אחרי כעשרים שנה אין לי אף שפופרת בבית !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מכרתי היום את הקדם והמונובלוקים של קונוורגנט אודיו טכנולוגי , אין יותר אפילו חצי שפופרת בבית ,קצת דכאון ,אבל זהו ,כנראה הזדקנתי , הלכו לבית שאין ראוי ממנו של חבר ,ואני נשארתי עם הלקסמנים שלי .

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
עזוב שטויות, העיקר נשארה האהבה למוסיקה!

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
1. 7 עמודים.
2. סוף סוף. הגיע הזמן להיפטר מהצרכני אנרגיה המיותרים האלה.
3. מעניין שכל המכירות / קניות שלך זה ב"שושו", לא עוברים בלוחות, לא מדווחים לאף אחד למעט קליקה קרובה. :) אולי יש לוחות קניה של אודיופילים ב- Darknet? :)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ונראה לך שאם הייתי מפרסם את המגברים "למכירה זוג מונובלוקים ,כא 92 קילו ,16 שפופרות לצד ,20000 $ ,היה לזה טעם?
חוץ מזה אני לא מוכר אף פעם כלום ,תמיד זה קורה במיקרה !
וכאלו קונים רק מבינים ,הם בכלל לא מחפשים בלוחות ,הם פונים ישירות למוכר ,תחפש עכשיו בכל העולם לא תמצא זוג כזה עם קדם תואם .
נראה לי מוגזם 7 עמודים ,סתם דווחתי שאין לי שפופרות ,ממש לא מעניין.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
הכל לטובה,גם אם זה במקרה.
אי אפשר לדעת אולי יהיה עוד קדם עם מנורה או שניים.(ורד)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אלדר,

מפתיע שאין לך שפורפרות, הכול יכול להתהפך...
ד"א, אני חושב שהחלטת נכון.

תומר

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
ננסה לתרום ולמלא פה לפחות את העמוד הראשון.
כמובן שקטונתי לעומת הכותבים פה - מבחינת הניסיון, הכישרון, וההשקעה (בזמן כסף ורצינות).
אבל גם לי היה נדמה במשך תקופה ארוכה שאני "חייב" מנורות כדי לחמם את הצליל ולקבל מיד "טבעי".
במיוחד אחרי שעברתי להגברה קלאס D (ניופורס R9V3) הייתי בטוח שחייב לשדך לה פרה מנורות (על מגברי כוח מנורות וויתרתי מזמן מכל הסיבות שגדולים וחכמים כבר מנו לפני - ובעיקר משום שלקבל הגברה טובה במחיר שנמוך מ10K$ זה כנראה קשה).
הרי התורה אומרת שמגבר כוח שקוף או אנליטי או קריר או כל שם אחר שתרצו לכנות אותו דורש איזון ו"חימום".
בדקתי מספר פרה מנורות, חלקם נשמעו יותר טוב וחלקם פחות.
אבל אז ניסיתי, אפילו לא זוכר למה, לחבר פרה SS. ונפקחו לי העיניים. התוצאה מצויינת. מוסיקלית. נעימה. לא חסר לי דבר.
אז עכשיו יש לי פרה SS חתיך (נורת'סטאר) מחובר לניופורס - ואני (לפחות לעכשיו ... למדתי ששום דבר בתחום שלנו לא מחזיק לנצח) מרוצה בחלקי.
האם הייתי יכול לחבר מנורות לתוצאה טובה יותר מבחינתי ? מאד יכול להיות. בשלב מסויים התעייפתי מלחפש. ואני לא רוצה או מתכוון לעלות במחיר לרמות סטטוספיריות. אם אפול על פרה מעניין במחיר סביר אשמח לנסות , ואולי כן אחזור למנורות. אולי.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
ננסה לתרום ולמלא פה לפחות את העמוד הראשון.
כמובן שקטונתי לעומת הכותבים פה - מבחינת הניסיון, הכישרון, וההשקעה (בזמן כסף ורצינות).
אבל גם לי היה נדמה במשך תקופה ארוכה שאני "חייב" מנורות כדי לחמם את הצליל ולקבל מיד "טבעי".
במיוחד אחרי שעברתי להגברה קלאס D (ניופורס R9V3) הייתי בטוח שחייב לשדך לה פרה מנורות (על מגברי כוח מנורות וויתרתי מזמן מכל הסיבות שגדולים וחכמים כבר מנו לפני - ובעיקר משום שלקבל הגברה טובה במחיר שנמוך מ10K$ זה כנראה קשה).
הרי התורה אומרת שמגבר כוח שקוף או אנליטי או קריר או כל שם אחר שתרצו לכנות אותו דורש איזון ו"חימום".
בדקתי מספר פרה מנורות, חלקם נשמעו יותר טוב וחלקם פחות.
אבל אז ניסיתי, אפילו לא זוכר למה, לחבר פרה SS. ונפקחו לי העיניים. התוצאה מצויינת. מוסיקלית. נעימה. לא חסר לי דבר.
אז עכשיו יש לי פרה SS חתיך (נורת'סטאר) מחובר לניופורס - ואני (לפחות לעכשיו ... למדתי ששום דבר בתחום שלנו לא מחזיק לנצח) מרוצה בחלקי.
האם הייתי יכול לחבר מנורות לתוצאה טובה יותר מבחינתי ? מאד יכול להיות. בשלב מסויים התעייפתי מלחפש. ואני לא רוצה או מתכוון לעלות במחיר לרמות סטטוספיריות. אם אפול על פרה מעניין במחיר סביר אשמח לנסות , ואולי כן אחזור למנורות. אולי.
הכיוון מחשבה שלך מהתחלה לא ממש נכון ! קניתה ניופורס V3 מגבר דיגיטלי טוב סופר מפורט שקט ולא סלחן . וזה נשמע לך יותר מידי ואתה מנסה לרכך . (זה למה כולם חושבים שדיגיטלי זה לא טוב ) . בסוף פעלתה בדרך הנכונה חיברתה פרה טוב שמזין את המגברים בסיגנל איחותי יותר נקי ופחות זבלה חשמלי על הצליל . וקיבלתה שיפור
לא יודע מה המקור שלך אבל כמה שהמקור יפיק אות דיגיטאלי יותר נקי ופחות ג'יטר אתה תקבל צליל יותר טיבעי מבלי להפסיד את יתרונות הקלאס D .
אני היתי משקיע במחשב אודיו טוב . לאחר מכו זורק לפח את כל הכבלים שיש בהם אלמנטים של חסימת EMI (שבנויים צמות או כמו סליל שגיד אחד מלופף על השני או שיש בהם פריט ) כל הכבלים בסזנון הזה הם מפלטרים ופוגעים בדנמיות בצלילות ובפרוט .
בנוסף עודף סיכוך גם גורם לתופעות לא טובות לסאונד . מנסיון שנצבר פה בפורום לאחרונה בלי סיכוך בכלל עדיף .
כל אילו יקדמו אותך להשגת צליל טיבעי ולא דיגיטלי מהמגברים שיש לך שלדעתי אתה לא מודע לאילו גבהים אפשר לתפס איתם .

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אני נראה לי עם ננאר את אלדר טוב לפלו ממנו כמה מנורות !:cool:

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
אין איזה סוניק פרונטירס בבוידעם? בכל מקרה, שמח בשבילך. טוב לראות שיש עוד משוגעים לדבר ש 22 שפופרות למגבר, לא מפחידות אותם.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
יש לי קדם של סוניק פרונטיר ,האמת מצטער מכרתי המגבר שלהם שעבר ליד שלישית מחבר ,

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
ואני רק מקווה שתתעשת ותתאפס על עצמך. אין תחליף להגברת מנורות טובה (לא כל ה"חמות" וה"עגולות" וה"מתוקות" האלה). ומונובלוקים כמו שלך לא מוכרים. מקסימום שומרים בבוידעם עד שהג'נאנה תחלוף והשכל יחזור לתפקד. איך מכרת, איך??

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
פשוט הלקסמנים נשמעים יותר טוב !
אני מרשה לעצמי להניח .

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אין מצב.
אולי אחרת. אולי נמאס לו. אולי רוצה להתחדש- לשנות-לגוון.
אני מתערב שבעוד זמן לא מוגדר הוא יחזור לשפופרות, רק שאז יהיה קשה למצוא חלופה ראויה למה שהיה לו.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ימצא ימצא. סמוך עליו.
למרות זאת יש לי תחושה שהוא אפילו לא יחפש.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
נראה לי שכבר מצא.

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
אתה צודק ! הכל עניין של זמן .

אין מצב.
אני מתערב שבעוד זמן לא מוגדר הוא יחזור לשפופרות, רק שאז יהיה קשה למצוא חלופה ראויה למה שהיה לו.
בנתיים תהנה כי יש ממה להנות :בעד:

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
אין מצב.

יש מצב, אתה פשוט קצת מקובע :)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
עזוב אלדר, שפופרות זה דרעק

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור