אני חושב שזה ״חדר המוזיקה״ בדירה שלו.אם אני מבין נכון זו חנות. של אודיופיל זה בטוח, אבל חנות ולא בית (או מחסן, תלוי בקנ"מ האסטתי של כל אחד ואחד)
כמוני כמוך. בכלל לא מתרשם מהסצינה היפנית. אבל יש חן שלא ניתן להתעלם ממנו בדבקות הכמעט תמימה בקונספט של האודיופיל בכל מחיר. מו שכתב כאן פעם @omi ואני מצטט מהזיכרון, כי 3 שנים לך תזכור, " יש איזה חן הירואי במדפי קטן שמנסה לנגן סימפוניה גדולה ..."אודיופיל יפני טיפוסי.
שטח מחיה בלחץ 40 מ"ר ואיזו מערכת וינטז'ית חביבה יושבת באמצע.
לא עשו לי את זה החללים והמערכות הללו אף פעם.
לי אישית, לא עושה את זה.
כן, זה עניין של תרבות יפנית. דבקות וטוטליות בדבר ספציפי זה ב-DNA שלהם.כמוני כמוך. בכלל לא מתרשם מהסצינה היפנית. אבל יש חן שלא ניתן להתעלם ממנו בדבקות הכמעט תמימה בקונספט של האודיופיל בכל מחיר. מו שכתב כאן פעם @omi ואני מצטט מהזיכרון, כי 3 שנים לך תזכור, " יש איזה חן הירואי במדפי קטן שמנסה לנגן סימפוניה גדולה ..."
ביקרתי אותו לפני מספר שנים בטוקיו. הוא אירח אותי בשמחה, עשה לי סיור במפעל שלו (שנמצא בבית מגורים רגיל, מספר קומות שכדי ללכת בהם הייתי צריך להתכופף ...) ולאחר מכן נתן לנו להקשיב ל- PARAGON במשך כמה זמן שנרצה. אולי בגלל החדר ואולי בגלל סיבות אחרות המערכת לא נשמעה משהו... ובכל זאת חוויה מדהימה עם אדם מקסים!
לא יודע מי הם אותם רבים שחולמים על מערכת כזו... כן יש בזה קסם של קלאסיקה למי שמתחבר לתקופה. אבל סאונד אמיתי, היי אנד אמיתי, אין שם. כל המערכות האיזוטריות האלו (לכאורה) ששמעתי עד היום גם היקרות להחריד שבהן רחוקות מהיכולות של הציוד המודרני האיכותי.
לא מסכים.אבל סאונד אמיתי, היי אנד אמיתי, אין שם.
לבחור יש רמפה של שולחנות עם ציוד אנלוגי והשד יודע מה שמפריד בינו ובין כסא האזנה , ככה לא בונים חומה ! אולי יש לו כסף (נראה יקר) , אבל הבנה נאדה !לא יודע מי הם אותם רבים שחולמים על מערכת כזו... כן יש בזה קסם של קלאסיקה למי שמתחבר לתקופה. אבל סאונד אמיתי, היי אנד אמיתי, אין שם. כל המערכות האיזוטריות האלו (לכאורה) ששמעתי עד היום גם היקרות להחריד שבהן רחוקות מהיכולות של הציוד המודרני האיכותי.
שוב, יפנים בני 60+ מתים על זה, אני אישית לא מצליח להתרגש מזה.
ספר לי על זה ! יש לי מכל הסוגים כולל בדיוק מה שכתבת , וזה בינתיים הכי טוב ,לא מסכים.
ניתן להשיג סאונד "אמיתי" והייאנד עם מגבר מועט וואטים ורמקולים מקרטון מציוד "וינטאג'".
אולי זה עניין של טעם.
מזמין אותך לראות שאתה טועה טעות מרהסאונד מחריד....אין סיכוי בעולם להוציא סאונד מוופר 15 אינץ מחובר לטויטר בולט הורן....מתכון בטוח לכאב אוזניים