אופן חיבור טלויזיה לשאר הציוד

• פותח הנושא otn
  • פורסם בתאריך

otn

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום,

יש לי טלויזיה A450 LCD של סמסונג ורסיבר ימהה דגם: rxv463

שאלתי:
1. האם כדאי לחבר כמו שמומלץ במדריך הכל דרך הרסיבר ? יצא לי כבל HDMI באורך 8 מטר.
וגם, יש לי הכנה בקיר לכבלים בין כל המכשירים לטלויזיה והרסיבר עומד בצד. האם זה שווה
ששוב יהיו כבלים בחוץ ?
2. האם יש דרך לחבר ממיר של הוט בכבל שאיזו סקארט ?
3. אם אני רוצה לשמוע טלויזיה דרך הרמקולים, האם הרסיבר צריך תמיד לדלוק ? ז"א כל פעם להדליק 3 מכשירים ממיר, טלויזיה ורסיבר.

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
1. קח בחשבון שמחיר כבל HDMI באורך 10 מטר(לא מצאתי 8) יכול להתחיל ב350 ש"ח.
מצד אחד כבר יש לך הכנה בקיר לכבלים ומצד שני יש לך אפשרות לחבר הכל לממיר ולהתחבר אל הטלויזיה בכבל HDMI יחיד. לדעתי שווה לך להשתמש ברסיבר כרכזת ולו רק בגלל ההמרה של האות הירוד של הממיר לאיכות יותר גבוהה ובמיוחד כשלA450 אין כניסת סקארט.
2. בוודאי שיש דרך. אתה יכול לקרוא במדריך לחיבורים http://www.dtown.co.il/articles/466.html. שני מחברים שנותנים את האיכות הכי טובה מתחת לSCART הם COMPONENT וS-VIDEO כשכדי לחבר את הראשון אתה זקוק לממיר אות וכדי לחבר את השני כל מה שצריך הוא כבל שבצידו האחד הוא SCART ובשני S-VIDEO. מיותר להסביר למה האפשרויות האלה נראות לא מזהירות ביחס לאפשרות שיש לך בתשובה 1.
3. הרמקולים היחידים שניתן לשמוע בהם בלי רסיבר הם רמקולים בעלי מגבר פנימי(כמו רמקולים של מחשב). אני בטוח שהרמקולים שברשותך אינם כאלה ולכן תמיד תצטרך להדליק את הרסיבר. לגבי הממיר - הוא זה שנותן את הצליל שאותו אתה רוצה לשמוע אז מן הסתם תאלץ להדליק גם אותו.
בנוסף, אם אתה מחליט להשתמש ברסיבר כרכזת סביר להניח שתאלץ להדליק אותו גם כשתרצה לצפות בטלויזיה(לפי המדריך ישנם דגמים מסוימים שמעבירים את הHDMI גם כשהממיר סגור. אתה צריך לבדוק לגבי שלך).

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור