אחרי הרבה קריאה בקשה להמלצה למצלמה

msa90

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
#1 Msa90

משתמש חדש

קבוצה: חבר חדש
שלום אני מחפש מצלמה בסביבות ה3000 שח אחרי שקראתי די הרבה הגעתי לתוצאה שהכימטוב בשבילי זה d 60 אבל אשמח לחוות דעת נוספת
מצלמה לצלם מתחיל , צילומים ראשונים יהיו בטיול בדרום אמריקה אין העדפה לגודל לא משנה לי עדיפות לחסינות מים שאם טיפה תרטב לא תמות לא לצילום בתוך המים
העדפה נוספת היא ל dslr בעקבות רצון להמשך בתחום תודה לעוזרים

msa90

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה עם d5300 של ניקון או d700 קנון גם אפשרויות כמובן צילום נוף זה הכותרת הכללית

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
חשוב להבין שגוף מצלמה זה רק חצי הדרך וצריך גם עדשות או לפחות אחת טובה
אם את מתכנן על עדשת קיט אז כיד לבחור במצלמה זולה יותר ולרכוש עדשה טובה יותר.

היום שיצאה הקנון 70D באמת המחיר של ה 60D הישנה יותר מאוד אטרקטיבי, מצד שני זה לא משאיר לך מספיק כסף לעדשה.
כמו כן היום שיצאה ה D5300 ה D5200 גם כן מאוד אטרקטיבית ושוב לא נשאר לך הרבה כסף לעדשה :)

השאלה האם אתה מוכן לרדת קצת במחיר המצלמה כדי לקבל עדשה טובה יותר?
כמו כן מה הם סוגי הצילומים שאתה מתכנן לצלם? אני מאמין שצילומי נוף יהיו שם? האם גוף פורטרטים? האם משהוא אחר? היות וסוגי צילום שונים עדשות שונות יתאימו - האם אתה חושב על עדשה אחת או יותר?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
דרך אגב העם מצלמה הסוג ללא מראה - יכולה להתאים?
קטנה יותר וקל יותר לקחת אותה לטיול - איכות תמונה ברמה קרובה מאוד למצלמות DSLR

msa90

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
צילומי נוף , טיול בדרום אמריקה , אני מעדיף כרגע לקנות גוף טוב שישמש אותי בעתיד
משהו שקצת הפריע לי בd60 זה שהוא כבר מיושן לאומת זאת יתרון בשבילי זה הנגד מים שלו
עדיפות לdslr על מנת מחשבה לעתיד בתחום

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
כל מצלמת DSLR של קנון בתקציב שלך יתנו איכות תמונה מאוד דומה היות ורק ב 70D היה שינוי בחיישן חדש והיא לא בתקציב שלך :)
ראה סיקור
http://www.dtown.co.il/articles/3066.html

כך שכל מצלמה של קנון בתקציב שלך תתאים לך ואין תמיד יתרון לרכישת הדגם החדיש יותר ה 60D תספק לך גוף חזק יותר ועמיד יותר שהוא גם קצת יותר גדול ויותר כבד - ניתן לבחור בדגם זול יותר כמו ה 600D (כאמור אותה איכות תמונה) אך ללא החוזק והעמידות של ה 60D :)
בניקון הסיפור שונה וככל שהדגם חדיש יותר יש חיישן חדש ואיכות תמונה טובה יותר.

אני עדיין חושב שמצלמות ללא מראה כמו סוני NEX 3 או פנסוניק G6 תתאים יותר לטיול בגלל גודל קטן ומשקל קל
http://www.dtown.co.il/articles/3066.html

כאשר את מדבר על מחשבה בתחום - הכוונה לצילום כחובב, שכל אחת המצלמות האלו תתאים, או כמקצוע ואז זה סיפור אחר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור