין לגבי דגם ה- 57".

samg

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ואילו מסכים מומלצים למרחק הזה בגדלים "50-"52? אני מתכוון רוב הזמן לצפות בשידורי טלויזיה רגילים ומידי פעם כמובן לראות סרטים וזהו אני מניח לכרגע.

הבנתי שהמסכים של SHARP נחשבים מובילים וכך גם לגבי סוני, מה לגבי המסך של טושיבה?
כוונתי כמובן שהמסך יתמוך בFULL HD.

תודה רבה על ההתייחסות המהירה!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אם רוב הזמן אתה מתכנן לראות שידורי טלויזה רגילים ומידי פעם סרטים - אני ממליץ לך לבדוק מסכי לפזמה ולא LCD - הם פשוט יותר מתאימים לכך.

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
65".

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור