אודיו - נבחרי שנת 2009 של DTOWN

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: אודיו - נבחרי שנת 2009 של DTOWN

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
לא מבין איך הגעתם ל-Morel כרמקול השנה.
צליל סתום וחסר השראה

האזנתי ל-Fat Lady יותר מפעם אחת, בחצי מהמחיר שלהם (15K$?) יש רמקולים יותר טובים ממנו, כמו Spire, SummitX, Devore Silverback, PMC FACT8

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ל- FAT LADY יש צליל סתום?.... דעה מעניינת מאוד... אני התרשמתי ממנו אחרת (למרות שלא בצעתי את הבדיקה לאתר בפועל).
גם זה לאחר האזנה של מספר שעות במספר סיטואציות שונות.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
כן, סורי
אולי זה היה סטאפ שלהם במינכן..

לדעתי - ממש לא בליגה של רמקולים ב-30K$

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אין לך מה להצטער, זכותך לדבר מתוך ההתנסות שלך...
אצל נמר, נתקלנו דווקא באופי צליל בהיר בחיבור למספר הגברות, הכל מפורט בכתבת ביקורת.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אני גאה להיות בעליו (בעלים של רמקול זה כמו בעלים של כלב ?) של מורל - לא הגברת השמנה אלא האוקטאב. ואוהב גם שהוא משלנו. ואוהב גם את מחירו הצנוע (אצלי ללא הסאב).
עכשיו לא נותר לי אלא למכור כלייה כדי להוסיף לסטאפ את המטרונום. אה כן - ולמכור את הכלייה הנוספת כדי לקנות קדם מגבר כמו האייר. מה אמכור כדי להוסיף לו מגבר הספק איכותי ? לצערי אין לי בנות, אחרת הייתי מוכר אותן בשוק בריאד לצורך זה.
אבל ברצינות - הגעתי אל המורל אחרי חיפוש קצר אך אינטנסיבי. למרות שיש לו מתחרים איכותיים ורציניים בתחום זה (מדובר על 6,000 ש"ח לרמקול מדפי), התאהבתי בצליל שלו ולמרות שאני יודע שיש גם אלטרנטיבות אחרות (במחיר הרבה יותר גבוה) אני נשאר אתו. לטעמי הוא בכל זאת זקוק להגברה חזקה ובשרנית כדי לפרוח.
אז שוב - שאפו לחברה ולמעריציה.
את הגברת השמנה אקנה בהזדמנות. אם הגברת הרזה שלי תיתן לי.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
נחמד מאוד.
ליאור האם הבחירות הן רק על סמך מוצרים שנבדקו בלבד באתר?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אכן, רק מוצרים שנבדקו אצלנו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור