- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: אוזניות Koss Porta Pro - ביקורת באורך של 10 שנים
אכן זהו דגם האוזניות המשווק (ללא כל שיונוי) למשך הזמן הארוך ביותר בתחום (מ 1984).האם אלו האוזניות הכי ותיקות בשוק ?
אכן יש לא מעט דגמים שמשווקים תחת אותו שם הרבה שנים אבל: שם הדגם נשאר הטכנולוגיה הפנימית השתנתה. גם סוני וגם באייר באלף הנכחי עברו לאוזניות בהתנגדויות נמוכות כדי להתאימם לציוד נייד שמצפה להתנגדויות של 16 ו 32 אוהם. לגבי PP מ 1984 זו אותה אוזניה בדיוק לא שודרגה ולא נעשו שינויים טכנולוגיים.האם הם הוותיקות בשוק? ע"פ מה שידוע לי הם לא. Beyerdynamic DT 100 מיוצרים מתקופת הפינק פלוייד ...
ויש עוד סוני אם אני לא טועה.
כמו תמיד המספרים מספרים סיפור אך לא מציירים את כל התמונה. אם תשווה את PP עם אוזניה אחרת שלה 32 אוהם התנגדות תראה שיש הבדל אבל הוא לא גדול מאוד. מכל מקום 60 אוהם (וסביבות ההתנגדות הזו) הם סטנדרט מקובל בשוק שמכוון לאוזניות מוניטור למתחם האולפני וגם לאלה שמיועדות כמוניטורים בהופעות חיות. זה בסדר אם אתה לא מרגיש בהבדלים זה גם כי הם למשמעותיים באופן מאוד בולט גם כי המספרים - לא מספרים את כל הסיפור,האוזן דווקא כן.ג. לגביי ההתנגדות : אני מתמש בהם בדרך כלל בתור אוזניות לפלאפון שלי וגם יצא לי לחבר למקורות מקצועיים ולא שמתי לב למשהו שונה .. אולי זה פשוט אני
כפתור ווליום באוזניות?
אכן יש חיה כזו בד"כ באוזניות למתחם הספורט או כאלה שמתחברות לניידים הסלולרים.כפתור ווליום באוזניות?