אודיופיל מתחיל

רוחי

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
הי,אני חבר חדש באתר,לאחרונה שידרגתי את הרמקולים.היו ברשותי זוג אילק מדפיים,כיום יש לי brodman f2.המגבר שברשותי כרגע הוא nad 375bee,עם פונו סטייג' pp2e nad.(כרגע שומע רק תקליטים).מעוניין כרגע להחליף מגבר ופונו על מנת לכבל את התוצאה הכי טובה במגבלת התקציב(10-13k).אוהב מאוד את הסאונד החם(אך לא יותר מידי),והסאונד המפורט,הפרדת כלים טובה,במה רחבה ככל שניתן.חלל הסלון 5מטר על 12.אשמח להמלצות,וחשוב לי לציין שאת הבדיקה אעשה אך ורק בביתי.שומע ג'אז, רוק קלאסי,ואלקטרוני.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
ברוך הבא!
מחובתי לידע אותך שהמחלה האודיופילית היא חשוכת מרפא.
וזאת מהסיבה הפשוטה, איש לא מחפש תרופה!
אז שלא תגיד שלא אמרו לך.

ולעניין השדרוג,
במסגרת תקציב שציינת אני לא רואה אופציה אחרת פרט לציוד יד שניה או תצוגה.
ממליץ לך לדבר עם דני בכור 052-576-6823. איש ותיק מאוד בתחום, מתעסק רק עם ציוד טוב מיד שניה.
בנוסף, תתחיל לשוטט בלוחות יש שניה כאן באתר השכן.

סבלנות שם המשחק כאן.

בהצלחה.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
תבדוק אצל היבואן של brodmann "מאסטרו אודיו",
יש לו lavardin ו prima luna מנורות שעובדים נהדר עם הרמקולים של brodmann.

תבדוק אצל מישל Nstudio ההגברה של accustic arts.

בהצלחה (ורד).

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
ברוך הבא,
ג'ז אני מבין,רוק קלאסי ומוזיקה אלקטרונית עם הרמקול הזה(רמקול טוב) ניראה לי קצת קשה.
פונו מצוין ביד 2 נדמה לי שיש לדני בכור ear 834p יגזול בערך 5k מהתקציב.
מגבר בשאר הכסף , לא יודע.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
איזה פטיפון יש לך ? זרוע ? ראש ?
אם אתה שומע רק תקליטים חשוב לדעת

רוחי

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
פטיפון של rega rp1,בקרוב משדרג את הראש לshlter 201,אחרי שאשדרג את המגבר והפונו אני אעבור לשדרוג הפטיפון.

shlomom

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
ברוך הבא,
ג'ז אני מבין,רוק קלאסי ומוזיקה אלקטרונית עם הרמקול הזה(רמקול טוב) ניראה לי קצת קשה.
פונו מצוין ביד 2 נדמה לי שיש לדני בכור ear 834p יגזול בערך 5k מהתקציב.
מגבר בשאר הכסף , לא יודע.

לי יצא לשמוע את אחיו הגדול יותר ה VC2 והוא נשמע מצויין גם ברוק קלאסי ואפילו כבד. לא יודע לגבי מוזיקה אלקטרונית (לא הסיגנון שלי). מסכים שמוסיקה אקוסטית ובמיוחד פסנתר נשמעים מדהים ברמקולים האלה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני לא יודע איך מצליחים למלא חלל כזה גדול עם הרמקול הזה אבל זה מה יש ועם זה ננצח.

בתקציבים הללו רק יד שניה.

הכיוון שאני הייתי מכוון אליו הוא מגבר משולב טרנזיסטורי כמו ה-hegel או לקסמן מתצוגה (תבדוק אצל אודיופריק וסאונדקוואסט).

לגבי מגבר פונו. באודיוזיפ יש Trichord Diablo MM/MC - מגבר פונו מדהים במיוחד כמשומש.

אבל אם הייתי חושב על העניין ממש ברצינות. הייתי גם מחליף את הרמקולים למשהו שבאמת יכול למלא חללים גדולים.
5 על 12 זה חלל שדורש רמקול בריא יותר ודינמי יותר מה-f2. במיוחד לאור סיגנונות המוסיקה שאתה שומע.

לגבי היכולת לשחזר פסנתר. הרמקול הזה, נחמד ככל שיהיה, לא דינמי במיוחד. פסנתר דורש דינמיות.

רוחי

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
תודה נמר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
בהצלחה חביבי.
עדכן אותנו בהתקדמות.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
לדעתי ערן מוכר לקסמן מתצוגה או יד שניה.
מגברים מעולים שמנגנים יפה גם כשצריך עידון וגם יודעים לתת בראש ברוק ואלקטרוני.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור