אז לפני שאתם משקיעים אלפי $$$ בכבלים

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
ארגון הבודק את הפרסומים בתקשורת באנגליה - ASA, הורה ל NAIM להסיר מהאתר שלה פרסום המייחס לכבל כוח נתונים טכניים שעל פי אותו ארגון, לא ייתכן שהם קיימים (מזכיר הרבה ויכוחים כאן...).

לא יודע מדוע התלבשו דווקא על פרסום של NAIM (בטח מישהו מהפורום פה הלשין...) אבל החומר מעניין. אחת התגובות של NAIM שהם ממילא מזמינים לרכוש מוצרים שלהם על סמך ההאזנה בלבד מה שלדעתי הופך את העניין ליותר משעשע.

בכל אופן מעניין:

https://www.asa.org.uk/Rulings/Adjudications/2015/9/Naim-Audio-Ltd/SHP_ADJ_304328.aspx#.Vm-tHTahe73

אריה

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
מעניין מה יהיה עם זה...
להערכתי המודעה תוסר וזהו....
אם נסתכל על מודעות פרסום בארץ באותו האופן אז כמעט כל מודעה שניה (בכל התחומים ) מספרת מעשיות ללא כיסוי.
תחומים נפוצים במיוחד :
קוסמטיקה
דיאטה
טיפול בהתקרחות/ הסרת שיער
תוספי מזון

דווקא בתחום האודיו אין בארץ פרסומים שיווקים מהסוג הזה.
ארז

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
מנסיוני הדל
אין טוב ממשמע אוזניים.
כבר נתקלתי ביקרים שנשמעו נפלא,ולהפך.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
עוד אירגון שממנה את עצמו לשפוט דברים שאינם בתחום השגתו, ועושה רעש מהעניין

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
עמיר
לקחת לי את המילים מהמקלדת.

נא להחזירם!

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
עמיר
לקחת לי את המילים מהמקלדת.

נא להחזירם!
אכן הצלחתי לגנוב לך את המילים מהמיקלדת, אבל זו לא ממש גניבה, כי שלחתי אותן מיידית אל השרת של האתר, שהוא נתון לרשותך. אם אתה רוצה את המילים, קח אותן, הן שם, וייש לך גישה מלאה אליהן לעשות בהן ככל העולה בדעתך.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אכן הצלחתי לגנוב לך את המילים מהמיקלדת, אבל זו לא ממש גניבה, כי שלחתי אותן מיידית אל השרת של האתר, שהוא נתון לרשותך. אם אתה רוצה את המילים, קח אותן, הן שם, וייש לך גישה מלאה אליהן לעשות בהן ככל העולה בדעתך.

אין מה לעשות. כבר ראו כולם.
אם אני אקח לך את המילים, יגידו שהן היו במקור שלך למרות שהיו במחשבותי טרם כתבת.
סך הכל אמרתי לעצמי ״ניכנס למקלחת ונגיב״. פתאום אתה מגיב את התגובה שלי?

ויתרתי הפעם.
אבקש שבפעם הבאה תתאם איתי לפני שאתה מעלה פוסטים.

בלי קשר.
התחלנו את הקריירה בזה שאנחנו לא מסכימים כמעט על כלום, לאט לאט הסכמנו על חלק ועכשיו מסכימים על הרוב.
מה קורה פה????

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
התחלנו את הקריירה בזה שאנחנו לא מסכימים כמעט על כלום, לאט לאט הסכמנו על חלק ועכשיו מסכימים על הרוב.
מה קורה פה????
מה יש להגיד? בלגן!!

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
העולם נהפך לכאורה ליותר פשוט, לכל דבר צריך להיות נתונים ועובדות שמוכיחות את עמידתו בדרישות, תקנים ופרסומים.
ואז באו כל מיני גופים ויצרנים, והפכו את העולם למורכב.
סובבו עובדות, רגש וניסיון הפכו לבלתי יעילים וחסרי ערך.
בקיצור, היצרנים עובדים עלינו מצד אחד, וארגוני הצרכנים - אהלק, וה רגולטורים עובדים עלינו מהצד השני.
ואנחנו הטמבלים, משלמים

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
העולם נהפך לכאורה ליותר פשוט, לכל דבר צריך להיות נתונים ועובדות שמוכיחות את עמידתו בדרישות, תקנים ופרסומים.
ואז באו כל מיני גופים ויצרנים, והפכו את העולם למורכב.
סובבו עובדות, רגש וניסיון הפכו לבלתי יעילים וחסרי ערך.
"אובייקטיבית", העולם מעולם לא הייה מסובך מכפי שהוא כיום, והכל מסתבך עוד יותר עם הזמן, ובקצב מואץ.
הנתונים, העובדות וה"דרישות" בשום שלב בהיסטורייה לא שיקפו את איכותו של ציוד אודיו.
וזה לאו דווקא יותר מסובך לאחר ה"הפיכה"-כבייכול.
ועובדות, רגש וניסיון הם בעלי ערך לא פחות מאי-פעם בהקשר שלנו.

בקיצור, היצרנים עובדים עלינו מצד אחד, וארגוני הצרכנים - אהלק, וה רגולטורים עובדים עלינו מהצד השני.
ואנחנו הטמבלים, משלמים
זכותך המלאה להגדיר את עצמך כפראייר ו/או טמבל, אבל אנא, אל תכלול אחרים בזה.

עמיר

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
"אובייקטיבית", העולם מעולם לא הייה מסובך מכפי שהוא כיום, והכל מסתבך עוד יותר עם הזמן, ובקצב מואץ.
הנתונים, העובדות וה"דרישות" בשום שלב בהיסטורייה לא שיקפו את איכותו של ציוד אודיו.
וזה לאו דווקא יותר מסובך לאחר ה"הפיכה"-כבייכול.
ועובדות, רגש וניסיון הם בעלי ערך לא פחות מאי-פעם בהקשר שלנו.

זכותך המלאה להגדיר את עצמך כפראייר ו/או טמבל, אבל אנא, אל תכלול אחרים בזה.

עמיר
אני חושב שבנושא הנ״ל, אתה בהחלט דוגמא נהדרת למה העולם נהפך מורכב וכה מסובך,ולמה אנחנו , האנשים ה״רגילים״ אוכלים אותה ( חוץ ממך)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
חברים. רגוע בבקשה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
אני חושב שבנושא הנ״ל, אתה בהחלט דוגמא נהדרת למה העולם נהפך מורכב וכה מסובך,ולמה אנחנו , האנשים ה״רגילים״ אוכלים אותה ( חוץ ממך)
יש התפתחויות פנטאסטיות בפיזיקה, כימייה, רפואה, ובכלל, בכל תחומי המדע והחיים.

היום לא מספיק סתם ידע במכונאות כדי לתקן מכונית -- המערכות שעשו מסובכות לאין שיעור.
תחשוב עד כמה התפתח הטלפון מאז תקופת החוגה, ולפניה המרכזניות שהיו מקשרות בין אנשים, ולפני כן סמאפורים , ולפני כן שליחים, ברגל ו/או על סוסים ו/או באניות... ולפני כן בכלל לא הייה צריך ללמוד לקרוא...

אפילו עניינים פוליטיים מסתבכים יותר ויותר -- למשל העניין הפלסטיני אולי הייה פחות מסובך לפני שנצברו שנים של שנאה.

לא משנה לאן אתה מסתכל -- הכל, הכל נהייה מסובך יותר, לפחות מבפנים, אם כי הרבה משימות נעשו פשוטות יותר והחיים קלים יותר בזכות זה.

הייתי שמח להיות הגורם לכל הסיבוך הזה, או לפחות לדברים ה"חיוביים" בו.

עמיר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור