הכיוון מחשבה שלך מהתחלה לא ממש נכון ! קניתה ניופורס V3 מגבר דיגיטלי טוב סופר מפורט שקט ולא סלחן . וזה נשמע לך יותר מידי ואתה מנסה לרכך . (זה למה כולם חושבים שדיגיטלי זה לא טוב ) . בסוף פעלתה בדרך הנכונה חיברתה פרה טוב שמזין את המגברים בסיגנל איחותי יותר נקי ופחות זבלה חשמלי על הצליל . וקיבלתה שיפורננסה לתרום ולמלא פה לפחות את העמוד הראשון.
כמובן שקטונתי לעומת הכותבים פה - מבחינת הניסיון, הכישרון, וההשקעה (בזמן כסף ורצינות).
אבל גם לי היה נדמה במשך תקופה ארוכה שאני "חייב" מנורות כדי לחמם את הצליל ולקבל מיד "טבעי".
במיוחד אחרי שעברתי להגברה קלאס D (ניופורס R9V3) הייתי בטוח שחייב לשדך לה פרה מנורות (על מגברי כוח מנורות וויתרתי מזמן מכל הסיבות שגדולים וחכמים כבר מנו לפני - ובעיקר משום שלקבל הגברה טובה במחיר שנמוך מ10K$ זה כנראה קשה).
הרי התורה אומרת שמגבר כוח שקוף או אנליטי או קריר או כל שם אחר שתרצו לכנות אותו דורש איזון ו"חימום".
בדקתי מספר פרה מנורות, חלקם נשמעו יותר טוב וחלקם פחות.
אבל אז ניסיתי, אפילו לא זוכר למה, לחבר פרה SS. ונפקחו לי העיניים. התוצאה מצויינת. מוסיקלית. נעימה. לא חסר לי דבר.
אז עכשיו יש לי פרה SS חתיך (נורת'סטאר) מחובר לניופורס - ואני (לפחות לעכשיו ... למדתי ששום דבר בתחום שלנו לא מחזיק לנצח) מרוצה בחלקי.
האם הייתי יכול לחבר מנורות לתוצאה טובה יותר מבחינתי ? מאד יכול להיות. בשלב מסויים התעייפתי מלחפש. ואני לא רוצה או מתכוון לעלות במחיר לרמות סטטוספיריות. אם אפול על פרה מעניין במחיר סביר אשמח לנסות , ואולי כן אחזור למנורות. אולי.
בנתיים תהנה כי יש ממה להנותאין מצב.
אולי אחרת. אולי נמאס לו. אולי רוצה להתחדש- לשנות-לגוון.
אני מתערב שבעוד זמן לא מוגדר הוא יחזור לשפופרות, רק שאז יהיה קשה למצוא חלופה ראויה למה שהיה לו.
אין מצב.
אולי אחרת. אולי נמאס לו. אולי רוצה להתחדש- לשנות-לגוון.
אני מתערב שבעוד זמן לא מוגדר הוא יחזור לשפופרות, רק שאז יהיה קשה למצוא חלופה ראויה למה שהיה לו.